Sayin TanriKutMete ve KayrakanGokBoru irkdaslarim!
Ben 30 senedir yabanci bir ülkede yasiyorum, evet, bu kendi anadilini unut demek degil`dir!Size hak veriyorum! Klavyem´de harfleri türkceye cevirmekte gayet zorluk cekiyorum, cünkü bilgisayar uzmani degilim! Ve mutlaka yazi seklimde hatalarim vardir. Fakat ben hic bir zaman "sokak agziyla" bir yazi yazdigimi hatirlamiyorum. Hic bir zaman her hangi bir kandasima karsi küstah oldugumu da hatirlamiyorum!
Biz yurtdisinda yasayan Türkler zaten hep dislaniyoruz. Ben her zaman Türkcülük icin mücadele vermis, hic bir tartismadan kacmamis, almanya´da yasayan türklere laf atan pis kürdlerden kavga etmis bir insanim. Ve benim gibi, sayisi az da olsa, bir kac tane Türkcü düsüncesine sahip cikan arkadaslarim var. Bazileri büyük bir zorlukla, almanlardan dislanarak, büyümüsler, bazileri belki güzel bir tahsil görmemislerdir. Inanmayacaksiniz, fakat Almanya´da da maddi sikinti ceken insanlarimiz var!!!! Ve Almanya´da okumak da artik paraya bagli olan bir nesne!
Fakat bir insanin "edebiyat sanati" zayif oldugu icin, Türkcü olamaz diyorsaniz.....
Benim icin sorun degil! Üyeligimi istediginiz zaman iptal etmekte serbestsiniz!
Saygilarimla!