Gönderen Konu: Avrupada Türk gençligi  (Okunma sayısı 10509 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Ynt: Avrupada Türk gençligi
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2007 »
12 yasinda geldim almana 38 yildir burdayim Türk her yerde Türktür Bütün kültürlere karsi Türk kültürünün varlik mücadelesini veriyoruz Erimemiz icin her yolu deniyorlar  Bunun mümkün olmadigini zamanla anlayacaklarSagda solda bozulmus üc bes insani örnek verip Avrupali Türkleri karalamak bayagiliktir Kaldiki söz konusu insanlarin Türklükleride süphelidir Bana cikipta milletimi kötüleyecek bir insanin yaratildigini düsünmüyorum Kimse hayallere kapilmasin biz burdaki almanlara Türkce ögretiyoruz basarilida oluyoruz Almanlar Türklesirse bunun faydasi yine kendilerinindir Türk olursalar insan olurlar olmazlarsa Alman kalmaya devam ederler En azindan Türk kültüründe aile icinde coluk cocuk anadan dogma gezme aliskanliklari yoktur Alman politikacilar son zamanlarda Leit kultür yani üst kültür propagandasi yapiyorlar Havasini alirlar Dünyanin neresinde olürsa olsun Türklük ilelebet payidar kalacaktir Türk irki sag olsun Tanri Türkü korusun ve yüceltsin
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2007 »
Motun yabgu agabeyim;
Dediklerinizde cok haklisiniz ancak;gördügüm durum inaninki bana pek ic acici gelmedi.Ben Berlin´deiym ve gördügüm gencligin cogu camii cemaatlerince kapilmis ya da ülkü ocaklari eline düsmüs.Mutlaka Türkcü aileler ve insanlarda vardir ama; azinlikta oldugunu kabul etmek zorundayiz.
 almanlarin bizi eritmeleri gercektende cok zor.Türkler olarak kendimizi kabul ettirmisiz almanlara ve bu yüzdendirki artik Türk´leri almanyada istememektedirler.Cünkü bizi yok edemeyecekleri anladilar.Cifte vatandasligin kaldirildigi günden bugüne alman vatandasligina gecmenin büyük oranda düsmesi ve burada dogup büyüyen Türklerin gidip Türkiye icin askerlik yapmalari Almanlarin artik bizi asimile edemeyeceginin kanitidir.Bunlar iyi seyler olmakla beraber;dilini unutmaya baslayan son kusagida görmemezlikten gelmek cok kötü olur.Bence sorun sudur;Sunni Türkler kendilerini araplara yakin görüyorlar ve onlarla arkadaslik yapmayi yegliyorlar ya da kendilerini göstermek icin "ZARARLI" camii cemaatlerine katiliyorlar.Alevi irktaslarimiz ise kendilerini kanitlamak icin kürtlerle ve alevi kürtlerle is birligine girmis durumdalar.Ben böyle düsünüyorum.Hatalarim olabilir,affola.

Esenlikler.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2007 »
Degerli yüksek Türk kardesim Istemi Yabgu Bir tek istisna disinda tüm görüslerine katiliyorum cünkü aci gercekleri bizde günlük hayatimizda yasiyoruz Almanlarin Türkleri istememesi fasist üstün irk saplantisindan birazda sayimizin coklugundan kaynaklanmaktadir Buna Türklerin cok güzel bir irk oldugunuda  bu nedenden kiskancliklarinida ekleyebiliriz Dokuz milyon yabancinin yasadigi almanyada Türkler haric diger milli azinliklari adam yerine bile koymadiklari seninde malumundur Almanlara kendi ülkelerinde rakip olacak Tek irk Türk irkidir Buda Türk irkinin üstünlügünün en büyük ispatidir Burasi artik Türk yurdu olmustur Degerli kardesim katilmadigim konu ise irkdaslarimizin mhp ye katilmalarini yadirgamandir Bunun yanlis oldugunu düsünüyorum Yukarida saydigin örnekler arasinda mhp en iyi alternatif olmalidir inancindayim Bizim cizgimizde Türkcü düsüncenin cok cok az oldugu almanyada mhp li olmak basarili olmak demek degilmidir Saygilar sevgiler TÜRK IRKI SAG OLSUN
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇELİK FIRTINASI

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2007 »
..

