Gönderen Konu: Hakkari'de Polis olmak!  (Okunma sayısı 17210 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gök HAN

• Ziyaretçi
Ynt: Hakkari'de Polis olmak!
« Yanıtla #10 : 21 Nisan 2007 »
 Ben forum dahilinde hiç kimseye hakaret etmedim. Ancak bana söylenenleri de haketmedim. Daha geçen sene bir arkadaşımı Hakkaride kaybettim ben, 93 yılında dayımın Şırnak'da yaşadıklarının etkilerini ailece 15 yıldır çekiyoruz. Şimdi üniversitedeyim, elimden geldğince taraftar toplamaya, insanları uyandırmaya çalışıyorum ve emin olun elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Daha sonra bir polise o uğurda onca insan öldü sen neden ölemedin dediğimde (ki bu konuda haksız olduğumu anladığımı AsilzadE'ye anlattım) hem yaralı parmağa işememiş tip oldum, hem ev sahibini bastıran arsız hırsız! Bu konuya önderlik eden herkese saygım sonsuz ancak hala bana söylenenleri hakettiğime inanmıyorum.
 28 Nisan'da Ankara'da yanınızda olacağım. Zaten gelip uzun uzun yüz yüze konuşmak niyetindeydim umarım geçekleşir.

Çevrimdışı AsilzadE

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #11 : 22 Nisan 2007 »
Soydaşlarım, konuyu polemiğe sebebiyet vermemek için açtığımı yazdıklarımdan ve üslubumdan çıkarabilirsiniz.
Arkadaşıma da yazdıklarından ötürü kızgın değilim. Ateş düştüğü yeri yakar ve bir ortamda bulunmadan o ortam hakkında tam olarak fikir sahibi olunamaz malum. Herkesin sıkıntıları vardır ve kendine göre oldukça zorludur. İzmir'deki devrelerim bile türlü türlü sıkıntılarını anlatıyorlar her telefonla arayışımda. Arkadşımın ilk mesajındaki üslubu biraz kırıcı olabilir ama kendide zaten hatasını farkederek gerekli açıklamayı yaptı.

Uzun lafın kısası aynı yola başkoymuş ve aynı kanla bağlı insanlar olarak bu konunun daha fazla uzamamasını rica ediyorum. Toplantılarda da aranızda bulunmayı çok isterdim ama malum benim açımdan bu imkansız.

Tanrı Türk'ü buyurucu ve hükmedici kılsın.
Her Türk asker doğar!

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2007 »
Evet Gök HAN,

Gelelim özete... 24 Nisan'da toplantı, 28 Nisan'da Kerkük Mitingi... yoktun !

Fikirlerini uygulamada göstermeyenleri, kimse kusura bakmasın kuru laf kalabalığından öte ciddiye alacak değiliz.

Son bir söyleyeceğin söz var mı Gök HAN?

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 01 Mayıs 2007 »
3. Gün...

Demek söyleyeceğin bir şey yokmuş.

Bu hepiniz için geçerli. Kendi ülkesinde, Türk'üm demekten dahi korkandan, Türkçü olmaz ! Elimizde Türkçü metre mi var? evet var ! Bundan sonra herkesin Türklüğü ve Türkçülüğü gösterdiği fedakârlık, hizmet ve çalışmalarıyla eş değer tutulacaktır ve bu otağda ona göre muamele görecektir.

Kuru laf kalabalıklarını çok gördük. Ahkâm keseceklere sanal alemde mekan bol. İki elleri kandayken dahi çileden ve cefadan kaçmayanlarla, sanalda aslan, kaplan kesilenlerin farkı her zaman gözetilecektir. Bundan dolayı da, o sahte kabadayılara burada yer yok.

Yolun açık olsun Gök HAN !

Boş tenekeler misali çok ses çıkaran yerlere daha çok yakışırsın, aramızda yerin yok senin. O aslanlığını başka yerlerde göster artık.

Çevrimdışı İLTERİŞ KAAN

• Türkçü-Turancı
  • **
  • ÖZEL KUVVETLER
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2007 »
Arkadaşlar kanım dondu.nasıl bir Türk şehiri düşer.nasılmı düşer yanlış hatırlamıyosam içişleri bakanı abdulkadir aksuydu.kendisi kürt asıllı idi.tabiki düşer.yazacak kelam söyleyecek söz bulamıyorum.hakkımızda hayırlısı.TTK
Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız.
Tanrı yoldan çıkan milletleri
cezalandırmak için bizi gönderir."
BAŞBUĞ ATTİLA

Çevrimdışı ÖZLEM

• Türkçü-Turancı
  • **
  • TARİH TÜRKLERLE BAŞLAR.
« Yanıtla #15 : 15 Mayıs 2007 »

1997-1998 yıllarında mesleğim gereği,kürtlerin yaşadığı bazı illere ziyaretlerim oldu.Birtakım bilgilerim vardı elbette ama,kürtleri yerinde tanımak çok farklıydı.Köylü kadınların,çocukların bile Türk'e karşı nasıl da nefret dolu olduklarını gördüm.Oradaki polis ve askerimizden nasıl çekindiklerini de gördüm.Zira buralarda bir yerde olsa bir haftada halledemeyeceğim işleri ,bana bir günde hallettirdiler ve güvenle geri döndüm.AsilzadE'nin anlattıkları benim de kanımı dondurdu.Demek ki şimdi bu haldeler!..

''Söylesem tesiri yok,
  sussam,gönül razı değil...''
                                   Fuzuli

Çevrimdışı CENGİZHAN

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #16 : 15 Mayıs 2007 »
Seçimden sonra gör sen,maskeler tamamen düşecek. :turan:

Çevrimdışı gokturkhan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 15 Mayıs 2007 »
AsilzadE  anda, seni anlıyorum12 yılım geçti  güney doğuda ama inan her yeri hakkari yapmaya çalışıyor o kurdomikroorganizmalar,MERSİN  emniyetinide ele geçirmiş diyorlar son 4 yılda  .

Çevrimdışı AsilzadE

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #18 : 16 Mayıs 2007 »
Burada yaşananlar konunun ciddiyetini,batıdaki soysuzların yaptıkları ise konunun tehlike boyutunu gösteriyor bence. Arkadaşlar muhabbet arasında hep derler işte şuradan ötesine atom bombası atacaksın soyları kurusun hepsinin. Buradakileri kuruttuk diyelim; İzmir'deki İstanbul'daki Balıkesir'deki Antalya'dakileri ne yapacağız? Nasıl içimizden uzaklaştırıp,yok edeceğiz?

İnsan Hakları ve Avrupa Birliği gibi amaçlar uğruna bu köpek soyları el üstünde tutulmaya artarak devam edecekler. En tehlikeliside Türkler azınlıkta kalacak ileriki yıllarda bu ülkede. İlkel hayat formlarının en yaptığı iki şey üremek ve Devlet'ten istemek.

Yapılabilecekler konuşma ve fikri geçmeli artık diye düşünüyorum. Bu ortamda konuşulabileceklerin de bir sınırı var tabiki.

Tanrı Türk'ü korusun.
Her Türk asker doğar!

Çevrimdışı gokturk_bey

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #19 : 02 Temmuz 2007 »
Bizden istedikleri topraksa verelim.Atalarımızın da yaptığı gibi 2 metre boyunda, 1 metre eninde toprak onlar için her zaman hazırdır.Ama o kansızları, o vatansızları toprak bile kabul etmez.BUNDAN BÖYLE YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM........