Bir ara Türk Ordusu kimyasal silah kullanıyor demişti bu adiler, yalancı çıkarmayıp onları kullansak ne güzel olurdu. Kökten çözüm...
Kandaşım Alptuğ, ben daha kesin bir çözümden yanayım:
bu kesin cözüm degilki, dogada kuslarimiz güvercinlerimiz tarlalarda cekirgelerimiz kelebeklerimize yazik olur. Bir kelebek öldügünü görünce elime alirim güzelligene bakar, icim sizlar, ama ölü bir kürd lesi görmek beni o kadar mutlu ederki, pislerin leslerini yirtici kuslar bile yemezler
en iyi cözüm Genetik silah, ama sorunda iste burada. Israil su basini agritan araplari filistinlileri bu Genetik silahla temizleyecekti, üremelerine kesin cözüm bulacakti ama ne yazikki, diger konudada yazdigim gibi (PM MAGAZIN) Israillilere en yakin genetik yapita olan millet, Ermeniler, Filistinliler.
Bu Genetik silahi kürtler icin gelistirsek bunlar Kürd Irki degillerki, bunlar karisik arzimanlar, asirlardir her milletin altina kölelik yaptiklari icin kanlarinda arap pers yahudi her cesit karisiklik vardir, aptallar cikip "ben kürdüm" derler cahiller iste...
Gelistirdigimiz Genetik silah tek kürd genini kisirlastirsa yada yok etse kürd geni diye bisey yok, araplarda gümbürtüye gidecek. Aslinda Türkiye böylece daha temiz olur
En güzel cözüm arab ve kürdleri kisirlastiran bir genetik silah gelistirmek. Bu silah, üzerinde Rusya Amerika Avrupa Israil calisiyor, hemen öldürmemeli, en gec 10 sene icinde yok etmeli dikkat ceker ölümlerin artmasi diger devletlerde o zaman cabuk bir karsi ilac bulurlar. Bu silah sessizce Türkiyenin her kösesine, sinir ülkelerinde Kürdlerin yasadigi yerlerde ve Türkiyenin sinir ülkelerinde en fazla 1 ay icinde yayilmali..
Yaz tatili icin gelip pis ayaklariyla Topragimiza basan kürdlerde sinir kapilarinda bundan nasiplerini almali... ve bulasici olmali.
.
.
.
En gec 10 yil sonra
Türkiyemizin nufusu yari yariya düser, teröre karsi verdigimiz savas parasini tamamen egitim icin ayiririz dünyanin en iyi egitim sistemini cocuklarimiza veririz, hos görülü irki icin ölmeye hazir bir nesil yetistiririz böylece bir daha "sagci solcu" "dinci laik" catismasi asla olmaz arap yalakalari kaybolur ve cogul irktan tek irka döneriz. Bunu yaparkende Mankurtlasmislari uyaririz. Tüm dünyada rahat ortamda yasayaman irktaslarimizi toplayip Türkiyemize doldururuz