Gönderen Konu: Hakkari Yüksekova polis lojmanlarına saldırı  (Okunma sayısı 4212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2393
  • TTK
Etnik özürlü piçler saat 23.05 Hakkari Yüseksekova polis lojmanlarına roketatarlarla saldırdılar. 6 polisimizin yaralandığı haberleri geliyor.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde Emniyet müdürlüğü lojmanlarına teröristlerce saldırı düzenlendi.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü lojmanlarında bulunan lokale terör örgütü PKK militanlarınca roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırı Saat 23.05 sıralarında Yüksekova Emniyet Müdürü Mustafa Kantar ve  emniyet müdür yardımcılarının da kaldığı lojman ve lokale yapıldı.

Saldırının ardından polisler de teröristlere silahlarla karşılık verdi.

Saldırıda ilk bilgilere göre 1'i ağır 6 polis yaralandı. Olaylın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9178799.asp?gid=229&sz=66650
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: Hakkari Yüksekova polis lojmanlarına saldırı
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2008 »
Etnik özürlü şerefsiz piçler iyice kaşınıyorlar.Polisimize geçmiş olsun.Hesabı ödetilecektir.

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Hakkari Yüksekova polis lojmanlarına saldırı
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2008 »
 Güvenlik Güçlerimizin malum bölgelerde ne kadar zor şartlarda görev yaptıkları ortadadır. Dileriz ağır yaralı olan polis memurumuzun durumu iyiye gider. Büyük geçmiş olsun.

 Güvenlik güçlerimizin düşmanı sadece teröristler yada bölgedeki diğer unsurlar değildir. Teröristlere bu saldırı cesaretini veren Güvenlik Güçlerimizin içine sızan bazı satılmışlardır. Bununla ilgili Doğuda görev yapan polislerimizin, Tercüman gazetesinde geçen ay yayınlanan mektubuna bir göz atmakta fayda var:

http://www.tercuman.com.tr/v1/haber.asp?id=81514&baslik=Deh%C5%9Fet%20mektup&katid=1

"  Şırnak'ta görevli milliyetçi, vatansever bir grup polisin, F tipi kadrolaşmaya direnişi, gördükleri eziyet, PKK'ya yem edilme girişimleri okuyanları ağlatıyor

İşte, tarikatçı komiserin bezdiren baskısı... İşte İdil'den "Ankara duy sesimizi” dedirten satırlar

ŞIRNAK'IN İdil İlçesi Emniyet Müdürlüğü'nden gazetemiz Tercüman'a bir grup vatansever milliyetçi polisin ortak yazarak gönderdiği mektuptaki dehşet satırlar, "Bu kadarına da pes doğrusu" dedirtti.

İlgililerin bu mektubu ihbar kabul edip gerekli inceleme ve araştırmaları yaparak önlem almasını istiyoruz.

İşte o dehşet mektup

"2007'de yapılan tayin sonucu buraya geldik. Şu anda kadronun yüzde 70'i bizimle birlikte yeni gelen arkadaşlar. Bizimle birlikte ilçeye Kom.Yrd. M.G. de tayin oldu. İlk aylar burada emniyet içinde birlik ve beraberlik vardı. Ama birden, Fethullah Gülen cemaati ortaya çıktı. Tabi ki bunun başını, Kom. M.G. çekiyordu. İlçe emniyetinde gruplaşmalar başladı cemaatçiler- karşıtları ve tarafsızlar şeklinde.

İlçemizde görev yapan ilçe emniyet amir ve-kili olan Bşk. O.Z. cemaatçileri pasif görevlere vererek sindirmeye çalıştı. Ama Kom. M.G., ilçe kaymakamı F.S ile birden çok yakın oldular. Ve her akşam bizim amir lokaline gelen kaymakamı, evine kaymakamlık konutuna kadar bırakmaya başladı.

Muhteşem üçlü: Kaymakam komiser ve Süryani R.T

Bu ikiliye, ilçede yaşayan ve zengin olan Süryani asıllı olan R. T de eklendi. Komiser her gün R.T ile dolaşmaya ve onun cipi ile gezmeye, her akşam onu emniyet amir lokalinde ağırlamaya başladı. Ve bu üçlü, beraber takılmaya başladı. Bize vatandaşlardan gelen duyumlara göre R.T'nin ilçede misyonerlik faaliyetleri yaptığı ve Avrupa'dan bunun için kendisine yüklü miktarda para geldiğini belirtiyorlar.

Komiser, Başkomiser O.Z'yi kaymakama şikâyet etmeye başladı. Kaymakam da konuyu giden valiye, vali de emniyet müdürüne söyleyerek O.Z'yi Şırnak merkeze çektirdi. M.G böylece önündeki engeli kaldırmış oldu. İlçe emniyetinde bütün yetkileri eline aldı. Kendi cemaat üyelerini kollamaya başladı. Emniyette adeta bu komisere yalakalık için ispiyonlar başladı. Burada mağdur olanların tamamı, ne cemaatçiler ne de karşıtları...Sadece, tarafsız kalanlar. Tarafsızların hepsi de milliyetçi ve ülkesini seven insanlar.

