Avrupa'da bulunan ve benim toparlayabildigim, pkk'nın resmi konumdaki olusumlarını baska bir konu-başlıgında yazdım. Avrupa'da Türkcü olusum hemen hemen hic yok. Kücük gruplar olarak, az sayıda dernekler var. Mesela Serdar'cılar denilen katısıksız şamanist olan, şamanizmi benimsemiş olan birkac dernek biliyorum.
Avrupa'da cok köklü bir Türk milliyetciligi alt yapısı var, Türk Federasyonları yani ülkücü teskilatlar cok gelismis ve büyümüs vaziyettedir. Koca Avrupa'da Bundan 7-8 sene öncesine kadar, Pkk'nın harac almadıgı semtlerin sayısı bile azdı, yani pkk tüm Türk esnaflarından, is yerlerinden harac alıyordu.
Simdi bu durum degismistir, parmaklarımızın adedini gecmeyecek sayıda duayen olan, reis diyecegimiz büyüklerimiz vardır, bu büyúklerimizin sayesinde Türk insanları Avrupa'da pkk ile mücadeleyi basarmıstır.
isin güzel yanı, bu bizi koruyan, gözeten, bütün isleri saglayan az sayıdaki abilerimiz hep ya Türkcüdür, yada túrkcü söylemi güclü olan ülkücüdür.
Bu abiler zaten hep derlerki; "ülkücü müslüman olur, müslüman ibadetini yapar, benim gibi Türkcü olanda onları korur, isleri halleder"
Bu sözleri gercekten dogrudur, nedense bu davada vurusanlar hep Türkcü söylemi güclü olan ülkücüler olmustur veyahutta Türkcüler olmustur.
Avrupadaki bu ülkücü Federasyonlar ise öyle barıscı bir tutum icerisindeler ki, onlarla ancak sey yapılabilir. Pkk ile barıs yapılabilir. Halbuki benim kafa yapımda insanlar avrupada artmıs vaziyettedir.
Yapılması gereken sudur, 50 tane benim gibi sıyırmıs gencler secilmelidir, yerler tespit edilmeli, bize gereken techizat ayarlanmalı ve aynı 2 gün icerisinde, Avrupa'da faaliyet gösteren pkk'nın tüm olusumları havaya ucurulmalıdır. realist olmak lazım, soykırım gerekmemektedir avrupa'da, burda yapılması gereken, anavatan'daki(Türkiye'deki) pkk'lılara finans saglayan kelle-başların imhasıdır. Burda başı oynayan pkk'lılar hep bellidir, uyusturucu isi yapan ve pkk'nin en büyük finans kaynagi olanlar bellidir, bu adamlar 2 gün icerisinde imha edildimi, anavatan'a(Türkiye'ye) akan finans yollari kapandıgı zaman, en azından eroin gelirleri kesildigi zaman, sular nasıl duruluyor göreceksiniz, sonraki mevzuda önemli finanslari kesilen anavatan'dakilerdir.
Bu özetlik anlattıgım isler birkac milyon evro ile yapılabilecek islerdir, halledilen işin maliyeti ise, 50 tane Türk genci ve bu birkac milyon iken, kazanılacak zaferin degeri, yüzlerce milyon evro ile ölcülemez.
Bu isi anavatan'dan resmi bir devlet olusumu destegindemi yaparız, yoksa kimin destegi farketmez, ama bu isler eger istenilirse 2 günlük mevzular.
cok konustum, kusuruma bakmayın.