Gönderen Konu: Hakkari'de Polis olmak!  (Okunma sayısı 17211 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AsilzadE

• Yeni Üye
  • *
Hakkari'de Polis olmak!
« : 17 Nisan 2007 »
Selam olsun tüm ırkdaşlarıma!

Aranıza yeni katıldım ve geç bile olsa bu müthiş çalışma için emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ben şu anda Hakkari'de Emniyet Mensubu olarak görev yapmaktayım. Birebir yaşayanınız yoktur belki size gözlemlediğim olayları aktarmak istiyorum.

Belkide bir çoğumuz gibi Ocak terbiyesi alarak gerçek bir Türkçü olarak yetiştim, ve biraz ekmek parası birazda karakterime uygunluğundan ötürü bu şerefli mesleği tercih ettim. Daha önce birkaç ilde daha görev yaptım. Ve gelelim Hakkari'ye!

Geçen yıl çıkan Şemdinli olaylarında. Bu ilçenin düştüğünü biliyormuydunuz? Basına yansıtılmadı bunlar. Soysuzlar şehri ele geçirdi ve şehir girişindeki polis noktasını ele geçirerek buraya terör örgütünün bez parçasını astılar ve kendi kontrol noktaları olarak kullandılar. Polis ve Askeri lojmanları basarak ailelerin kapılarını zorladılar. Ve inanın şehir yaklaşık bir hafta boyunca Devletin kontrolünde değildi. Bunun sebebini biliyor musunuz? Birkaç soysuzun cesareti ve azmi değil, olaylara müdahale edilmemesini isteyen devletti. İstense oraya Komando Tugayı ve iki helikopter indirilirdi ve onurumuz kurtarılırdı. Ama sorunda burada işte istenmedi!!! Soysuzlar anlaşma ve uzlaşma çabalarından sonra şehrin resmi kurumları boşaltırken şunu söylediler yetkililere: Şehri siz almadınız,biz size geri verdik!!!

Bu ne demektir bunu bana birisi açıklayabilir mi?

İnanın burada Polis'lik yapmaya utanıyorum. Devletin kucağında pis kokularıyla kürtler ve bizde onlara hizmet eden üvey evlatlarız. Daha neler var anlatacağım bir bilseniz. Özelden veya yine bu şekilde istek olursa, buradaki sosyal yaşantı ve düşünce yapısını, açıkçası tüm olanı biteni sizinle paylaşmaya hazırım.

Umarım sitede yeni olduğum için hatalı bir üslup kullanmamaşımdır.

Soydaşlarım Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.
Her Türk asker doğar!

Çevrimdışı Ziya Gökalp

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Ynt: Hakkari'de Polis olmak!
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2007 »
Soydaşım öncelikle Otağa hoşgeldin.Bu içler acısı durumu bizlerle paylaştığın için sana teşekkür ederiz.
Yaşadığın olayları ve oradaki yapı hakkında daha fazla bilgi verirsen memnun oluruz.
TTK!

Çevrimdışı mgökayates

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2007 »
Sevgili kardeşim
Oradaki olayları az çok tahmin edebiliyorum. Olaylar çıkmadan bir süre önce kardeşim orada askerdi. henüz çok genç olduğundan içi hep intikam ateşiyle kavruldu. Ancak oradaki halk nihayeti kürt. Tıpkı sami ırkı gibi güdülmeye mahküm. yalnızken masum, bir kaç kişi olursa canını çıkarır. Çalışmayı sevmez. Kısa yoldan para kazanabileceği bütün pis işleri yapar. (Not: Genetikçiyim sallamıyorum) Asla yöneticlik ve liderlik yapamazlar. Şunu demek istiyorum. Bu garipleri kullanan güçler susturulmalı.
Sabırlar diliyorum.
"Ya tam susacağız ya da kan kusturacağız"

Gök HAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2007 »
Peki sen niye bişey yapmadın! Devletin karakolları düşerken şehir o soysuzlarun eline geçerken kaç kurşun attın! Devlet istemiyomuş! Unutun beyler devleti! Osmanlı İmparatorluğu Hasan Tahsine şu yunana ateş et mi dedi!? Osmnlı tam teslim olmamışmıydı o zaman! M. Kemal Osmanlı uzlaşma istiyor diye evine gidip oturdu mu!? Ne alıkoydu seni silahını kullanmaktan! Kendi ülkende kendi toprağında kimden korktun?! Vursaydımda suçlı mu olsaydım deme hiç! 2004'de Kızıltepe'de iki kürdü delik deşik eden polisler bu sabah beraat etti daha! Yazık.. Devletten maaş alıp da şehrini sapana teslim eden polislere yazık!! Hiç kusura bakmayın..

