Gönderen Konu: EMİN ÇÖLAŞAN: KİM YALAN SÖYLÜYOR KİM!  (Okunma sayısı 10603 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Ynt: EMİN ÇÖLAŞAN: KİM YALAN SÖYLÜYOR KİM!
« Yanıtla #20 : 12 Şubat 2012 »
       Rasmussen, Rusya'nın asker? desteğini almak için Moskova'ya geldi NATO yardım almadan Afganistan'da başarı elde edemeyeceğini fiilen kabul etti. Rusya Devlet Başkanı ve Başbakanı ile görüşen NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Afganistan için helikopter, yakıt ve pilot istedi. Dmitri Medvedev, bu taleplerin ele alınacağını belirtirken; Vladimir Putin, Rusya ile NATO'nun güçlerinin birleştirmesinin iyi sonuçlar verebileceğine dair duyduğu güveni ifade etti.
 
 NATO yardım almadan Afganistan’da başarı elde edemeyeceğini fiilen kabul etti. Rusya Devlet Başkanı ve Başbakanı ile görüşen NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Afganistan için helikopter, yakıt ve pilot istedi. Dmitri Medvedev, bu taleplerin ele alınacağını belirtirken; Vladimir Putin, Rusya ile NATO’nun güçlerinin birleştirmesinin iyi sonuçlar verebileceğine dair duyduğu güveni ifade etti.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile yaptıkları toplantıyı tamamlayan NATO Genel Sekreteri, Devlet Başkanı Dmitri Medvedev ile görüşmek üzere Kremlin’de bulundu. Basına kapalı bir biçimde gerçekleşen görüşmeler ardından gazetecilere açıklamada bulunan Rasmussen, Afganistan’daki operasyon için Rusya’dan yardım olarak helikopter, yakıt ve pilot istediklerini, ayrıca Afganistan polisinin eğitimi konusunda da destek beklediklerini ifade etti.
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2289
Ynt: EMİN ÇÖLAŞAN: KİM YALAN SÖYLÜYOR KİM!
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2012 »
ABD'nin Türk Devletine karşı güttüğü düşmanlığı göstermesi ve ne denli alçak bir devlet ve millet(!) olduğunun daha iyi anlaşılması için Otağımızın ;

Türk Oğlu, Türk Kızı Bunları Unutma, Unutturma! Dostunu ve Düşmanını İyi Belle!

adlı başlığında yer alan:

ABD, Atatürk ölünce ne yaptı?

adlı konuyu bir kez daha gözden geçirmekte fayda var.

Aynı şekilde haçlı batının Türk Devletine olan hınç ve öfkesinin dışa yansımasına bir örnek olması bakımından yine Otağımızın :

Türk Oğlu, Türk Kızı Bunları Unutma, Unutturma! Dostunu ve Düşmanını İyi Belle!

adlı başlığında yer alan:

Ankara'nın Başkent Olma Mücadelesi.

adlı konuya da bir kere daha göz atmakta fayda var!

Bütün Türklerin, özellikle de Türk Milletinin yegane teminatı olan Türkçülerin unutmamaları ve her daim bir zikir gibi tekrar ederek akıllarından ve dillerinden eksik etmemeleri gereken gerçek:

TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Yüzbaşı Sançar

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 246
Ynt: EMİN ÇÖLAŞAN: KİM YALAN SÖYLÜYOR KİM!
« Yanıtla #22 : 13 Şubat 2012 »
Değerli ırktaşlarımın ellerine ve yüreklerine sağlık. Gereken her şeyi yazmışlar sağolsunlar. Ben de bu yazılanların özeti olacak şekilde bir cila çekeyim bari.

Ne kalleş AB, ne ABD,
Ne kızıl Rusya, ne de Çin
      Herşey;
      TÜRK TARAFINDAN
      TÜK'E GÖRE
      TÜRK İÇİN!!!

Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.
Yüzbaşı Sançar Uçmağa varalı on üç yüz yıldan çok oldu. Onun düştüğü meçhul yerde, ay ışıklı yaz gecelerinde hâlâ ıztıraplı kahkahalar ve şeref ilahileri işitilir. Bu ilahiler rüzgârın çıkardığı sestir. Onu herkes işitir. Fakat o ıztıraplı kahkahaları herkes duyamaz. Onun yankılarını uzak, yakın ellerden, ancak içinde Tanrı Dağı’nın odu yanan gönüller sezer. Bu ıztıraplı kahkahalar Yüzbaşı Sançar’ın soyu, onun düştüğü yerde zafer töreni yapıncaya kadar yıllarca, belki yüzyıllarca sürüp gidecek…