Gönderen Konu: Gök-Tengrim  (Okunma sayısı 2252 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

• Türkçü-Turancı
Gök-Tengrim
« : 12 Haziran 2016 »
Bir gece, ağlar gibi kurtlar uludu dağdan
Gözlerime kan değdi, dokuz yaralı tuğdan,
Bir Türkü, bir de ağıt kopardım eski çağdan,
Açtım elimi Gök-Tengrim ,Çözdüm dil'imi Gök-Tengrim.
Bahar döner kış üstüne ,Gök-kurt gitmez leş üstüne.
Vur namertin döş Üstüne !!!
Ögünmek ile Türk olunmaz.Dögünmek ile yer alınmaz.
Vatan Türk'ün degil ise artık buralarda durulmaz.
Devlet kurulmaz yaş üstüne  , Türk başa Türk ister.
Yay gerilsin , ok salınsın 
At ölür , Tay kalır ,Çeri ölür bey'i kalır .

Tengri Biz Menen

:asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Gök-Tengrim
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2016 »
Değerli Sencer Bey Kandaşım;
Maşallahınız var. Fikri konulardaki yüreklendirici, doyurucu ve bilgilendirici yazılarınızın yanı sıra şiir konusunda da oldukça başarılısınız. Yüreğinize sağlık.
Otağımızda Osman ÖCAL hocamız gibi bir duayen ve Alp KORKMAZ kardeşimiz gibi coşkun ve oldukça verimli şairlerimiz var.
Sizin de şair yönünüzün olduğunu görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim.
Hep şiir yazmak istedim ama, ne yazık ki, Tanrı bana şiir yazmaya dair yetenek vermemiş.
Ne yapalım, takdirine şükr'olsun!
Ancak şaire ve şiire karşı ayrı bir sevgi ve ilgim vardır. Uluğ Bilge Atsız Atamızın Yolların Sonu adlı eşsiz eserini baştan sona ezbere bilmeme rağmen, her fırsatta, ezberden bildiğim şiirleri kitaptan okuyarak ruhumu doyurur, yüreğimi ferahlatır, uğraş azmimi yenilerim. Her okuduğumda da Atsız Atamızın mısralara gizlediği bir başka gizemi fark ederim...

Şiirde ayrı bir güç ve büyü var. Onlarca sayfa yazıyla anlatamadıklarımızı, bir şair, büyülü kısa bir mısra ile daha kalıcı ve çarpıcı olarak anlatmaya muktedir olabilmektedir.
Öteden beri şairin dilinden Tanrı'nın gizemli sözlerinin döküldüğüne inanmaktayım...
Yüreği Türklük için çarpan, dili Türkçülük için söyleyen ve kalemi Türk Ülküsü için yazan, başta şairlerimiz olmak üzere, bütün Türkçü yüreklere selam olsun!!!

Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!