Gönderen Konu: Fransa'da Karikatürcülere Yapılan Saldırı ve Fransız Politikası  (Okunma sayısı 5643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
Benim öğrenebildiğim kadarıyla bu karikatürcülerin binasına komşu sayılabilecek vaziyette pkk'nın olan ama başka süslü ad altında işlev gören bir kuruluş var.
Enformasyon merkezi kültür merkezi gibi bir ad.
Burada bulunan pkk'lıların kendi söylemleridir ki, 5-6 tane daireyi o karikatürcülerin binasını izleyebilecek vaziyette Fransız istihbaratçıları kiralamışlar epey süredir. Artık o Fransız istihbaratçılarıyla tanışmışız gibi selamlaşır hale gelmiştik diyen Pkk'lılar var.
Diğer yandan bu karikatürlerin ilk çizilip yayınlandığı tarihten bu yana onbinlerce tehdit mesajı aldığı biliniyor. Hatta küçük çaplı saldırılar da yapılmıştı karikatürcülere o binaya.

Bu kadar herşey biliniyor ve ortada iken, o binada topu topu 2 tanecik kapıda polisle korunması çok mantıksız ve saçmadır.

Size bir örnek vereyim, ben 2011'in Ekim ayında Amsterdam'da pkk hollanda baş binasına toplantı günleri saldırdığımda, ki bu olay plansız programsız birkaç kişi ile, sıradan birkaç genç ile yapılmışken dahi, bizim gibi hiçbir kurum kuruluş oluşum mensubu olmayan birkaç kişinin, o pkk binası kapanacak yoksa biz gerekeni yapacağız dememizin ardından, bizim bu tehdidi savurduğumuz polisler ve emniyet, 3-4 ay gece gündüz 3-4 polis minibüsü ile 24 saat bina önünde nöbet tutmuştu.

Demekki bu bütün dünyada yankı gören karikatür hadisesi gibi büyük çaplı ses getiren olayın müsebbibi olanların çalıştığı o dergi binasını 2 tanecik hemde bir tanesi Arap kökenli Fransız polis ile korumak, tiraji komik bir olaydır. Açıkça yol verdik ve gelin buyrun saldırın demektir.

Ben bu olayı Fransız devletinin yaptığını/yaptırdığını sadece iddia etmiyorum, açık açık varolan bir gerçeği belirtiyorum. İddia değildir ve olamayacak kadar barizdir.

Peki pkk'lılar veya sempatizanı olan şahıslar neden Fransız devleti hakkında, işte efendim o binaya komşu Fransız istihbaratının 24 saat izleme yaptığı elemanlarının varlığını açıkladıkları sorusunun cevabı çok basittir, ki benim konuyu açarken başlıkta "Fransız Politikası" kısmını ekleme sebebimdir ki, Fransa gibi kökten islam ve Türk düşmanı olan ülke, pkk'lılara ihanet etmiştir.
Bu ihanet Sakine Cansız ve yanındakilerin infaz edilmesi olayıdır.

Pkk'lılar Fransız Devletinin Sakine Cansız'ın gebertildiği bina yakınında uzun süredir Türk istihbaratçılarının fink attığını bildiklerini ama ne hikmetse Fransız devletinin bu konuya önlem almadığı veya alamadığı mevzusundan dolayı, Fransa ile araları bozulmuştur.

Fransa'nın Türk ve islam düşmanlığının değişmez değiştirilemez ve vazgeçilmez yegane politikası vardır, o da kadim dostları ermenileri himaye etmeleridir. Onun haricinde Fransa her politikasını değiştirir değiştirebilir.

Fransa 100 senesini dolduran kuzey Afrika'lı müslüman göçmenlerinden dolayı, o Afrika'lı müslüman göçmenlerinin Fransa'da birçok subaşını hala asimile olmadan müslüman kimlikleriyle tutuyor olmaları şunu gösteriyor ki, Fransa istese dahi Cezayirliler belasından kurtulamaz, bu Fransa'nın Fransızlarca acı bir gerçeğidir.

Sizlerde biliyorsunuz ki, Avrupa'da Pkk'nın merkez üsleri senelerdir değişmiştir, Danimarka ve İsveç gibi ülkeler eski Fransa'nın ve hatta Almanya'nın yerini almıştır.
Fransa kendi içindeki müslüman kökenli vazgeçemeyeceği kuzey Afrika'lı müslüman kökenlilerden dolayı, pkk hamiliğini asgariye indirmek zorundadır.

Bu zorundalığın sahadaki sıcak yansıması ise, işte bu karikatürcüler olayıdır.

Kobani mevzusu ile kürtlerin müslümanlarla çatışıyor savaşıyor gibi bir vaziyeti belirmiştir, bu bizim içinde harika bir gelişmedir, çünkü bu kürtlerin düşmanlarını çoğaltmıştır. Kürtlerin yeni düşmanları tüm müslümanlardır. Kobani konusu bunu yaratmıştır.

Kobani çatışmaları Avrupa'ya sıçramakta geç bile kalmıştır aslında.
Çoktan çeşitli Türk olmayan müslüman unsurların kürtlere pkk'lılara yönelik saldırıları başlamalıydı.
Bu birazda adamakıllı Türk medya organlarının olmamasındandır.
Medya kürt/pkk kimliğini müslümanlarla savaşıyor haberini yeterince yayabilseydi, kürtlere müthiş darbeler vurulabilirdi o himaye gördükleri batılı ülkelerdeki kökten dinci oluşumlar vasıtası ile.

Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim kandaşlar.

TTK
TTK

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Fransa'daki saldırıların birden patlak vermesi ve her gün buna benzer provakatif saldırıların tekrarlanması karşısında, Fransız Derin Devleti'nin olayları sadece izlemek ile yetinmesi; 4_hilal kandaşımızın tespitlerini doğruluyor. Yalnız Avrupa'daki bir Hristiyan-Müslüman çatışmasının en büyük yarar görenlerinden birinin İSRAİL olacağı da şüphesizdir. Özellikle bu son saldırı da İsrail'in kazancı da büyüktür.   

Bir de bizdeki Batı yardakçısı kartel ve havuz basınının Türk Düşmanlığı, bu olayda gene patlak verdi. Birkaç gün önce bir polisimiz teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit düşerken bu olayı yapan Fransız İstihbaratı'nın kucağındaki taşeron terör örgütü DHKP-C ve kürt terör örgütü PKK'nın yaptığı iğrençlikleri örtbas edenler, şimdi ortalığı çıfıt yaygarasına boğuyor ve öldürülen karikatürcülere sahip çıkıyorlar.

Sonuç olarak Fransa, Türk karşıtı tüm terörist fraksiyonları(ASALA, Ermeni Diasporası, PKK, diğer kürt ve aşırı sol terörist unsurlar) DEMOKRASİ, EŞİTLİK, İNSAN HAKLARI vs. kavramları öne sürerek besleyen ve onlara kol kanat geren bir ülkedir. Ama iş kendi içindeki Kuzey Afrikalı Müslüman göçmenlere, Korsika ve Breton Milletleri gibi milletlerin dil, kültür ve bağımsızlık gibi haklarını tanımaya geldiğinde nedense aynı HİPPİ vari tavırları göremiyoruz.

Yıllardır Türk Devleti ve Milleti'ne karşı teröristleri himaye edenler, Terörizmin yarattığı yıkım, korku ve kaotik ortamdan paylarını alacaklardır.

TÜRK MİLLETİ'nin huzur ve güven içinde yaşamadığı bir dünya, kimseye yar olmaz!




 
 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!


Fransa'daki saldırıları protesto mitinginde da Şanlı bayrağımız, pkklıların tuvalet kağıdı ile aynı karede...
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412

Yıllardır Türk Devleti ve Milleti'ne karşı teröristleri himaye edenler, Terörizmin yarattığı yıkım, korku ve kaotik ortamdan paylarını alacaklardır.

TÜRK MİLLETİ'nin huzur ve güven içinde yaşamadığı bir dünya, kimseye yar olmaz!
 

Çok doğru söylemişsiniz Sayın TÜRK-KAN Bey!

Eğer yurtta sulh yoksa, cihanda sulh gereksizdir.

Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Terör doyuma erişmeyi bilmez, gün gelir yaratıcısını ve besleyenini de vurur.
Dikkat çekici bir nokta sa telin mitingine gelen ülke temsilcileri ve yürüyüşteki konumları ve Fransa'nın gelenleri karşılama düzeysizliği. İsrail ve Filistin'in aynı karede buluşması, Türkiye'nin karenin kenarında kalması ve karşılanış düzeysizliği vs. Divitoğlunun Türk Cumhuriyetini düşürdüğü konumu diğer taraftan ışid'e terör örgütü değil derken ve pkk terör örgütüne yumuşakça tutum sergilerken terör telin mitingine katılması. Dünya liderliği(!)ni devralan divitoğlunun (temsilci olarak) yürüyüşte yalnız bırakılması ve büyük köpeklere yalakalık yapan küçük zaar durumuna düşmüş görüntüsü sergilemesi  Türk Cumhuriyetinin şanına düşürülen kara bir lekedir.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401

TÜRK MİLLETİ'nin huzur ve güven içinde yaşamadığı bir dünya, kimseye yar olmaz!


Bu söz öyle doğru ki, Avrupa inanın Türklerin fink attığı coğrafyadır.
Gücümüzün farkında değiliz, Fas'ın en modern otelleri kulüplerinden tutun, Madrid'in en büyük baronlarının baronuna varıncaya kadar, Avusturya'nın ve hatta en büyüklerin toplanmış olduğu Malta'da ki büyük kumar baronlarına kadar Türkler başta. Litvanya mafyası ki çok büyükler, inanın onları da Türk yönetiyor.

Fransa galiba diğer ülkelerden farklı, bize daha bir ayrı düşmanlar, Napolyon'a ilk darbeyi vurduk diye mi, Fransa papalığı Türkler yüzünden ortadan kalktı diye mi, bilemiyorum ama Fransa cidden bize diğer avrupalı milletlerden daha ayrı bir düşman. Bizden korktuklarına da emin olabilirsiniz.
TTK

Çevrimdışı İL TEGİN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 171
Bir Ermeni öldürüldü zaman "Hepimiz Ermeniyiz" diye anıran Türk düşmanı soysuzlar, şimdi de Fransız olmuşlar.

Çevrimdışı Borokhul Noyan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 224

Çevrimdışı çogaycebe

  • DÜŞÜMDEKİ KANLI GÜNLER
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
 Batının uygar demokrat  modern ülkesi;Galyalıların ülkesi.Bereketli toprakların olduğu yer. Almanları unutamaz onlar.  Amerikalılar olmasaydı ne kadar toprakları olurdu kimbilir...Şımarıklık böyle birşey.Kurnazlar kurnazı sömürgeciler.   Üç beş insan ölmüş. Çok üzüldüm!
KAN AKACAK