Gönderen Konu: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!  (Okunma sayısı 7299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2006 »
Yönetici kardeşim eline sağlık, bu tip adamlar burda tutulmamalı, verilen olta planlı olunca balık gibi ağ'a nasıl takılıyorlar?? işte kandaşlarımız anlaşılan odurki ;içimizde çürük elmalar mevcut aklımızı kaybetmeden ZEKİ BİR TÜRK OLARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ..

     ismet mi ne ise milli şef cümlesi ona ittihakki terakki zamanında verilmiş idi,yanlış hatırlamıyorsam..!!! ve bu adam ülkemizin ilk ve en büyük birinci hainidir..1938 yılında 1 TÜRK LİRASI 38 sterlin(paound) iken 1939 ve sonrası ne hikmet ise bugün; 1 sterlin(send) ile karıştırmayın,2,70 ytl----2.700.000 TÜRK LİRASI?? AKLINIZ ALIYOR İSE SÖYLEYİN..
   KİMİSİ DİYE BİLİR O ZAMAN PARALAR ALTIN VE GÜMÜŞTEN DİYE,HAYIR EFENDİM ÜLKEMİZİN GERÇEK HAZİNESİ (PARA--- ALTIN---MÜCEVHARAT---GÜMÜŞ ) DEPOLARINDAKİLERİ SORUYORUM.?NEREDE??BULDUĞUNUZDA ise şaşırmayın!!!!

inönü denilen herifle ilgili bir şey daha ;ATATÜRK İDAM EMRİNİ HAKKIN DA 3. SEFER VERDİĞİNDE ÜLKEDEN KAÇIP rusya'ya sığınıyor.ve ATAMIZIN VEFATINDAN SONRADA GELİP KENDİSİNİ KURTARANLARI İDAM ETTİRİYOR..NE ACIKLI VE GALEYANLI BİR HAYAT :)ŞEREFSİZ HERİF,,OĞLU ŞEREFSİZ VE KURDUĞU PARTİDE pis aşağılık kürtlere yataklık ediyor!!!shp olarak....evli evine köylü köyüne hizmet eder..bunlarda efendilerine yalakalık için herşeyi eyler..
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE