Gönderen Konu: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"  (Okunma sayısı 8913 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daglargibi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 250
Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« : 22 Şubat 2013 »
AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür Burdur'da "Ben bir Arnavut'um. Aslında bu açıdan bakarsanız Türk değilim" dedi
                       (kaynak Hürriyet )

Zaten Türk olmadigini biliyorduk itiraf edip bizi yaniltmadin o zaman Türkyie de ne isin var  Türk ün ekmegini niye yiyorsun arnavutk a gitsene.Akp bu adama yakismis tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2013 »
Önce o kutlu ismi Türk milletine iade et, ondan sonra pek soylu (!) milletine ait çok asil (?) bir isim al ve başımıza bela olmaktan vazgeçtikten sonra ne halt ediyorsan et. Türk milletine ihanet etme kervanına biri daha katıldı. Bunu genetiği bozuk kaşarlar bölümünde sergilemekte fayda var bence. Aklıma niyeyse Atsız Atanın Davetiye şiiri geldi.
Arnavutu yendim diye kendini avut,
Yiğit Türkle bir olur mu ?...
unuttum iyi mi :kahkaha01:
Bir de Selanik'i tek kurşun atmadan teslim eden komutan Tahsin Paşa isimli bir Arnavut değil miydi?..
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2013 »
Arnavud'u yendim diye kendini avut,
Yiğit Türkle bir olur mu soysuz Arnavut?

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2013 »
İroni yapayım dedim kandaşım ama fazla ciddi olup amacına ulaşmadı galiba. Atsız Atanın o şiirini Dombıra marşının ensturmantel fon müziği ile birlikte seslendirdim ben ama teknoloji fukarası olduğum için klip yapıp paylaşamadım henüz :)
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2013 »
Ben de teknoloji fakiriyim KÜR ŞAD 2023. Temel olmayınca zor oluyor. Yardımcı olan bir arkadaş olabilir belki otağımızdan klip için.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2013 »
Sıfatına tükürdüğümün at suratlı mahlûkları bile bu memlekette para, makam ve itibar sahibi oldu. Bunun birçok nedenleri var. En başta gelen nedenlerinden bir tanesi Türkler genelde tarihlerini ve özelde de yakın tarihlerini neredeyse hiç bilmiyorlar.
Türklerin bilinen tarih içerisinde uğradıkları en büyük hezimet Balkanlardan çekilmeleriyle başlayan ve sonrası 1. Dünya savaşına kadar uzanan süreçtir.
Çoğu Türk Balkanlarda kendisine ihanet edenlerin başında soysuz arnavutların olduğu bilmez bile. Tıpkı 1. Dünya Savaşında topyekûn arapların ihanetine uğradıklarını bilmedikleri ya da unuttukları veyahut da bilmezden geldikleri gibi...
Bu soysuzlar sürüsü arnavutlar Türklerin o zor günlerinde topyekûn adına "arnavut ihaneti” denilen ihaneti yapmışlar ve bu ihanet sonucunda yüzbinlerce Türk şehit olmuş, milyonlarca Türk yerlerinden, yurtlarından olmuştur.
Atalarımızın "katrandan olur mu şeker, cinsini s......... cinsine çeker" sözü çok anlam içeriyor ama gel gör ki hayatın binlerce yıllık deneyimleriyle ortaya çıkan bu sözleri sadece edebi değeri yüksek birer söylevler gibi alıyor, algılıyor ama uyarı ve öğütlerine aldırış etmiyoruz.
Gelinen şu noktada; ihmal, umursamazlık ve tarihi bilmememiz nedeniyle suçun büyüğünün bizde olduğu kanısındayım.
Şayet biz yeterince uyanık olsaydık cinsi bozuk arnavut bırakın bunca makam, mevki, şöhret ve servet sahibi olmayı o kutlu Türk adı olan Hakan adını bile taşıyamazdı.
Kartala ok değmiş kanadından bilmiş, tıpkı ağacı kesen baltanın sapının ağaçtan olduğu gibi.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #6 : 23 Şubat 2013 »
Ben bu durumu suna benzetiyorum; insanin vücudu saglikli oldugu zamanlarda bünyedeki mikroplar kuluckaya yatarlar, ne zaman ki vücud yorgun ve zayif düstü iste o zaman bu mikroplar saldiriya gecip vücuda zarar vermeye hatta ele gecirmeye calisirlar. Devletlerde de durum isleyis bakimindan insan vücudundan farkli degildir.

Türk güclü oldugu zaman nerde ne kadar azinlik varsa hepsi Türk´ün gözüne girebilmek icin siraya girer, ne zaman ki Türk zayif düstü ellerinden geldigince zarar vermeye calisirlar.
Keske kiyida kösede ne kadar kansiz soysuz varsa bir bir kendisini ifsa etse, aslini neslini bir bir söylese hic olmazsa Türkler dostunu düsmanini belki ayirt edebilirdi...
Basbugu Atatürk olsun Bilge Kagan atamiz olsun, Atsiz Ata olsun bosuna o uyari niteligindeki nasihatleri söylemediler.

Milletlerin, devletlerin icindeki asalak azinlik mikroplarina karsi uygulayabileceklari en etkili ilac hic kuskusuz Milli Suur recetesidir !!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #7 : 23 Şubat 2013 »
AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür Burdur'da "Ben bir Arnavut'um. Aslında bu açıdan bakarsanız Türk değilim" dedi
                       (kaynak Hürriyet )

Zaten Türk olmadigini biliyorduk itiraf edip bizi yaniltmadin o zaman Türkyie de ne isin var  Türk ün ekmegini niye yiyorsun arnavutk a gitsene.Akp bu adama yakismis tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.


 :kahkaha01: :kahkaha01:Hakan bak baban geliyor.. :kahkaha01: :kahkaha01:

Maya sağlam olmayınca; Türk'üm demek hazımsızlık yapar...
Babalarının adını bilmeyenler Analarının adını açıklamaya başladılar.


Şükür, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Söyleşide bir öğrencinin Kürt sorunuyla ilgili sorusu üzerine Şükür, şöyle konuştu:

“Bugün yapılmak istenenleri hiç kimsenin kenara atmaması lazım. Ama buradan güç alan başka düşünceler de var. Yani bunun böyle olmasını istemeyen düşünceler de var. Bizim hassasiyetlerimiz belli. Ülkesi, bütünlüğü, mezhebi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun, etnik kökeni ne olursa olsun, beraber yaşama, beraber bazı şeyleri çözme adına çok önemli. Bugün çok net görüyorsunuz kamuoyunda. Kolay bir süreç değil. Sizin attığınız adımlara ne kadar adım gelecek onu hep beraber göreceğiz. İnşallah daha sık beraber olur, daha fazla sorunlarımızı konuşup bu dostluğu kardeşliği pekiştirmek istiyoruz. Başta Kürt kardeşlerimizle olmak üzere.

"BU AÇIDAN BAKARSANIZ TÜRK DEĞİLİM"

Ben bir Arnavut'um. Aslında bu açıdan bakarsanız Türk değilim. Ama bu topraklarda ekmek yedim. Bu topraklarda yaşıyorum. Geçmiş dönemde kalıplara bölünmüşlük nasıl varsa, etnik kökenlere bölünmüşlük de maalesef oldu. Bunları yönetmek çok zor. Herkes bir hak arayışı içinde oldu. Bunları devlet olarak vermek ve kafa yormak, bunlarla ilgili çalışma yapmak zorundasınız. Bugünün iktidarı olarak biz de bunu yapıyoruz.”


Adam Türk vatandaşıyım demeyi bile uygun görmeyip "Türk değilim" diyor.



"Ayastefanos antlaşmasının hükümlerinden rahatsız olan Arnavutlar, 10 Haziran 1878’de Prizren İttihadı (Arnavut Birliği) Kongresini toplamışlardır. Arnavut Birliği’nin gayesi, Arnavutlarla meskûn bölgelerden bir karış yerin bile Karadağ’a bırakılmamasını sağlamaktı. Selanik ve Kosova vilayetleriyle bunlara bitişik olup Arnavutlarla meskûn bulunan kısımları birleştirerek “Arnavutluk” adıyla imtiyazlı bir eyalet meydana getirmekti. Masumane niyetlerle başlayan bu muhtariyet eksenli imtiyazlı eyalet oluşturma çabaları, rüzgârın tersine dönmesi ve Osmanlı İmparatorluğu’nun güç kaybetmesiyle, ayrılıkçı ulusçuluk akımına dönüşmüştür. Trablusgarp savaşı öncesinde, 1911 Mart ayında Katolik Arnavutlar İşkodra’da ayaklanmıştır. Karadağ bu isyancılara her türlü yardımda bulunmuştur. İtalya; Karadağ’ı destelemekte onu Osmanlı Devletine karşı kışkırtmaktaydı. Müslüman Arnavutların da katıldığı bu ayaklanmada, İtalyan parmağının olduğu açıktı.

