Saygıdeğer kandaşım,
"Denize düşen yılana sarılır misali" izlemekte olduğum KanalTürk, aslında Türk'ün bekası açısından (Türkçülük'den söz dahi etmiyorum) çelişkili tavırlar sergilemektedir.
Tuncay Özkan'ın her üç cümlesinden birinde faşist olmadığını (kastedilen aslında Türkçülük olsa gerek; yoksa elbette bizler de faşist değiliz) belirtmesi, yine her 4 cümlesinden birinde "k.rdlerle etle tırnak olunduğu vurgusunu yapması", hatta daha da ileri giderek bu vatanı berarber kurtarıp, beraber kurduğumuzu belirtmesi artık "kabak tadı" vermeye başlamıştır kanımca. Tuncay Özkan, saygıdeğer Paşamız Kemal Yavuz Beyi'de sorularıyla aynı yönde cümleler kurmaya zorlamaktadır. (Gerçekler tartışma programı).
Yine aynı programda Mine Gaulnier Kırıkkanat'ın yanar döner tavırları da can sıkmaktadır. (Bir dönem AB sevdalısı tavırlar, son günlerde 'artık gerçeği gördüm, AB bizi almaz ve bölmek istiyor mealinde sözler..')
Şu sözler de aynı yazara aittir:
'Yüzlerce mektup alıyorum hapishanelerden.
Hapishaneler, pankart asmaktan, toplanıp konuşmaktan, düşünmekten ve yazmaktan başka suçu olmayan gencecik insanlarla dolu. Dört yıla, beş yıla mahkûm edilmişler salt düşündüklerini söyledikleri
için. Yalnız benim sırtımda, onlarca dava var yazılarım yüzünden. Katilleri affeden H. S. Türk, beni ve
aleyhine yazan onlarca gazeteciyi içeri tıkmak için yanıp tutuşuyor. Yakında başaracak zaten.
Suçluların serbest, masumların mahkûm oldukları bir ülke yaratıyorlar çünkü.
Yazıklar olsun Türkiye'ye.
Ben utanıyorum Türk olmaktan.
Size de tavsiye ederim.
Utanmaktan başka namusumuz kalmadı.'
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=36044Merdan Yanardağ'ın 5. Boyut programı da bir alemdir. Bir cümlesini aktarmak isterim: "..... kürt sorunu elbette demokratik bir çözüme kavuşturulmak zorundadır. Ama bunu biz (Türkiye Cumhuriyeti'ni kastediyor) gerçekleştirmeliyiz." Soysuz Apo'nun söylemlerini mi hatırlattı size ? Haklısınız..
Herşeye rağmen "koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi denilir" misali, Tuncay Özkan ve KanalTürk'ün yaptığı yayınların devamını arzuluyor ve yine herşeye rağmen onlara teşekkürü de borç biliyorum. Bunun binde birini bile yapmayanların yanında, KanalTürk'ün varlığı çok önemlidir.
Şöyle noktalayayım sözlerimi: CEVİZ KABUĞU KanalTürk'de yayınlanıyor..