Gönderen Konu: Dünyanın en temiz ırkı: Kuzey Kore devleti solcu mu, yoksa ırkçı mı?  (Okunma sayısı 12080 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Atom bombası ve uzun menzilli füze denemeye hazırlanıyorlar.

Alıntı

Güney Koreli bir hükümet yetkilisi dün yaptığı açıklamada, komşuları Kuzey Kore'nin ülkenin kuzey bölgesindeki Punggye-ri atom tesislerinde gizli bir atom bombası projesi yürüttüğünü açıkladı.

Söz konusu tesiste 2006 ve 2009 yılında atom bombası denemesi yapan Kuzey Kore'nin üçüncü bir atom bombası denemesi yapmak için yeraltında gizli bir tünel kazıdığı iddia edildi. Güney Koreli yetkili uydu fotoğraflarında tünel girişinde toprak ve kum yığınları görüldüğünü açıkladı.

KUZEY KORE'NİN ROKETİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Kuzey Kore, uzun menzilli füze denemesi için ise hazırlıklarını açık yürütüyor. Dün roketin fırlatma rampasına yerleştirilmesi çalışmalarını yabancı basın mensupları da izledi. Gazeteciler, ülkenin kuzeybatısındaki Sohae Uydu İstasyonu'nda 91 tonluk Unha-3 roketinin hazırlıklarına tanıklık etti.


http://www.ntvmsnbc.com/id/25338453/
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Kuzey Kore rezil rüsva oldu!


Kuzey Kore tüm dünyaya güç gösterisinde bulunacaktı ancak fiaskoyla sonuçlandı...
Kuzey Kore'nin uzun menzilli füzesi fırlatıldıktan saniyeler sonra dört parçaya ayrılarak denize çakıldı. Düşman kardeş Güney Kore, enkazı arama çalışması başlattığını duyurdu.

Güney Kore Savunma Bakanlığı, TSİ 00.30’da yaptığı açıklamada, “Kuzey Kore’nin yerel saatle saat 07.39’da uzun menzilli roket ateşlediğini” duyurdu.

Bakanlık açıklamada, “ABD ve Güney Kore istihbarat yetkilileri ateşlemenin başarılı olup olmadığı konusunda bilgi elde etmeye çalışıyor” ifadesini kullandı.

Güney Kore’nin Yonhap haber ajansı ise roketin izlediği rotanın hükümet yetkililerince belirlenmeye çalışıldığını belirtti.

OKYANUSA DÜŞTÜ

ABD ve Güney Kore’den gelen açıklamaların ardından, Japon yetkililer, Kuzey Kore’nin “uçan cisminin” okyanusa düştüğünü belirtti. Roketin, Kore Yarımadası’nın batısında, Japonya ile Filipinler arasındaki sulara düştüğü ifade edildi.

Kuzey Kore basını, roketin başarısız olduğunu doğruladı ve bu konuda soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ateşlemenin hemen ardından, Güney Koreli yetkililer, Kuzey Kore sınırı yakındaki yerleşimcilerine, roketten düşebilecek enkaz riskine karşı sığınaklara gitmelerini istedi.

Güney Kore ordusundan Tümgeneral Shin Won Sik, “Roketin 151 kilometre irtifaya ulaştığını, ardından, bir-iki dakikalık süre içinde 20 parçaya ayrıldığını ve Kore Yarımadası’nın batı yakasında 100-150 kilometrelik bir alanda okyanusa düştüğünü” söyledi.

ÇİN’DEN TÜM TARAFLARA MESAJ

Kuzey Kore, roketin, devletin kurucusu Kim Il Sung’un 100’üncü yaş gününü anmak amacıyla yörüngeye bir uydu taşıyacağını öne sürmüş ve ateşlemenin barışcı olduğunu ifade etmişti. Batı ülkelei ise roket testinin Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yasaklanmış olan gizli balistik füze testi olduğunu iddia etmişti.

Çin, bir açıklama yaparak, ateşlemenin ardından tüm tarafların “soğukkanlılığını koruması gerektiğini” ifade etti.

http://haber.gazetevatan.com/kuzey-kore-rezil-rusva-oldu/443294/30/Dunya
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ülkede uygulanan Juche sistemi:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Juche
Alıntı
...Genel ortodoks marksist bakışa karşı olarak Korelilerin kan bağına dayalı bir ulus olduklarına vurgu yapılarak Kore devletinin ilelebet var olacağı ve Korelilerin daima Kore’de yaşayıp, Korece konuşacakları belirtilmiştir. İçinde barındırdığı ulusal unsurlara rağmen Kuzey Koreli ideologlar diğer ülkelerin de jucheden öğrenecekleri olduğunu, ana prensiplerin her ülkeye göre uygulanabileceğini belirtmişlerdir. Burada marksizmin enternasyonalist yanı ile çelişkili görülen durum dikkat çekicidir...

Solcu enternasyonalizm ile yönetilip, ülkeyi öteki sosyalist devletlerden gelenlere açsalardı (Angola, Laos, ..), zaten çoktan çökerlerdi.
Stalin'in (yani bilinen Marksizm-Leninizm) ekonomik doktrini, ırkçı milliyetçilikle harmanlamışlar.

Tabii rejim, ekonomik politikaları yüzünden ayakta kalmıyor (1990'lı yıllarda açlık oldu orada, 22 milyonluk nüfustan 1 ila 3 milyon arası kırılıp gitti), aşırı milliyetçi tavrı (karışık evliliklere izin vermemek, Güney Kore'yi ırki dejenerasyon merkezi gösterme, çinlilerle bile evlenmeyi yasaklama, ..) yüzünden varoldu.

Yıl 2012
ve dünyada hâlâ böyle bir ülke var.
Akılalmaz bir durum.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).