Eleştirilerinizde haklı yönleriniz elbette var.Ancak,karşınızdakinden daha fazlasını bildiğiniz bu konuda Takındığınız tavır Arkadaşı sanırım tahrik etmiş.Konuyu sonuna kadar okuyan herkes,böri rumuzlu arkadaşın aslında art niyetli olmadığını ve sizinde bu konuya yabancı biri olmadığınızı,konuyu açma sebebini ve konuya ilişkin fikirlerini düzgün anlatamadığını anlar .Sırf dil ve lehçeler konusunda bilgi birikiminiz oluşunu konuyu açık ve net çizgilerle ifade etmek yerine,alay eder tavır takınma yolunu seçmiş olmanız üzücü.Bir Ahıska Türkü olarak bende Azerbaycan lehçesini yeterli derecede anlayabiliyorum,Kaçak Türkmenistanlı işçileri bile yavaş konuştuklarında dikkatlice dinleyip,anlattıklarını tam olmasada ana temaya yakın olarak anlayabiliyorum.Lehçeleri anlamaya çalışma konusunda elbette haklısınız ancak keşke böri kardeşimizide anladığınız halde anlamamış gibi tahrik etmeseydiniz.
'Forumda üyelerin kendileriyle aynı görüşte olmayan üyelere konu dışı iletilerle saldırmasıserbestmi?'
Sorunuza gelince,Üye okurken forum kurallarını okumamışsınız sanırım.Forumumuzun siyasi ve ideolojik görüşü bellidir.Bu apaçık ortadayken,
Foruma üye olup,ben Türkçü Turancı eğilim diyip,tepki görüncede sızlanmanızı anlayabilmiş değilim.Bildikleri yanıldıklarına yetmeyen kompleks sahipleri gibi davranmanıza hiçmi hiç gerek yok.