Gönderen Konu: Gülelim mi, ağlayalım mı?  (Okunma sayısı 4739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
Gülelim mi, ağlayalım mı?
« : 24 Mayıs 2006 »
Bilgibağında ilginc bir yazıyla karşılaştım. Sizlere ufak bir özetlemek istiyorum. Konu Diyarbakır' daki  "ülkücü kürd gençleri":

(Alıntı):" Gençlerin neredeyse tamamı kürd veya zaza asıllı. Türk kökenliler ise dışarıdan gelen memur çocuklarından oluşuyor. Bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.
kürd ülkücüler 'biji Diyarbakır, biji Bozkurt' sloganları kullanarak kapsayıcı bir milliyetçilik fikrini benimsiyorlar......
Dicle Üniversitesi ülkü ocakları temsilcisi 20 yaşındaki faruk arslan tam bir Ziya Gökalp hayranı.
Arslan, Diyarbakır' ın Çunguş ilçesinde doğmuş zaza ve Türk karışımı bir ailenin cocuğu.
Onun Türkçülüğü aslında Diyarbakır ülkücülüğünün en iyi ifade eden tarzda. Arslan' a göre her şey ortak değer olan din birliğinde buluşuyor. Arslan şunu diyor:" Dolaysıyla benim kürd veya Türk olmam o kadar önemli değil. Diyarbakır' da ülkücülük bu paydada buluşuyor ve öyle olmak zorunda da!"

Ne diyelim bu ülkücülerin haline? Gülelim mi, ağlayalım mı? Karar sizin!

Reklam olmasın diye kaynak vermiyorum!

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Ynt: Gülelim mi, ağlayalım mı?
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2006 »
Ben Van'dayım. Burada ki ocak başkanı hariç yönetimin hepsi kürdofillerden oluşuyor. Saf milliyetçi kandaşlarımızda buna takılmıyorlar...!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

• Türkçü-Turancı
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2006 »
Ağlamak lazım,hemde çok ağlamak lazımki artık o eski günlerinde Atsız Atanın rüzgar gibi estiği o kurum ne yazıkki sentezcilerin ve kürdoların elinde can çekişir hale düştü.
Yazık çok yazık Necdet SANÇAR'ların "Türk ırkı sağolsun!" deyişleri artık gülünç bir mesele haline geldi.Sol partiler (Sözde) milliyetçilik eder hale geldi.Dahada vahimi insanlarda buna inanmaya başaldı.Yazık!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı bozkurt_cepni_053

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2006 »
Bağrımız yanıyor...

Ordakı gerçek milliyetçi kandaşlaırmızı kurtarmamız lazım...

GÜN GELECEK BOZKURT İNİNDE ÇIKACAK...
İŞTE O GÜN PİÇLERİN ÖLÜM GÜNÜ OLACAK...

H.TÜYLÜOĞLU

Çevrimdışı metinuzun

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2006 »
BAK SEN SIMDIDE ÜLKÜCÜ AYAKLARINA YATIYORLAR DEMEK.TANRIM BU GÜNLERIDEMI GÖRECEKTIM.

BUNLARIN KÖKLERINI KAZIMAK LAZIM
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı GaripKurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #5 : 09 Temmuz 2006 »
Ülkü Ocaklari Diye Bir yer Kaldi mi ??  diye Bir Soru Sormak Lazim aslinda Cünkü !! Ben Sanliurfaliyim Ve SAnliurfadayim arkadaslarim Ülkücü Ve israr Ettiler Dediler Sende Fikir Olarak bize Yakinsin Gidelim Dedim Tamam En Sonunda Gittim Ve Baktimki Ocak Baskani  bir ARAP !! :) Ocak Baskan Yardimcisi ise Ahmet kaya dinleyen bir Kürt .. Ve Gecip Turani anlatiyor Bu is nasiL is Anlayamadim ama iyiki !! Türk OCAKLARIMIZ VAR Ve Orasi harbiden Cok iyi ve GüzeL bir YeR. SAFKAN TÜRK olan kandaslarimizi Görüyorum Seviniyorum...   ülkü Ocaklari diye Bir Yer Kaldi mi?
Bir gün gelip ırkımızın gürbüz erleri
Adım adım dolaşırken kutlu yerleri
Vaktiyle bir Atsız varmış derlerse ne hoş
Anılmakla hangi bir ruh olmaz ki sarhoş?
Hüseyin Nihal Atsız

Çevrimdışı Kara Kağan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2006 »
dostuma katılıyorum ülkü ocakları artık sadece bazı gençlerin arka yapmak için gittikleri bir yer haline geldi.arap ve kürtler de işgal etti zaten oraları.hele de kürtten Turan dinlemeyi hazmedebilen varsa gitsin.
Ergenekon yurdun adı,

Börteçine kurdun adı.

Dört yüz sene durdun hadi,

Çık ey yüz bin mızrağımız!

http://anti-pkk.tr.cx/

Çevrimdışı Turan savaşçısı

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2006 »
 Her zaman söylediğim gibi ,Arvasi ekolü sentezciliğin MHP'ye verdiği ideolojik bunalımdan kaynaklanan traji-komik bir hadiseden başka bir şey değil bu.MHP derhal Türkçü çizgiye dönmelidir.O zaman biz de partiye katılabiliriz.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2006 »
ülkücüyüm diyeni de var Türkçüyüm diyeni de var.kimin ne olduğu belli değil ki anasını satayım.