Silivri'de yatanlarin icinde yigidi de var bes para etmeyenide var. Yigitlerin en yigidi Veli Kücük, Emekli Astsubay Oktay Yildirim, Emekli Orgenral Sener Eruygur, Emekli Tümgeneral Aydin Gürül, Emekli Tümgeneral Deniz Kutluk, Orgeneral Halil Ibrahim Firtina, Korgeneral Engin Alan, Emekli Oramiral Özden Örnek, Emekli Orgeneral Sükrü Sariisik, Orgeneral Cetin Dogan yani pasalarimiz bu düzenin elinde esir olan yigit insanlar. Ilker Basbug hakkinda ne diyecegimi bilemiyorum dogrusu olumlu olumsuz bir yanitta evremiyorum. Akp onun devrinde altin cagini yasadi, pasa da izledi bedelini simdi hapishanede cekiyor. Gafletten bir sey yapmadiysa oda digerleri gibi degerlendirilebilir fakat isteyerek bir sey yapmadiysa digerlerinden farkli tutulabilir. Birde bu davanin bizim icin bes para etmeyenleri var kimmi onlar, dün Mao'cu bugün Ulusalci kesilen fakat ne hikmetse Cin milliyetciliginin bayragini tasiyarak Dogu Türkistan sehitleri icin Amerikan isbirlikcileri diyebilen Cin'in gönüllü usagi Dogu Perincek ! Selam olsun gerillaya, apo benim can kardesim diyen hapsihane yerine timarhaneye gönderilmesi gerekilen Yalcin Kücük. Atsiz Ata hakkinda yahudi dönmesi diyen Soner Yalcin'da bir ara icerdeydi ama onu serbest biraktilar. Yani kisacasi yigitlerin izi itlerin izine karismis, gösterileri yapanlar Dogu Perincek'in Isci Partisi'nin genclik kollaridir fakat bu TGB'nin Isci Partisi ile bir alakasi yok, sempatizan olanlar var icinde fakat bunun yani sira organik bir bag olmasa da TGB'nin baskaninin kürt kökenli oldugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum.