Gönderen Konu: Kanal Türk...yoruma açık  (Okunma sayısı 5869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tardu kağan

  • Ziyaretçi
Kanal Türk...yoruma açık
« : 09 Nisan 2007 »
   Değerli andalar.Birçoğumuz kanaltürk ve tuncay özkan ı vatansever ve Atatürkçü yayınlar yaptığı için takip ediyorduk.Ancak dikkate değer bir yönü daha var bu kanal ve sahibinin.Sürekli olarak amerikan propagandası kokan yayınlar ve filmler çıkarmaya başladılar ekranlarda.en son dün gece bir filmde amerikalı bir katil girdiği bir benzinlikte elinde silahla soygun yaptı ve içeri girdiğinde shop taki gence nereli olduğunu sordu ...genç kendisinin bir Türk göçmen olduğunu yıllar önce amerikaya gelip yeleştiklerini söyledi.bunun üzerine amerikalı elindeki silahla onu yere yatırdı ve sana dikkat etmem  gerekiyor Türkler dikkat edilmesi gereken  kişilerdir gibisinden laflar edip onu aşağıladı ve sonrada öldürdü.....işin enteresan tarafıda bu kadar hassas bir dönemde yayınlandı bu film.dikkate değer olarak bulduğum için yorumlarınızı bekliyorum esenkalın.

Çevrimdışı YüceSoy

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #1 : 09 Nisan 2007 »
Saygıdeğer kandaşım,

"Denize düşen yılana sarılır misali" izlemekte  olduğum KanalTürk, aslında Türk'ün bekası açısından (Türkçülük'den söz dahi etmiyorum) çelişkili tavırlar sergilemektedir.

Tuncay Özkan'ın her üç cümlesinden birinde faşist olmadığını (kastedilen aslında Türkçülük olsa gerek; yoksa elbette bizler de faşist değiliz) belirtmesi, yine her 4 cümlesinden birinde "k.rdlerle etle tırnak olunduğu vurgusunu yapması", hatta daha da ileri giderek bu vatanı berarber kurtarıp, beraber kurduğumuzu belirtmesi artık "kabak tadı" vermeye başlamıştır kanımca. Tuncay Özkan, saygıdeğer Paşamız Kemal Yavuz Beyi'de sorularıyla aynı yönde cümleler kurmaya zorlamaktadır. (Gerçekler tartışma programı).

Yine aynı programda Mine Gaulnier Kırıkkanat'ın yanar döner tavırları da can sıkmaktadır. (Bir dönem AB sevdalısı tavırlar, son günlerde 'artık gerçeği gördüm, AB bizi almaz ve bölmek istiyor mealinde sözler..')

Şu sözler de aynı yazara aittir:
'Yüzlerce mektup alıyorum hapishanelerden.
Hapishaneler, pankart asmaktan, toplanıp konuşmaktan, düşünmekten ve yazmaktan başka suçu olmayan gencecik insanlarla dolu. Dört yıla, beş yıla mahkûm edilmişler salt düşündüklerini söyledikleri
için. Yalnız benim sırtımda, onlarca dava var yazılarım yüzünden. Katilleri affeden H. S. Türk, beni ve
aleyhine yazan onlarca gazeteciyi içeri tıkmak için yanıp tutuşuyor. Yakında başaracak zaten.
Suçluların serbest, masumların mahkûm oldukları bir ülke yaratıyorlar çünkü.
Yazıklar olsun Türkiye'ye.
Ben utanıyorum Türk olmaktan.
Size de tavsiye ederim.
Utanmaktan başka namusumuz kalmadı.'
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=36044


Merdan Yanardağ'ın 5. Boyut programı da bir alemdir. Bir cümlesini aktarmak isterim: "..... kürt sorunu elbette demokratik bir çözüme kavuşturulmak zorundadır. Ama bunu biz (Türkiye Cumhuriyeti'ni kastediyor) gerçekleştirmeliyiz." Soysuz Apo'nun söylemlerini mi hatırlattı size ? Haklısınız..


Herşeye rağmen "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi denilir" misali, Tuncay Özkan ve KanalTürk'ün yaptığı yayınların devamını arzuluyor ve yine herşeye rağmen onlara teşekkürü de borç biliyorum. Bunun binde birini bile yapmayanların yanında, KanalTürk'ün varlığı çok önemlidir.

Şöyle noktalayayım sözlerimi: CEVİZ KABUĞU KanalTürk'de yayınlanıyor..
Türk Irkı Sağolsun !.

