Gönderen Konu: İstanbul Zeytinburnu'nda Halktan Teröristlere Büyük Tepki  (Okunma sayısı 9092 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Alçak teröristlere gereken tepkiyi koyan Zeytinburnulu vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Eğer birileri bu teröristlere yol vermeye devam ederse; bu alçakların cezalarını YÜCE TÜRK MİLLETİ anladıkları lisanda verecektir.

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/zeytinburnu-yine-karisti

http://www.ensonhaber.com/zeytinburnunda-pkk-halk-gerginligi-2011-07-21.html

İstanbul Zeytinburnu'da PKK lehine sloganlar atan, işyerlerine zarar veren grup polis tarafından dağıtılırken, duruma tepki gösteren aralarında ülkücülerin de bulunduğu mahalle sakinleri BDP ilçe binasına yürüdü.

ÇÖP KONTEYNERINI ATEŞE VERDİLER

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde terör örgütü yandaşı bir grup, BDP İlçe Teşkilatı önünde toplanarak eylem yaptı. Grup çöp konteynerlarını sokak ortasına sürükleyerek ateşe verdi. Terör örgütü PKK lehine slogan atan gruba polis gaz bombası atarak müdahale etti.

DÜKKANLARIN CAMLARINI KIRIP ATM'LERE ZARAR VERDİLER

Polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan grup, çevredeki apartman ve dükkanların camlarını kırdı, bazı bankaların ATM makinelerine de zarar verdi.
SOPALI VE SATIRLI KOVALAMACA

Gruba mahalle sakinleri tepki gösterirken, Türk Bayrakları açarak terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Taraflar arasında zaman zaman sopalı ve satırlı kovalamaca yaşandı.

Polisin çevredeki geniş güvenlik önlemleri sürerken vatandaşlar dağıldı.
ÜÇ GÜN ÖNCE DE OLAYLAR ÇIKMIŞTI

Zeytinburnu'ndu 3 gün önce de benzer olaylar yaşanmıştı. Geçtiğimiz salı akşamı saat 22.30 sıralarında korsan gösteri yapmak isteyen ve terör örgütü PKK lehine slogan attıkları iddia edilen yüzleri maskeli 15- 20 kişilik grup, Zeytinburnu 58 Bulvar ve Veliefendi Mahallesi'nde bulunan bazı işyeri, banka ve araçlara zarar vermiş, işyeri ve araçlarının zarar gördüğünü gören mahalleli ise, evlerinden aşağıya inerek gruba tepki göstermişti. Mahalleli ile grup karşı karşıya gelince gerginlik yaşanmış, mahalleli ara sokaklarda grubu kovalamaya başlamıştı. Yaşanan kovalamacada 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen bir çocuk, kalabalığın arasında kalmış ve Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne sığınmıştı. Derneğin önünde bekleyen yaklaşık 100 mahalleli, çocuğun kendilerine verilmesini istemiş, slogan atıp tekbir getirmişti. Sokağın iki girişine barikat kuran polisler, yoğun güvenlik önlemleri altında çocuğu binadan çıkarıp polis merkezine götürmüş, bunun üzerine mahalle halkı da dağılarak evlerine gitmişti.

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Zeytinburnu'nda oturan arkadaşlar aradı 3 ölü falan var dediler galiba ölenler PKK'lılar mış.Ne kadar doğru bilemiyorum.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Üç akşamdır çatışmalar sürüyor Zeytinburnu'nda.
Üç gün önce kürtlerin Türk Bayrağı asılı olan evleri taşlamaları ve arabaları kundaklamasıyla olaylar başlamıştı.
Zeytinburnu'nda oturan Milliyetçi arkadaşlarlardan edindiğim bilgilye göre bütün Zeytinburnu sakinleri sokaklara dökülmüş ve kürtlere ait ne kadar iş yeri ve ev varsa basmışlar. Son olarak bdp binasını basmışlardı.
Bu olayları bu şekilde üç gündür sürüyor ve medyaya yanıstılmıyor...

Bu akşam olaylar iyice şiddetlendi, İstanbul'da yakın ilçelerden Zeytinburnu'na otobusler kalkıyor ve Milliyetçiler desteğe gidiyor.











Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Arkadaşlar 1 ülkücü kardeşimiz şehit ve 6 kürt ölü var deniliyor.
Tam net bilgi yok, gelişmeleri aktaracağım.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı NTürk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 158
Zeytinburnu'ndaki kandaşlarımızı kutluyoruz.Mücadelelerini yılmadan sürdüren aralarında Kazak soydaşlarımızın da bulunduğu Zeytinburnu semtinin tüm Türkiye'ye örnek olmasını dilerim...Tanrı Türk'e güç versin...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

Çevrimdışı İL TEGİN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 171
 Kahpe dölü teröristlere Türk'ün tokadını atan Zeytinburnulu kandaşlarımızı tebrik ediyorum. Umarım ölenlerin hepsi şerefsiz teröristlerdir ! Zeytinburnu hadiseleri, Türk insanına nasıl davranması gerketiğinin bir misalidir. 

