Bakınız,ben Tuncay Özkan hayranı birisi değilimdir..
Ancak,Tuncay Özkan ne yapsın??
Adam diyor ki : '8 ay boyunca,yanımda çalışan adamlara,maaşlarını ödeyemedim.Kimse,KanalTürk'e reklam vermiyor.Vermek isteyipte verenler,bir müddet sonra,AKP tarafından sündürülüyor.Adamlar aç kalıyorlar.Piyasada reklam verecek olanlar,zaten ya AKP yanlısı,onlardan,ya da onlarla işbirliği yapanlar.Onlarla işbirliği yapmayanlar zaten piyasadan kayboluyor.'
Adam ne yapabilir ki..Televizyon kanallarının hepsi,reklam gelirleri üzerinden para kazanıp,kanalı öyle idare ediyorlar.
Ama malesef,piyasada reklam verenlerin çoğu,AKP yanlısı ve KanalTürk gibi AKP'nin yolsuzluklarını,pisliklerini ortaya atan bir kanala reklam vermiyorlar.
Verenler de,AKP tarafından hedef gösteriliyor,eritiliyor..Ortadan kayboluyorlar..
Bu işler böyle,adama suç utmak yersiz.
Eğer kanalı Fetullahçı Bugün gazetesi sahibi tipleme almasa idi,O'nun dışındaki başka bir din sömürücüsü alacaktı.Çünkü,malesef para bunların elinde günümüzde..
Tuncay Özkan,içinde 8 aydır para dönmeyen bir kanalı satmak zorunda kaldı..Çünkü reklamdan başka geliri olmayan bir yapılanma,reklamsız ayakta kalamazdı..Yapılacak birşey söz konusu değil...
8 ay maaşlarını alamayıpta,AKP'nin yolsuzluklarını büyük bir özveriyle ortaya çıkaran ve Türk Milleti'ni,bir nebze olsun aydınlatan o insanlar,bence,büyük bir iş yapmışlardır..
Tuncay Özkan hayranı,sempatizanı birisi değilim..O'ndan nemalanmıyorum da..Tuncay Özkan'da,sütten çıkmış ak kaşık değildir,bilmekteyim..Ancak,gerçekleri görmezlikten gelmemek lazım,düşüncem budur..
Esenlikler..