Bahsettigin tarih baglari o kadar güclü degil irktasim.Japonlarin turan haritasina katilmasi rüyadan baska bir sey degildir ki Atsiz Ata gelecegin düsmanlari arasinda göstermistir japonlari.Ben Atsiz Ata ne derse ona itaat ederim.Zamanimizin Türkcülügü bundan gecer.
Anda,
*İletininiz kime hitaben?
*5.000 Yıllık Türk Tarihine göre Japonlar ve Koreliler Turan Irkından olup binlerce sene önce dil ve kültürde kökten ayrılıp,kendilerine göre bir yaşam belirlemişlerdir ve bu yazılı Türk Tarihinde ve ayrıca Ural-Altay Dil ailesi içersinde ilgili Japon ve Kore dillerinin tanımı ile sabittir!...
Ne kadar Türklükle herhangi bir alakaları kalmamışsada genede Tarihten gelen bağı ile Turan Haritası içersinde yer almaktadır..İlgili Turan haritaları ise Türkiye Turancılarına değil Türkiye dışı Turancılarına aittir!
Neticede Turancılık Türk'ün Evrensel Ülküsüdür!
*Zamanımızın Türkçülüğü demektense;
3 ayrı bölüm halinde özetlenen Türkçülük-Turancılık nedir i irdelemek lazım gelir...
*5.000 Yıllık Türklük Şuuru ve Bilinci
*18.YüzYıldan itibaren Dünya üzerinde olduğu gibi Türkiyede de gelişen Milliyetçilik hareketlerinin izdüşümü
*20.Yüzyıl Türkiyesindeki Türkçü-Turancılık...
Ben kişi olarak kendimi Günümüzün Türkçüsü olarak değil;Gücünü 5.000 Yıllık tarihinden alan Türkçü-Turancı olduğumu düşünürüm!Yani Hem Türkçüyüm hemde Turancıyım!
Neticede Atsız Ata rehberimizdir ve Japonlarıda gelecekteki dış düşmanlarımız arasında göstermiştir.Bu doğru..
Ama herhangi bir makalesinde yada yazısında da- Turan Irkı içersinde Japonlar yoktur-dememiştir..Ben rastlamadım ve görmedim !