Anket

AZERBAYCAN'DA TÜRKÇÜ DARBE OLMALI MI?

EVET
3 (100%)
HAYIR
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 1

Oylama kapandı: 07 Mart 2006

Gönderen Konu: AZERBAYCAN'DA DARBE YAPMA GEREKSİNİMİ  (Okunma sayısı 7955 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Savaşankurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
    • İntikam Yemini
Ynt: AZERBAYCAN'DA DARBE YAPMA GEREKSİNİMİ
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2007 »
doğru; demirel tarafından uyarılan aliyev önlemlerini almış ve darbeciler yok edilmişlerdir. Türkiye'den giden ve demirel iblisinin darbecilerle birlikte yokedilmesini arzu ettiği tim canını zor kurtararak Türk topraklarına geçebilmiştir.

abd-demirel-aliyev üçlüsü yeterli ve başka kelime gerektirmeyen bir fotoğraf olarak karşımızda duruyor. Türkçü lider Ebulfeyz Elçibey'e kurulan komployu ve komünist sovyetler birliği döneminde  politbüro üyeliğine kadar yükselmiş, ancak sovyetlerin yıkılması ile birlikte hiç vakit kaybetmeden keskin bir u dönüşü yaparak liberal politikalara, serbest pazara ve elbette abd'ye kucak açan aliyev'in öyküsünü bir anımsayınız.
 
bugünün dünyasında bir ülkede ekonomi ve medya ele geçirilmeden devrim yapmak büyük zorluklar demektir. yahudilerin meşhur protokollerde ilk madde olarak ortaya koydukları bu gerçek ne yazık ki can acıtacak kadar gerçektir. bugün ülkemizde de abd destekli ar.p k.rt partisininde yaptığı budur. yandaşları tarafından devlet olanakları talan edilmiş, yandaş holdingler zengin edilmiş, bir amerikancı-dinci medya ordusu kurulmuştur. son iki yılda bu adamların para ve insanla desteklediği kaç tv, radyo, gazete ve dergi açıldığını biliyor musunuz? inanın küçük dilinizi yutarsınız. oysa biz Türksoylular ise hala günlük maddi sorunlarla cebelleşmekteyiz, Türksoylulara ait büyük bir sermayeden ve medyadan söz edemiyoruz.

bu dinciler 1950'den beri ilmek ilmek dokuyarak, amansız düşmanı oldukları demokrasinin ve cumhuriyetin nimetlerinden acayip derecede tilkice faydalanarak bugün başımıza geldiler ve bakın demokrasinin ardına sığınarak daha başımıza ne çoraplar örmeye kalkışacaklar.

üç kişi beş kişi demeden, bizden ne olur ki demeden yan yana gelmekte çook ama çok geç kaldık, bu doğru. ama artık seçim yapma zamanı. bu ülkeyi, çocuklarımızın yarınlarını altın tepsi içinde bu adamlara sunmak istemiyorsak yan yana gelmeliyiz. devrim yapacak sayımız yoksa da sesimizi yükseltecek, "meydan boş değil" diyecek cesaretimiz var.

yanılmıyorum değil mi saygıdeğer andalar?

Tüm Türkçü Turancılara saygılarımla.
Türk'e tuzak kuran kendi mezarına toprak taşır.

http://intikamyemini.blogcu.com