Gönderen Konu: İstanbul Zeytinburnu'nda Halktan Teröristlere Büyük Tepki  (Okunma sayısı 9090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
benim asıl şaşırdığım olay arnavutların Türk ırkdaşlarımızın yanında yer alması , bu kalabalıkta giresunlular ağırlıklı diye bir bilgi aldım...

 Şaşıracak bir şey yok. Gün geçtikçe artan kürt terörizmi ve kuduzluğu, salt Türk Milleti'ni değil, Türkiye'de yaşayan diğer Gayr-i Türk unsurları da ister istemez etkilemekte ve hatta hedef almaktadır. Onlarda bu tarz toplumsal hadiselerde Türk Milleti'nin yanında olmak zorundadırlar(Çünkü sayıca azlar ve bu ülkenin yegane hakimini Yüce Türk Milleti olduğunu farkındalar) ki bu da Aziz Milletimizin yüce gönüllülüğünün ve aşırı merhametinin bir göstergesidir. 

 En nihayetinde laz, çerkez, abhaz, boşnak, arnavut, arap, çingene vd. Türk olmayan unsurlardan olupta kürtleri sevmeyen pek çok vatandaş var. Tabii bu onları Türk ya da Türkçü yapmaz. Çünkü bu insanlar Türk ve Türkçü değiller, isteseler de olamazlar ! Zaten Yeryüzündeki hatta evrendeki en haklı ve meşru dava olan Türkçülük, salt kürt düşmanlığına indirgenemeyecek kadar kutsal bir akımdır !

 Zeytinburnu semtinde Giresunlu epey vatandaşımız yaşamaktadır. Şu anki Zeytinburnu Belediye Başkanı'da Giresunludur, bundan önceki de sanırım öyleydi.

 

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
benim asıl şaşırdığım olay arnavutların Türk ırkdaşlarımızın yanında yer alması , bu kalabalıkta giresunlular ağırlıklı diye bir bilgi aldım...


Şu hususu unutmamak gerekir ;

Batı Trakya'dan göçmüş insanlarımız malesef bir çoğu Türk olmasına rağmen arnavutuz diyerek lakap tescil etmektedirler.Ben İç anadolulu Oğuz Türkmeni bir ailenin çocuğum kimse yanlış anlamasın.

Arnavut,Yugoslav,Boşnak diye tabir edilen Vatandaşlarımızın çoğu aslında Türktür.