1911’de Osmanlı-İtalyan Savaşı (Trablusgarp harbi) patlak verince, İtalyanların kışkırtması ile Arnavutların bağımsızlık istekleri, isyana dönüşmüştür. Arnavut milliyetçileri, İstanbul, Selanik, Manastır gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Arnavutluk’un bütün şehirlerine ‘Arnavut’ Kulüpleri açmışlar ve buralarda açıkça bölücü faaliyet yapmışlardır. 19.02.1917 Pazartesi tarihli arşiv belgesinde, Arnavut milliyetçiliği yapan bir şahsın durumuyla ilgili verilen malumata göre, Arnavut olduğunu söyleyerek sürekli Türklük ve Türkler aleyhinde konuşup halkın öfkesini üzerine çeken Babaeski Müstantıkı Abdurrahman Efendi'nin oradan alınması söz konusu olmuştur.

1908’de Meşrutiyet’in ilanından sonra Arnavutluk’un ıslahı için teşebbüslerde bulunulmuştur. 1910’da Şevket Turgut Paşa, ıslahatla görevlendirilmiş, isyancı Arnavutların silahları toplanmıştır. Arnavut lider Avlonyalı İsmail Kemal’in teşkil ettiği Başkım Komitesi, ayrılıkçı tedhiş faaliyetlerini hızlandırmıştır. Başkım teşkilatı, Osmanlı’ya karşı, Bulgar, Sırp ve Rumlarla işbirliği yapmıştır. Arnavutların isyanı Ağustos 1912’de, Arnavut asıllı Başvekil Kamil Paşa’nın Arnavut Başkım Komitesinin tekliflerini kabul ile Arnavutluğa idari imtiyaz verilmesiyle sonuçlanmıştır. Bu idari imtiyazdan sonra Arnavutluk tamamen Osmanlı İmparatorluğu’nun denetiminden çıkmıştır. Bunun üzerine Mehmet Akif Ersoy yazdığı bir şiirinde “Bunu benden duyunuz, ben ki evet Arnavudum.../ Başka bir şey diyemem... İşte perişan yurdum!.."dizeleriyle Arnavut milliyetçilerinin yol açtığı felaketten doğan üzüntülerini dile getirmiştir."



Bu vesileyle Çağrıbey Ağabeyimizin bir önerisini dikkate alalım.
Türk Milleti Milli Kurtuluş Savaşında hem topyekun Hıristiyan dünyayla dövüşürken birde bu düşmanlarının içimizde edindikleri yerli işbirlikçi kürt, laz, çerkez vs. gibi etnik döküntülerle de savaşmak zorunda kalmıştır.
Bu konuyla ilgili belgelere dayalı olarak son yıllarda yazılmış en kapsamlı araştırma olan, geçtiğimiz yıl uçmağa varan Nejdet SEVİNÇ'in "İSTİKLAL HARBİNDE ETNİK İHANET" adlı kitabını bütün Türk soyluların okuması gerekir. Okuyalım ki bize yutturulmaya çalışılan kardeşlik masallarının ne denli büyük yalanlar olduğunu görelim, anlayalım.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey
   

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #8 : 23 Şubat 2013 »
EFENİDLERİNİN EMİRLERİNİ UYGULAMIŞ....ÇOK GÖRMEYİN ERKEĞİN FAHİŞESİNE.

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Hakan Sükür "Ben Türk degilim"
« Yanıtla #9 : 23 Şubat 2013 »
Hakan Şükür'den eleştirilere sert yanıt

Hükün Şükür "Aslında bu açıdan bakarsanız Türk değilim" sözlerine gelen tepkilere Twitter üzerinden cevap verdi.

"AMACI BELLİ VİCDANSIZCA YAKLAŞIM"
Şükür, "Milli formayı yıllarca şerefle üstünde taşıyan, İstiklal Marşı'nın sahalarda çalınması, Türk bayrağının göndere çekilmesi için mücadele eden ve bu toprakların bir evladı olan bana, provokatif bir yaklaşımla yapılmak istenen amacı belli yaftalama girişimini vicdansızca bir yaklaşım olarak değerlendiriyor, şiddetle kınıyorum" dedi.

Kaynak: 23. 02.2012 Tarihli Star pacavrasi.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anlasilan o ki gelen tepkiler üzerine g.t oglan hafiften geri vitese takmis. Öyleya zaten hep yanlis anlasilirlar, yoksa bunlar sütten cikmis ak kasik gibidirler...bizden dahami daha Türk Milliyetcisidirler, bizden dahami daha Türktürler, bizden dahami daha Vatanseverlerdir !!!
Ah biz Orta Asya´ya sürülesi Türkler yokmuyuz, zaten hep yanlis anlariz !!