Çevrimdışı AsilzadE

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2007 »
Gök HAN cok iyi anliyorum isyanini ve emin ol ayni duygular hergun icimi yiyip bitiriyor. Birde gercekler var tabi. Biraz daha acayim..

Burada bir kürdü istirahatli iken dovdugu icin uc polis aciga alindi. Dikkat cekiyorum istirahatliyken! (emir ic isleri bakanligindan geldi)
Gecenlerde ekip arabasina tasli ve sopali saldiri oldu,bir polis yaralandi ekip otosunun cami kirildi. Sahislar nezarette bile yatmadilar ve savcilikca serbest!!!
Olaylarda soysuzlar karakollarin onune gelip tas yagmuruna basliyorlar ve basimizdakiler mudahale etmeyin emri veriyorlar. biz tabikide mudahale ediyoruz.
En ufak bir asiret kavgasinda mudahale ettigimizde. Yedigin lafin haddi hesabi kalmiyor. Vali ve ust duzey yetkililer vatandastan ozur diliyorlar.
Sen bir kürt ile tartistiginda kürt amirinin onunde cay icerken sen esas durusta dikiliyorsun.
Kavga esnasinda birak adami vurmayi havaya bile ates edipte ceza alan arkadaslar var!
Sana sunu soyliyim. Burada birini vurmak demek su sonuclari doguracak:
-Direk kimligini ve silahini tesim edip aciktasin!
-%99 ihtimale meslekten ihracsin!
-Kopek soylari ayaklanma cikarirlar ve ayni olaylar birkez daha tekrarlanir! (karin telefonla arayip kapiyi zorluyorlar gel beni kurtar dediginde karakolun onundeki binlerce kisinin arasindan gecememenin ne demek oldugunu bilir misin?)
-Kesinlikle adli ceza alip cezaevine girersin!

Bu benim ve benim gibilerin hosuna mi gidiyor saniyorsun? Neler yasadigimi emin ol tam olarak bilemezsin, kokusmus soyu belli olmayan canlilarin el ustunde tutulup,senin ellerinin baglanmasinin ne demek oldugunu...

Kizdigin,merak ettigin,katildigin noktalari yazmaya devam et. Elimden geldigi kadar aciklama yaparim.

Tanri Türk'ü korusun ve yüceltsin!

-
Her Türk asker doğar!

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2007 »
Gök HAN,

Bakıyorum da kendi yaptığın fedakârlıktan ya da fedakârlıklardan değil de, geçmişte büyüklerin yaptıklarından örnekler vererek Türkleri eleştirebiliyorsun !

Peki sen bir de kendi adına konuş bakayım, yaptığın en büyük icraat nedir Türklük ve Türkçülük adına???

Bir daha bol keseden sallarken herkes uslübuna dikkat etsin. Daha ömrü hayatında bir yaralı parmağa dahi işememiş tipler, kimseyi kaçaklıkla, korkaklıkla ithâm etmeye kalkmasın. Aramızda kuru gürültücülere yer yoktur !

Bu da tek ve son ikâzımdır sana Gök HAN.

TTK

Gök HAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2007 »
Gök HAN,

Bakıyorum da kendi yaptığın fedakârlıktan ya da fedakârlıklardan değil de, geçmişte büyüklerin yaptıklarından örnekler vererek Türkleri eleştirebiliyorsun !

Peki sen bir de kendi adına konuş bakayım, yaptığın en büyük icraat nedir Türklük ve Türkçülük adına???

Bir daha bol keseden sallarken herkes uslübuna dikkat etsin. Daha ömrü hayatında bir yaralı parmağa dahi işememiş tipler, kimseyi kaçaklıkla, korkaklıkla ithâm etmeye kalkmasın. Aramızda kuru gürültücülere yer yoktur !

