Gönderen Konu: GAİP HOLLANDA TEMSİLCİSİ ARAZ ATAXAN BEĞ'E İRAN AJANLARINDAN SUİKAST GİRİŞİMİ  (Okunma sayısı 2894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Güney Azerbaycan Türklüğü'nün bağımsızlığı için mücadele eden Güney Azerbaycan İstiklal Partisi'nin Hollanda sorumlusu olan Araz Ataxan kandaşımız; Türk Düşmanı Şovenist Fars İstihbarat örgütü Ettelat(İttilat) ajanlarının alçakça bir suikast girişimi sonucu yaralanmıştır. Ancak Araz Ataxan Bey kandaşımız, bu haince saldırıdan kurtulmuş ve sağlık durumu ise düzelmektedir.

Bu alçakça saldırı, salt Güney Azerbaycan Milli Hareketi ve Güney Azerbaycan Türklerine değil, Araz Bey'in şahsında tüm Dünya Türklüğü'ne, Türk Milliyetçiliğine, Türkçülüğe yapılmıştır.

Alp Er Tunga Atamızdan beri Türklük karşısında yenilmeye mahkum olan İran, zulümle, suikast ile öldürmekle Türklüğü bitiremez.

Araz Ataxan Bey Kandaşımıza ve GAİP'e, Güney Azerbaycan Milli Hareketi Teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Milletler ve Milli davalar, fedakar fertlerin çabaları ile yükselecektir. Araz Ataxan Bey kandaşımızda, Güney Azerbaycan Milli Hareketi'nin ve Güney Azerbaycanımızın sayısız yiğit evlatlarından birisidir.

Gökbörü Türkçüler Derneği olarak Güney Azerbaycan Milli Hareketi'nin ve Güney Azerbaycanlı soydaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Molla rejimi ve onun yardakçıları da bunları böyle bilsinler.

KAHROLSUN İŞGALCİ FARS MOLLA REJİMİ!

YAŞASIN GÜNEY AZERBAYCAN! YAŞASIN GAİP! YAŞASIN GÜNEY AZERBAYCAN MİLLİ HAREKETİ !

GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ

http://gaip.biz/index.php/arasdirma/1215-gaip-hollanda-terordan-donueb
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!