Çevrimdışı OLCAYTU

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
« Yanıtla #14 : 17 Mayıs 2007 »
Değerli kandaşım aramıza hoşgeldin.Sana öncelikle şunu söylemem gerek bahsettiğin konu TÜRKİYE'de de çok farklı değil tüm gençlerimiz TÜRKÇÜLÜĞÜ,ATATÜRKÇÜLÜĞÜ bilmiyor bilse bile düşüncelerini çevreden gelebilecek tepkiler yüzünden söyleyemiyor öncelikle herkese kendini ifade etmenin ne demek olduğunu öğretmek gerekiyor.Bu da bütün TÜRKÇÜLERİN en büyük vazifesidir.Bence sen vazgeçme bütün kandaşlarımızı bilgilendir.Esen kal

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN  VE YÜCELTSİN.      
Saraylarda süremem;
Dağlarda sürdüğümü.
Bin cihana değişmem;
Şu öksüz TÜRK'lüğümü.

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2007 »
Degerli yüksek Türk kardesim Istemi Yabgu Bir tek istisna disinda tüm görüslerine katiliyorum cünkü aci gercekleri bizde günlük hayatimizda yasiyoruz Almanlarin Türkleri istememesi fasist üstün irk saplantisindan birazda sayimizin coklugundan kaynaklanmaktadir Buna Türklerin cok güzel bir irk oldugunuda  bu nedenden kiskancliklarinida ekleyebiliriz Dokuz milyon yabancinin yasadigi almanyada Türkler haric diger milli azinliklari adam yerine bile koymadiklari seninde malumundur Almanlara kendi ülkelerinde rakip olacak Tek irk Türk irkidir Buda Türk irkinin üstünlügünün en büyük ispatidir Burasi artik Türk yurdu olmustur Degerli kardesim katilmadigim konu ise irkdaslarimizin mhp ye katilmalarini yadirgamandir Bunun yanlis oldugunu düsünüyorum Yukarida saydigin örnekler arasinda mhp en iyi alternatif olmalidir inancindayim Bizim cizgimizde Türkcü düsüncenin cok cok az oldugu almanyada mhp li olmak basarili olmak demek degilmidir Saygilar sevgiler TÜRK IRKI SAG OLSUN
Mhp´yi kötünün iyisi adletmek ne kadar dogru onu bilemeyecegim saygideger agabeyim ama;bende size diger konularda katilmaktayim.Mhp´yi ise diger olusumlar icerisinde almanyada belki kötünün iyisi denebilir.Milli görüs ele alindiginda Türk genclerinin ocaklara gitmesini daha dogru bulanlardanim.Saygilarimla-
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı ÖZTÜRK

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #16 : 07 Ağustos 2007 »
bana göre avrupadaki türklerin artık ana yurtlarına dönme vakitleri gelmiştir dünya karmaşık bir hal almaya başladı geleceğini düşünen türklerin biran önce yurtlarına dönüp ülkelerini kalkındırmaları kendi ülkelerinde üretmeleri gerekir banane ilin almanından ingilizinden abdlisinden onları kalkındırarak kendi neslimizi o gavurların ellerinde yok ediyoruz saygılar !!!

TTK

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 18 Ağustos 2007 »
Ben de senelerdir avrupa´da yaşayan bir Türküm ve Türk olmaktan duyduğum gururu dile getirmek imkansızdır! Almanya´da yaşayan Türklerin en büyük sorunlarından birtanesi ümmetcilerin ve ülkücülerin oynuna gelmesidir! Burda yaşayan kanı beş para etmez etnik enikler "Türk-k.rt kardestir, müslüman olmayan asla Türk olamaz" gibilerden ajitasyon yapip, genclerimizi zehirliyorlar.

Yobazlar Gagauzlari, Tuvalari vs. hor görüyorlar! Niye? Başka dine mensup olduklari icin! Arkadaş cevresinde ne kadar anlatsan da, Türklerin  -dini inanclari neyse- bir bütün olduklarini, anlamiyorlar! Almanya´da daki mhp taraftari olan ülkü ocaklarinin propagandasindan bir parça iste. Bir de şu Türk-k.rt kardeslik safsatasi yok mu! Adamı çileden çikartiyorlar!
Özet olarak şunu belirtmek isterim: Avrupa´da yaşayan Türkler arasinda Türkçü düşünce maalesef hiç yaygın değildir!

Esenliker!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!