Ben Türkçüyüm Ve Türküm
Ben,
Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Köktürk Destanları Kazdıran,Ergenekondan demir dağları eriterek çıkan, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK üm
Ben,
Adalete,Ben Mertliğe Örnekler Veren,Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden,korkusuz,yürekli,temiz ve insancıl yaşayan, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK üm
Ben,
Sancaklara,Tuğlara Baş Eğdiren,Beylere,Paşalara Hilat Giydiren,Kılıcını Üç Kıt ada Gezdiren,kanla sınırlar çizen TÜRK üm
Ben,
Oğuz Hanı,Meteyi,Atillayı,Timuru,Fatihi,Atatürkü Var Eden,Kraliçeleri,İmparatoriçeleri Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK üm,
Ben;
Papaları,Papazları,hahamları,Şövalyeleri,Sultanları Kul Edinen, Altınları,Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK üm
Ben,
Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran,Hezimete Uğratıp,Ümitleri Solduran,düşmanına korku,dostuna güven veren ve DÜNYAYA iLK PİRAMİTLERİ KONDURAN VE Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK üm
Ben,
Damarlarında Asil Kanın Aktığı bir Altın Soyluyum ,Benden Bahseder Destanlarım, Ağıtım, TÜRK üm,
BEN
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN VATANSEVER/YURTSEVER,TÜRKÇÜ- KEMALİST İLKELERİ İZİNDEKİ TÜRK OĞLU TÜRK ÜM.....!