Gönderen Konu: Göze Görünür Eylemler Zamanı  (Okunma sayısı 6239 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ziya Gökalp

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 135
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Ynt: Göze Görünür Eylemler Zamanı
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2007 »
Savaşankurt ; yeni bir şey icat etmiş gibi başlık açmışsın.
İLTERİŞ TÜRKÇÜLER TEŞKİLATI zaten faaliyetlerine devam etmektedir.
TÜRK-KAN anda zaten gerekli linkleri vermiş.

Değerli Ziya Gökalp anda, bana karşı niçin böyle negatif bir dil ve üslup kullanıldığını anlamakta güçlük çekmeye başladım.  "Yeni bir şey icat etmiş gibi" küçültmeye çalışıcı bir cümleye niçin ihtiyaç duydun anlamamam mümkün değil. Aranıza yeni katılan birinin, kendisinden önceki zamanlarda otağda yazılmış her başlığı okuyamamış, ya da gözden kaçırmış olma ihtimalini hiç mi düşünemezsiniz? Hem bizleri tetikte tutacak önemli bazı şeyleri tetikte ve zinde tutmak için tekrar edilmiş olsa, Türkçü andaların zihninde sürekli kıvılcımlar çakması sağlansa sence kötü bir eylemmidir bu?

Son bir rica daha; mitinglere katılan cesur ve yürekli tüm andalara selam olsun derken, başlıkta yazdığım eylemlerin miting eyleminden farklı hareket türleri olduğunu, bu nedenle bu başlıkta sıraladığım öneri mahiyetindeki maddeleri bir kez daha okumanızı rica ederim.

Benim bu anlamda bir protesto çağrısı olarak hazırladığım blog linkimin bile imzamdan kaldırılması ayrı bir üzüntü kaynağıdır.

Yanyana getirilen on okun kırılmaması ama tek okun ortadan kolayca kırılması gibi, birbirimizin düşüncelerine saygılı bir üslupla yaklaşmayı terk edip, rencide edici bir tavırla andalık ruhumuzu zedelememiz temennimle...

Tüm Türkçülere saygılarımla...

Yazdığım yazı küçük düşürme amaçlı değildir.Sadece bazıları gibi sanalda değil gerçekte de var olduğumuzu belirttim.

Temenniniz için sağolun.Ancak bizim de İlteriş Hareketi olarak temennimiz Sanal Türkçü ! lerin gerçekte var olan İlteriş Hareketine katılmalarıdır.

İddia ettiğiniz kalp kırma eylemi de İlterişi henüz tanımadığınızdandır.Benim de müdahil olduğum İlteriş Türkçüler Teşkilatı yıkıcı değil yapıcıdır.Ancak hemen her olayda kırılırsanız bu Türkçünün kimyasını bozar.Binaenaleyh Türkçü adamın yüreği mangal gibi olmalıdır.

24 Nisan'daki İstanbul Toplantımıza sizi de bekliyoruz.

Esen kalın.