Gönderen Konu: Fıkra Gibi  (Okunma sayısı 4907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
Fıkra Gibi
« : 20 Haziran 2006 »
     BIZE BÖLÜCÜLERE KARSIYIZ
    YILLARDIR KÜRTCEYI YASAKLAYAN KÜRTLERİ ÖLDÜREN. KÖYLERINI YOK EDEN: ASIMILE EDEN; KÜRT VARLIGINI KABUL ETMEYEN.. HERGÜN BIR COK KÜRDÜ VE DAGDAKI COBANI ÖLDURUP TERORIS DIYEN BÖLÜCÜLERE KARSIYIZ.. KÜRTLERIN VERGISINI ALAN KURT COCULARI ASKERE GÖTÜREN AMA KÜRTLERI KABUL ETMEYEN BÖLÜCÜ ZIHNIYETE KARSIYIM APOYU TERORIS DIYE IMRARIYA MAHKUM EDEN KARSIYIM...

Hele...

Sakın bu yazıyı okuyan bir Irkdaşım bu yazıyı bir PKK'lı yazdı falan zannetmesin,bu bölücülere karşı bir Ümmetçi.Yazıyı yazan p...in soyunun Kürtlüğünden bir şüphem yok,ama bu yazıyı bir Ümmetçi forumda bulmam beni oldukça şaşırttı.

Bakın Hele demekki Ordu bölücü vay anasını beeee.

Ümmetçiler her dönemde her kılığa çok iyi girebilirler.Bu Kürdler içinde pek farklı değildir.Bakın bi tane Kürd,Ümmetçi kılığa girmiş.Ümmetçilik üzerinden bizim,Cenneti garantilemiş ümmetçi ileri zekalı soydaşlarımıza propağanda yapıyor.

En komiğime gidende bölücülere karşıyız diye başlık atınca birşey yazmış zannettim.Meğersem bölücü bizim Orduymuş.   HAHAHAHAHA

Bakın başka ne diyorlar...

Gerçek Milliyetçi Fethullah Gülen
       Hürriyet gazetesi yazarı Cüneyt Ülsever, milliyetçilik kriterlerini ortaya koyan yazısında gerçek milliyetçilerin kim olduğunu açıkladı. Bu formüle göre gerçek milliyetçi Gülen oluyor.

Allah Allah...Vay beee daha ne diyim.Bu yazıya yapılaak tek yorum var.HAHAHAHAHAHAHAHA

Durun Irkdaşlarım daha bitmedi buda kendini Ülkücü zanneden Kürt....

Kendim Diyarbakırlıyım ve Sonuna Kadarda ülkücüyüm.Ülkücü Olmak şereftir.Kürtdüm Ama Ülkücüyüm Kürt Mhp li ve Ocak uyesi olabilir.Batıda nice kürtler ülkü ocaklarında faaliyet almakta. Diyarbakır Türkiyenin illerinden biri burada milliyetçiliği ülkücülüğü savunmak şereftir. Ama Irkçılık Yapmak Her Herhalde Şereftir Lafının Olumsuz Hali olur.

Bakın buda Irkçılığa aklı sıra laf atmış.p... oğlu p... seni.Demek şerefsizis,öyle mi?Vay...

Daha ne diyim Irkdaşlarım Fıkra gibi ben okudukça bunları bi yandan gülmekten yarıldım,bi  yandan sinirden deliye döndüm valla.Biri Orduyu bölücü yapar,biri  Fetullah Gülen'i milliyetçi yapar,biride kendini Türk Milliyetçisi yapar.

Tanrı yardımcımız olsun Irkdaşlar işimiz çok zor!

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Ynt: Fıkra Gibi
« Yanıtla #1 : 20 Haziran 2006 »
O yazıyı keşke hiç buraya aktarmasaydınız, sinir bozucu, fakat şaşırmamak gerekiyor.Bir zamanlar halkların kardeşliği diğerek koministleri kullanan kürtler şimdi de din deyip ümmetçileri kullanıyorlar.Milliyeti olmayanın dini olmaz ,bunu bilemiyorlar

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 20 Haziran 2006 »
Diyarbakırda MHP üyesi bir kürdün kalkıp da biz kürtler aslında Türküz ve Oğuz boyundanız demesi beni deli ediyor. Oğuz boyu ile kürdün ne alakası var?

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2006 »
MHP Genel Merkezine konu ile alakadar bir şikayet mektubu yazdım ve çabuk ulaşması için de doğrudan faksladım.Ama cevap falan gelmedi.İl merkezindekilerle zaten muhattap olmuyorum..adam olsanız bu dtp yi yanıbaşınızda barındırmazsınız dedim.

Ben MHP nin bu kürtler Oğuz boyundandır konusunu uydurduğunu ve kullandığını biliyorum ama Diyarbakırda 23-26 yaşlarında gençler buna kalpten inanıyorsa o zaman ortada bir sorun var.23-26 yaşlarında bir genç tarihten az çok anlayacak kapasitededir.

aynı durum daha önce burada şehir merkezinde de karşıma çıkmıştı.yüzde yüz kürt olan şanlıurfalı 23-24 yaşlarında bir ilerizekalı ısrarla Oğuz boyundan olduğunu iddia ediyordu.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2006 »
Midem bulandı....Ne yalan söyleyim bu fetoşçular(fettullaha tapınanlar) kürtlerden daha çok inirimi bozmaya başladı.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2006 »
Ordu, asker mi bölücüymüş? Ordu s****n analarını!

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 12 Temmuz 2006 »
Zaten dikkat edin ümmetçiler-kürdolar-entel dantel liboşlar uzun süredir ittifak halinde.Biz burda solcular milliyetçi olabilirmi diye tartışırken atı alan üsküdarı geçti geçecek.

Çevrimdışı metinuzun

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Ağustos 2006 »
VAY BE ÖNCE kürtmüs SONRA ÜLKÜCÜ OLMUS,YAHU YAVUZ ANDA NERDEN BULUYORSUN BU KOMIK SEYLERI?

HERIF SANKI DIN DEGISITIRIR GIBI IRK DEGISTIRIYOR,EY TANRIM SU INSANLAR MENFAAT ICIN NE KILIK DEGISTIRIYOR.

BUNLAR DAHA NE KILIGA GIRECEKLER COK MERAK EDIYORUM DOGRUSU.

SAYGILARIMLA ESEN KALINIZ

TANRI SADECE TÜRKÜ KORUR
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2006 »
    Metin Ağabey

Bunları bulmaktan kolay iş yok ama bunlar en komiğime ve sinirime giden yazılardı.Daha birçok böyle ipe sapa gelmez komik yazılar var.

Adamlar Fetullah Gülen'i Türk Milliyetçisi yapacak kadar aciz bir beyin yapısına sahip..Hadi bu ayrı bir komedi ve sinir kaynağı üstteki Kürt resmen PKK'lı bir köpek.

Ülkücülüğün kabul ettiği  Milliyetçilik bizim yaptığımız gibi Irka dayalı bir Milliyetçilik değil.Onların Kabul ettiği Milliyetçilik Ziya Gökalp'in belirttiği Milliyetçiliğe dayalı.Yani "aslen Türk olmayan bir kişi gönlünde kendi milletinin zerre sevğisini taşımadan Türk'üm diyebiliyorsa,Türk kültürü ve adetleri ile yetişmisse o kişi Türktür".Bu onu bile yapamıyor "ben Türküm" diyemiyor "hem Ülkücüyüm diyor hemde ben Kürdüm" diyor.Bu ne perhiz,bu ne lahana.

Misal ben gidip "Ben Türk'üm ama,İngiliz Milliyetçisiyim" desem,İngilizler bana kahkahlarla güler.O Kürdün dağlardaki Kürten hiçbir farkı yok,dağlardaki Kürtle bunların anası aynı mesleği icra ediyor.

Metin Ağabey en kısa zamanda vatan hasretinin bitmesi dileğiyle.

TÜRK TANRIYI KORUSUN

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...