TTK

Bugüne kadar hiç bir fedakarlık yapmamam, Türkçülük adına bir icraatmın olmaması bu ülkenin polisinin görevini yapmamasına gerekçe gösterilemez. Burda bir Türkçünün başka bir Türkçüyü bir arkadaşın başka bir arkadaşı korkaklıkla suçlaması değil bir Türk vatandaşının kendi polisine kendi toprağını neden bıraktığının hesabının sorulması var! Bu konunun Türkçülükle de fedakarlıkla da zerre kadar alakası yok. Bir vatandaş olarak bu benim en asli hakkım! İster sert ister yumuşak olsun ben içimden gelenleri geldiği gibi o polise yazdım, ve cevabımı da polisten aldım. Eğer burda herkes soydaşsa ve aynı amaç için çalışıyorsa herkes ağzından çıkanı dikkate almalı, konusurken iki kere düşünmeli.. Otağ yöneticisi olsa da..

Gök HAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2007 »
Asilzade açıklamanı dikkatle okudum.. Haklısın ama insan sinirlerine hakim olamıyor işte.. Bu kadar ağır hakaretlere uğramak üç beş çapulcuya pabuç bırakmak zorunda kalmak çok zor.. Tanrı tüm soydaşlarıma sabır versin, en çok da Hakkari'de polis olanlara..

Cenghis Khan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 20 Nisan 2007 »
Gök HAN,

TTK

Bugüne kadar hiç bir fedakarlık yapmamam, Türkçülük adına bir icraatmın olmaması bu ülkenin polisinin görevini yapmamasına gerekçe gösterilemez. Burda bir Türkçünün başka bir Türkçüyü bir arkadaşın başka bir arkadaşı korkaklıkla suçlaması değil bir Türk vatandaşının kendi polisine kendi toprağını neden bıraktığının hesabının sorulması var! Bu konunun Türkçülükle de fedakarlıkla da zerre kadar alakası yok. Bir vatandaş olarak bu benim en asli hakkım! İster sert ister yumuşak olsun ben içimden gelenleri geldiği gibi o polise yazdım, ve cevabımı da polisten aldım. Eğer burda herkes soydaşsa ve aynı amaç için çalışıyorsa herkes ağzından çıkanı dikkate almalı, konusurken iki kere düşünmeli.. Otağ yöneticisi olsa da..

Şimdi seni atsam, mazlum edebiyatına dönüşecek iş. Ortaya ne koydun, ne verdin ki neyin hesabını sorma hakkını kendinde görüyorsun?

Demek sıradan bir vatandaş olarak polisine hesap sorabilirsin öyle mi? bu cüreti kendinde bulduğuna göre, aynı hesaba da senin hazır olman gerekli. En başta, sen bir Türk olarak ne gibi bir fedakarlık yaptın? Bir doktor, bir genç, bir memur olarak, elindeki imkanlar dışında, fazladan ne verdin bu millete? Kendisi vatandaşmış, polise hesap sorarmış... Tıpkı senin gibi O arkadaşımız da, elinde ki görev ve yetkisi, imkânı neyse ona göre hareket etmiş. Fakat hiç değilse, bu noktada üzüntülerini dile getirmiş, senin gibi; arsız hırsız ev sahibini bastırırmış misali, bir de bol keseden ahkâm kesmemiş.

Eğer burda herkes soydaşsaymış... Gök HAN, benim kuru laf kalabalığından, boş hamasetten başka hiç bir şey üretmeyenle ne aynı amacım ne de soydaşlığım olur! bu lafları ederken düşünmeme bile gerek yoktur. 

Gök HAN, seni 24'ündeki toplantıda, 28'inde de Kerkük Mtinginde Tandoğan Meydanında görmek istiyorum. Gelmessen o zaman hakettiğin lafı duyacaksın benden.

Ya kullandığın imzandaki gibi ol, ya da edebini takın...

Çevrimdışı Ziya Gökalp

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
« Yanıtla #9 : 20 Nisan 2007 »
Gök HAN ;ağzından çıkana dikkat et dediğin kişi,Türkçülük için devamlı fikir üreten,Türkçülük için çabalayan ve de İlteriş Türkçüler Teşkilatının başkanı olan bir abimizdir.Bence sen üslubuna dikkat et.