Yalçın Küçük komedi yapıyor bu konuda. Herkesi Yahudi yapıyorlar; bir ara Talat Paşa'da ibrani, Yahudi diyordu.
Yalcin Kucuk burda komedi degil, dram yapmistir, Talat pasa hakkinda pek yaniliyor sayilmaz.
Yalnız Talat Paşa, Osmanlı Masonlarının "Büyük Üstadıydı"!
Pek matah biri değildir! İmparatorluğu çökertmiştir!
Bilindiği gibi Ermeniler tarafından öldürülmüştür. (Bunun da perde arkasında İngilizler vardır...)
Birazda sizin bu degindiginiz konudan dolayidir ki, Soner Yalcin'in Mossad Ajani olduguna ben katilmiyorum.
Soner Yalcin'in paranin ajanidir, kim parayi verdiyse ona hizmet etmistir diye dusunuyorum.
Talat Pasa'ya saldirmak cok zekice bir hamledir, Talat pasa'dan Refet pasa'ya, refet pasa'dan Ataturk'e yani milli mucadeleye ve dolayisiyla Turkiye'ye saldiridir bu.
Ya da Talat pasa ve refet Bele uzerinden Turkiye'deki amerikancilar ile ingilizcilerin birbirleriyle mucadelesinin, dolayli yansimasidir diyebiliriz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bay Pipo kitabinda degindigi bazi seyler, ve sonra Mehmet Sevket Eygi'yi "kanli pazar" hadisesinin musebbibi azmettiricisi gostermesi ise, evet bu da Mossad'a hizmet ettiginine bir ornek olarak verilebilir. Nitekim saldirdigi kisi sabetayizmle mucadele etmesi ile bilinen biri.
Soner Yalcin'a sabetayist veya mossad ajani demek, belkide onu yuceltmek olur, Soner Yalcin bir davaya bir zumreye sadik kalamayacak kadar satilik bir kalem demeyi ben yeglerim.