Gök HAN

  • Ziyaretçi
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #2 : 14 Nisan 2007 »
"Tuncay Özkan'ın her üç cümlesinden birinde faşist olmadığını (kastedilen aslında Türkçülük olsa gerek; yoksa elbette bizler de faşist değiliz) belirtmesi..

BEN FAŞİSTİM!

Çevrimdışı hun_333

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 117
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #3 : 14 Nisan 2007 »
"Tuncay Özkan'ın her üç cümlesinden birinde faşist olmadığını (kastedilen aslında Türkçülük olsa gerek; yoksa elbette bizler de faşist değiliz) belirtmesi..

BEN FAŞİSTİM!


Sen italyanmısın?Nasıl nazi alman soycularına verilen ad ise faşistde italyan soycularına verilen addır.Ancak,bizim dillmize faşist=soycu(ırkçı)olarak geçmiştir..Yani kullanımında hata vardır..Yücesoy andanın anlatmak istediği budur.Türk soycusuna TÜRKÇÜ DENİR.Saygılar..T.T.K.
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

Çevrimdışı korkut ata

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #4 : 14 Nisan 2007 »
ben bir milliyetçiyim ama faşist değilim. faşizmde din diye birşey olamaz.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2007 »
BEN FAŞİSTİM!

Bunu bilgisizlikten kaynaklandığını varsayıyorum.

Önce burda ki makaleyi oku.

Eğer kendini hâlâ faşit olarak görüyorsan  ve bunu kasıtlı olarak yazdıysan burada vakit kaybetmene gerek yok...!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Gök HAN

  • Ziyaretçi
Ynt: Kanal Türk...yoruma açık
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2007 »
BEN FAŞİSTİM!

Bunu bilgisizlikten kaynaklandığını varsayıyorum.

Önce burda ki makaleyi oku.

Eğer kendini hâlâ faşit olarak görüyorsan  ve bunu kasıtlı olarak yazdıysan burada vakit kaybetmene gerek yok...!


  Faşisizm dar anlamda İtalyan aşırı milliyetçisi Mussolini'nin 1922'de yönetimi ele almasıyla kurduğu siyasi ideoloji olarak anlaşılabilir, ancak bu durumda Nazi Almanyasının kurucusu Adolf Hitler'in faşist olmadığı anlamına gelir(!) Bu düzene göre, Adolf Hitler Nasyonel-Sosyalist olarak adlandırılabilir. Bu takdir edersiniz ki anlam karmaşasına neden olur. Bu yüzden geniş kapsamda Faşizm şöyle temellendirilebilir; aşırı milliyetçi, antidemokratik ve antikomunist bi ideolojiye ve otoriter siyasi bir yapıya sahip bütün politik hareketler ve egemenlik sistemleri.
  Türkçülük aşırı milliyetçi, mistik temelli, antidemokratik ve antikomunist ideolojisiyle, Başbuğ adı verilen tek lider tarafından yönetilmeyi savunan otoriter bir yapıya sahiptir. Bu yönüyle Faşist bir hareket olarak adlandırılabilir. Tekrar altına çizerek söylüyorum eğer faşizm kavramı İtalyan milliyetçiliğinden ayrılıp daha geniş bir tabana yayılırsa, Türkçü hareket bir faşist hareket olarak görülebilir.
  Son olarak şu kısmı Atsız Atadan alıp yeniden dikkatle okumak bu kargaşaya son verir;
<"Faşist" demek bir devrin İtalyan milliyetçisi demektir. İtalyanca "facio" kelimesinden doğan bu sıfat, Musolini'nin İtalyan milliyetçi partisi mensuplarına alem olmuş, İtalyan milliyetçiliğine de "faşizm" denmişti. Milliyetçiliğin milletleri sardığı sırada hepsi ayrı ayrı adlar almış; Almanlar "nazi" (Nasyonal Sosyalist'ten kısaltma), İspanyollar "falanjist", Belçikalılar "reksist", Romenler "gardist" kelimesini kullanmıştı. Bu disiplinli ve komünist düşmanı milliyetçilik ilk önce İtalya'da çıktığı için hepsine birden "faşizm" demek âdet olmuştu.>
 Yani faşizm kelimesi çeşitli uluslardan milliyetçi ve komunist düşmanı örgütlerin tümüne birden genel anlamda kullanılması adet olmustur..
  Bu yüzden BEN FAŞİSTİM gibi bir iddiada bulunmuştum, galiba bir yanlış anlama olmuş..