Süryani ilçeyi korkutmuş

Süryani R.T ilçenin ve çevre arazilerini zamanında usulsüz yollardan kendi üzerine tapulamış. Vatandaş sıkıntıda şikayet için kaymakamlığa gittiğinde, R.T'yi makamda, emniyete geldiğinde komiserin yanında görüyorlar. Vatandaş devleti elinde oynatan R.T'yi şikâyet etmekten çekiniyor ve korkuyor. R.T, devlet yanlısı süsü verip ve gayrimüslim olmasını kullanarak, devlet kurumlarını elinde oynatıyor. 2007'de R.T'nin emniyet içine girmesini istemeyen ve bu yüzden kendisiyle tartışan 6 polis memuru, başka ilçelere sürüldü. İlçe emniyetinin yakında binalarının bakım ve onarımı için ihale açılacak. Gelen duyumlara göre ihaleye girecek şahıslardan birine R.T'nin 10 bin YTL borcu var. Bu şahıs R.T'ye komiserle konuşarak bu ihaleyi kendisine verdirirse borcunu sileceğini belirtmiş. Bunun araştırılması lazım. Ama herkes komiserin gazabından korkuyor.

Bizi PKK'ya yem edecek

İlçe tam bir terör merkezi. Buradan PKK'ya bugüne kadar 2 bin 500 terörist katılmış. Her evden 5-6 kişi dağda. İlçede örgütün iki mezarlığı bulunuyor. Geldiğimizden beri yapılan her düğünde bile bölücü slogan atılıp PKK çaputları açıyorlar. İlçede 80 polis var. 50'ye yakın polis 300-350 YTL kira vererek dışarıda oturuyor. Can güvenlikleri olmadan. Burada 2007'de 2 polisin şehit edilmesi, polis aracının roketlenmesi, astsubayın aracının uçurulması ve emniyete taciz atışları gibi olaylar olmuş. Terörün yoğun olduğu yıllarda öğretmenin asılması, askeri taburun basılarak rütbelilerin ve askerlerin şehit edilmesi, güpegündüz ilçe merkezinde nöbetteki askerin kaçırılarak ilçe merkezinde kafasının kesilmesi ve 5 özel harekatçı polisin ilçe merkezinde şehit edilmesi gibi çok sayıda olay yaşanmış bu ilçede. Bu olaylar unutulmuş olmalı ki Kom. M. G., geceleri ilçe merkezinde polisleri yaya devriyeye çıkarmaya başladı. Arkadaşlarımızın üzerine 5 el ateş açıldı. Bu olaydan sonra arkadaşlar gece yaya devriye gezmeyeceklerini belirtince, Kom. M.G. çıkmayanlar hakkında rapor tutacağını sözlü olarak beyan etmiştır. Ve bazı gece çalışan arkadaşlarımız zorla gece çeşitli saatlerde yaya devriyeye çıkartılmaktadır. Bizim kendi aramızda yapmış olduğumuz tespitlere göre; bunların arkasında PKK'nın olduğu. Amaçları bizi yaya devriyeye çıkartıp pusuya düşürmek.

Bu birkaç hafta boyunca ilçede garip bir sessizlik var. Dükkânlar erken kapanıyor ve polisin işe gidiş geliş saatleri vatandaş tarafından dikkatli bir şekilde takip ediliyor. Bu uyarılar komisere söylenmesine rağmen halen bir vurdumduymazlık hakim. Komiserin amacı ne anlayamadık. Ama insanın aklına şu da gelmiyor değil. Düzenine karşı geldiğimiz için fırsattan istifade ederek bizi örgüte yem yaparak ortadan kaldırmak da olabilir ki bunu düşünmek bile insanın kanını donduruyor. Ya da bilgisizlik ve cahillik de olabilir. Bu komiser burada kaldığı sürece Allah korusun birimizin canının yanmasından korkuyoruz." "

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Ynt: Hakkari Yüksekova polis lojmanlarına saldırı
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2008 »
Güney doğudaki güvenlik güçlerimiz,çok zor şartlar altında görev yapıyorkar.Bir düşmanla değil,bir çok gizli düşmanla mucadele veriyorlar.Fettullahçı yapı, polis teşkilatına sızmış durumdadır.Güvenlik güçlerimizin Tanrı yardımcısı olsun. TTK.
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Hakkari Yüksekova polis lojmanlarına saldırı
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2008 »
Orduda olduğu gibi her yapılan  yıllık toplantılarda defedilemiyorlar, özal iktidarlarıyla birlikte emniyete sızmaya başladılar,AKP iktidarı ile hız kazandılar.Tüm yurt dışı görevlere bir şekilde onlar gönderiliyor,görev yaptıkları bölgelerdeki kendileri gibilerle hemen ilişki kurup sosyo ekonomik rahatlılığı sağlıyorlar.Atama sorunları yok, lojman alamasalar bile çok ucuza kiralık ev hemen bulabiliyorlar,zor ve tehlikeli görevlerden  men ediliyorlar.