Artık ciddi silahlı mücadele zamanı gelmiştir.
Türklük demek Türkçülüktür(açık söylüyorum benim Türkçülüğü sadece biyolojiyi baz almaz,ama öncelikli şart Türk biyolojosine (brakisefal...) sahip olmaktır).
Irkdaşlarımın milli yapılarından uzak olması kiminin Amerika-Avrupa,kiminin Yahudi,Kiminin Arab-Acem(Fars) v.b... topluluklara hayran olması ve onlara biat etmesi beni son derece rahatsız ediyor.
Laleli-Aksaray ve Akdenize eski S.S.C.B. topraklarından gelen ırkdaşlarımın Türk Milli Ahlakına muhalefet fiilleri beni rahatsız ediyor.Azerbaycan'ın güneyinde (kuzeyin tersine) Azeri-Azerbaycanlı'lığı reddedip bas bas Türk oldukların haykıran ırkdaşlarıma Azeri veya İran Azerisi gibi tarih bilimine uymayan yakıştırmalar yapılması,Türk kızlarının ahlaksız kadınlara özendirilmesi,sanki giyim-kuşam uslubu bize sadece islamla girmiş propagandası yapılması.Bir Türk yalnızlığa mahkum ve açken bir pisliğin kalabalık ve tok olması...ve bunun gibi çoğaltılabilecek bir çok rahatsız edici durumum beni mahvediyor.
Ben bunun farkındayım teşkilatlanmak zor bir iş,öylyese Türkçü Ferdi Silahlı Mücadele...bu benim fikrimdir...
Açık söylüyorum İktisadi ve Bilim alanı hakimiyeti için geç kaldık.Artık kılıçları kuşanıp atlara binme zamandır...