Gönderen Konu: Gürbüzler Ordusu.  (Okunma sayısı 2548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Gürbüzler Ordusu.
« : 04 Haziran 2016 »
Erzurum ve çevresinde  6 bin ermeni (p...)' ni ! Erzurum Fatihi Kazım karabekir evlatlık edinmiş , Eleştiri almasına ragmen Gürbüzler Ordusunu kurmuştur. Başbuğ Atatürk'ten çekinen Karabekir paşa  bilinçli veyahut bilinçsız  duygulara dayanarak yaptıgı işin onayını almak için bir kısım ermeni(p...)ini Başbuğ Atatürk'ün huzuruna çıkarmıştır.  Çocukların durumundan etkilenen Başbuğ Atatürk Karabekir paşaya Milli Mücadele vefa borcu için destek vermiştir.

4 bin'i erkek 2 bin'i kız olan p...'lerin !  Atatürk'ün Karabekir paşaya vefa orcu olarak göz yumdugu ve onay verdigi ermeni p...'lernin  bir kısmı zenaata  , bir kısmı sanayi mekteplerine yerleştirilir iken büyük çoğunluğu Kuleli ve Bursa'da açılan Işıklar Askeri Lisesi'ne kaydedildi.

Açmış bulundugum konuda Erzurum Fatihi Karabekir paşa'yı Tenkit etmek degil !  Ülkemizin yıllardır yaşadığı terör olaylarında Karabekir Paşa'nın çocuklarının parmağı varmıdır? Var ise  ülke büyük tehlike altında demektir düşüncesi içinde  açıyorum.

1-O dönemde bizzat Kazım Karabekir Paşa tarafından askeri liselere yerleştirilen Ermeni çocukları kimler ?
2- Onların çocukları hatta torunları şu an TSK'da görev alıyor mu?
3- İçlerinden TSK'da görev yaptıktan sonra emekli olanlar var mı? Varsa kimler? Kamuoyuna açıklanacak mı?
4- PKK'lılara bizim çocuklar diyen subayların soy ağacında böyle bir ilişki var mı?
5- Ülkemizi zaman zaman kargaşaya sürükleyen darbe girişimlerinde bulunan isimlerin, Karabekir Paşa'nın çocukları olarak bilinen Ermeni çocukları ile bir ilişkileri var mı?
6- Son dönemde ortaya çıkan Ergenekon yapılanmasında yer alan kişilerin Karabekir Paşa'nın Gürbüz Çocukları ile bağları var mı ?
7- İlker Başbuğ'un Kazım Karabekir aşkının arkasında Gürbüzler Ordusu'yla bir bağ var mı?
8- İnternet Andıcı davasında ifade veren subayların açıklamaları dönemin Genelkurmay Başkanı sıfatıyla İlker Başbuğ'u gösterdiği düşünülürse; Türkiye İlker Başbuğ ile Kazım Karabekir arasındaki sıcak ilişkiyi nasıl anlamalı?
9- İlker Başbuğ'un ağlama duvarındaki fotoğrafları ile oğlu Murat Başbuğ'un yapılan bir PKK operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan Hasan Lala, çekilmiş fotoğrafı ne anlama geliyor.




Tengri Biz Menen.

 :asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..