 TTK

 

Çevrimdışı Borokhul Noyan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 224
 Yıllardır işbirlikçi Akp iktidarının yol vermesiyle palazlanan ve ülkemizi yaşanmaz kılan Kürt terörizmine karşı kendilerini savunan Zeytinburnulu kardeşlerimize selam olsun. Teröristler ve yardakçıları istedikleri kadar anırsınlar !

 TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR !

 TTK

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Bu zamana dek süregelen siyasi işleyişe göre siyasi partiler büyür, iktidar olur, iktidarı süresince biraz yıpranmasından dolayı ikinci seçimde belli bir oy kaybeder ve daha sonraki seçimlerde de giderek daha fazla oy kaybederler.
AKP si bu tarifin ve Türkiyede olagelen işleyişin dışında kalmış, aksine oylarını artırarak iktidarda kalmaya devam etmiştir.
Etmiştir, çünkü AKP si bilindik bir siyasal hareket ya da milletin kafasında yer etmiş olan siyasi parti tanımının dışında kalan bir yapıdır.
Yani AKP si bir siyasi parti değildir. O nedenle AKP sinin yükselişindeki dikeylik, düşüşünde de kendisini göstercek ve Tanrı kısmet ederse o günleri hep beraber göreceğiz ki, AKP si bir anda tuzla, buz olup dağılacaktır.
Çünkü AKP sini var eden olgu bir siyasi düşünce olmayıp, bir takım yıkımları yerine getirmekle görevli imha ekibidir.
Terör hususunda Türk Milleti daha bir hassaslaşmış, ufukta gözüken ekonomik krizin tedirginliği açığa çıkmaya başlamıştır.
İlerleyen günlerde AKP sinin sekiz yıldır ustalıkla gizlediği şeyler birer birer açığa çıkacak, millet AKP nin ne menem bir şey olduğunu bir anda görecek, bilecek ve anlayacaktır. AKP si ağzıyla kuş tutsa, kanat takıp uçsa kürt terörü ve ekonomik kriz noktasında milleti ikna edemeyecek ve AKP nin yıkımına da bu iki husus temel teşkil edecektir.
Türkiyenin değişik yörelerinde kürt azgınlığına karşı bir takım direniş ve duruşlar oldu ama şu sıralar, durdurulamaz bir şekilde, cerayan eden Zeytinburnundaki gelişmeler ötekilerden, hem muhteva ve hem de yöntem bakımından, çok farklıdır.
İstanbul gibi oldukça kozmopolitik ve kaotik bir yapıya sahip olan bir metropolde böylesine bir kürt karşıtlığının başgöstermesini daha farklı okumak ve değerlendirmek gerekir.
Hani İstanbul dünyada en çok kürdün bir arada yaşadığı bir şehirdi (Bu ifade Süleyman Demirel'e aittir)?
Hani kürt sermayesi ve pkk yı destekleyen maddi güç İstanbul'daydı?
Bu işler, Türk Milletinin sabrından faydalanıp, rakipsiz sahada tek kale maç yapmaya benzemez.
Zeytinburnu daha işin başı.
Türkiyenin her yeri için için kaynıyor ve yaşlı, genç herkes kürtlere karşı diş biliyor.
En küçük bir bahane kürtleri ermenilere eş edebilir ki bu er yada geç olması mukadder bir gerçektir.
Haydi bakalım kürt soysuzları, azgınlaşın, saldırganlaşın, haddinizi daha da aşın, camii duvarına pisleyin ki hesabınız tez günden görülsün!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Ben 17 Temmuz 2011 Pazar günü yurt genelinde yapılan "Şehidine Sahip Çık" etkinliklerinin Ankara'da yapılanına katılmıştım.
Daha önceden buna benzer bir çok etkinliğe katılmıştım lakin bu son etkinlikte Türk insanının sadece pkk ya değil topyekun kürt alçaklarına olan öfke ve nefretine şahit oldum.
Kim hangi dilden kardeşlik edebiyatı yaparsa yapsın Türk Milletinin büyük kısmında kardeşlik edebiyatı rağbet görmemektedir. Belki çoğu kişi bunu açıkça dillendirmiyor ama kürtlere karşı duydukları öfke içten içe derinleşmekte ve en küçük bir sebeple de dışa çıkmaktadır.
Zeytinburnu'nu kürt alçaklarına dar ve mezar eden soydaşlarımız ibadetlerin en büyüğünü ifa etmekte ve Türklüğe yapılacak en kutsal görevi yerine getirmiş olmalarından dolayı her türlü övgü ve alkışa layıktırlar.
TTKvY.
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!

Çevrimdışı TALAKAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 11
benim asıl şaşırdığım olay arnavutların Türk ırkdaşlarımızın yanında yer alması , bu kalabalıkta giresunlular ağırlıklı diye bir bilgi aldım...
Tanrı Türkü Korusun !