Gönderen Konu: Şiir Dışındaki İlk PAYLAŞIMIM.Lütfen Her KANDAŞIM OKUSUN ve YORUM BIRAKSIN.  (Okunma sayısı 7966 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Evet kandaşlarım.şu ana kadar dokuz yorum geldi.yorumlardaki tesbitlerin hepsi de doğru.Tabiki hepsi bu kadar değil. Bunlara benzer daha çook tesbitler bulmak mümkün.işte, kış mevsiminde parasını ödemedikleri elektrikle ahırlarını ısıtmaları gibi.ya da hiç kürdün yaşamadığı bir ilçe merkezine son yıllarda bolca kürt göçünün yaşanması ve yerel yönetimi ele geçirmeleri gibi.Veya büyük şehirlerimizde her türlü terörü estirerek sokakları ele geçirmeleri gibi.
Anladığım kadarıyla iki çözüm geldi.
1-Türkçü Turancı bir ideolojiyle yönetilen bir Türkiye de biyolojik ve etnik temizlik.Bunu başarmak şimdilik ne kadar gerçekçi olur?Böyle bir yönetimi sağlamak tez zamanda mümkün mü?
2-Kürtleri kısırlaştırıp,Türkleri çocuk yapmaya teşvik.Kandaşımızın belirttiği gibi kürtleri kısırlaştırmak şu aşamada bu ve benzer hükümet ve kurumlarıyla yapmak mümkün olur mu? Bence şu aşamada hayır.
Yine son yorumcu kandaşımın önerdiği;evlilik konusu zaman ve mekan aramadığı için gerçekleştirilebilir.
Benim en büyük endişem şudur:yirmi otuz yıl sonra yurdun çok yerinde Türküm demenin cesaret ister duruma geleceğidir.
Şimdilik esen kalın.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Bir mikrobu vücudun içerisinden atmadığınız sürec, o mikrop tüm vücudu ve bünyeyi ister istemez güçsüz kılacaktır.

 Bugün kürtler Türkiye'nin her yerindedir. İmralı'dan aldıkları talimatla hem silahlarına hem de karılarına sarılmaktadırlar. Türklere ait heryerde rahatça yaşamaktadırlar. Tabii aynısı biz Türkler için kesinlikle mümkün değildir. Bir Türk, kürtlerin yaşadığı herhangi bir ilde kesinlikle devlet desteği ve koruması olmazsa ticaret yapamaz. Maalesef büyük şehirlerimizde de durum böyledir.

 Otağımıza ilk üye olduğum zamanlarda çözüm, çareler için bir başlık açılmıştı. O başlıkta kendimce çözüm olarak ileri sürdüğüm naciz fikrim şuydu:  APARTHEİD (ayrıştırma)

 Kürtlerin silah zoruyla belli noktalara toplanarak, kontrol altında tutulmalarıdır. Türk toplumu içerisinde yaşamaları imkansız hale getirilmelidir. Toplumumuzun içerisinde bir kangren olarak büyümektedirler. Bu da her yerde serbestçe rahat yaşamalarından kaynaklanmaktadır. Çünkü Türklerle eşit vatandaşlar maalesef...

 Bu çözüm esnasında Yüce Başbuğumuz Atatürk'ün bizzat planladığı ve uyguladığı Şark Islahat Planı(1938) misal olarak alınacaktır.

 Apartheid çözümünü daha evvel Güney Afrika'daki Beyazlar (ülke nüfusunun % 17'si) zencilere ve melezlere(%80) 100 yıl boyunca uygulamışlardır. Yaklaşık 10 yıl önce Güney Afrika'da kaldırıldı. Kaldıranlar kaldırdıklarına pişman oldular. Çünkü bugün Güney Afrika'da her şehirde 8 saniyede bir cinayet işlenmektedir.

 Günümüzde bu planı hala başarılı olarak uygulayan tek ülke de İsrail'dir. Filistinli Arapları Batı Şeria ve Gazze olmak üzere iki bölgeye ayırdı. Filistinli örgütleri birbirine düşürdü. Hala da bunu uygulamakta ve Ortadoğu da kendi projesini kabul ettirmiş durumdadır.

 Önümüzde uygulanan modeller bunlardır. Umarım Devletimiz ve DEvlet Ricalimiz birazcık Türk Milleti'ni seviyorlarsa bunu yuglarlar, onlar uygulamazsa da uygulayacak birileri elbetteki başa gelir.

 Esenlikler

 TTK

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Kök-Börü

  • Ziyaretçi

Evet TÜRK-KAN Kandaşım,

Daha önce birçok ülkede denenip başarıya ulaşan ve çok yakın bir tarihe kadar Güney Afrika Cumhuriyetindede devletin resmi politikası olan Aperheid(iNGİLİZCE TERİMİ)(Irki Ayrımcı Devlet Yönetimi) bence de tek çözümdür...

Esenlikler Dilerim

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
TÜRK-KAN kandaşım da iki çözüm yolu önerdi.
1-Irki Ayrımcı Devlet Yönetimi.
Uygulamalardan örnekler verdi.Tabi ki bu düşünce daha önce sitede paylaşılmış.mutlaka paylaşımcılar düşüncelerini orada belirtmiştir.Değerli kandaşlarım beni bişey biliyo zannetmeyin.Çözümü bilsem zaten hemen uygulamasını yaparız ve bu illetten kurtuluruz.Amaç çözüm önerilerini birleştirmek ve içinden uygulanabilir olanları zaman şartlar olgunlaştıkça sahneye koymak.Şartlar olgunlaşmıyorsa olgunlaştırma yolunu bulmak,üretmek.Yine kandaşımızın önerisini hemen uygulamaya koymak şartlar gereği mümkün değil.Sebep şu anki yönetimle veya benzer yönetimlerle bu olmaz.İşte bu noktada şartları olgunlaştırmak gerekiyor.Adı sizlerce de malum olan (F.Gülen) ne yapmış,devletin bütün kademelerine uzanmış.Yine kürtler aynı durumda.Neden bir Türk devletinde Türkler devletin bütün kademelerine uzanmasın,bu çok
 önemli.Bunu başarırsak gerisi çorap söküğü gibi gelir.
2-Kandaşımız filistin örneğini vermiş.Günümüz dünyasında bir toplumu parçalamanın en kolay ve geçerli yolu o toplumun inancına el atmaktır.İşte filistin,işte ırak.Şii ve sünni arapların durumu ortada.Hatta şii ve sünni Türkmenlerde de az da olsa benzer durumlar görmek mümkün.
Kürt silahı sever,dinine bağlıdır,kavgayı sever,kan davası güder vs.Bunlar zayıf noktalardır.Bu zayıf noktalar vurulursa kürt kürdü kırar.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
Otağımızın saygıdeğer yazarları!

Bu başlık altında irdelenen konunun bir takım manipülasyonlara açık olması sebebiyle, bizleri hukuki olarak, gereksiz sıkaıntılara düşürebeilecek, olası ifade ve davranışlardan kaçınmanızı diliyorum.

Bu noktaya kadar sakınca ihtiva eden herhangi bir şey olmadı ama, konunun olgunlaşması ve anlatımın geldiği noktada getirilecek çözüm önerilerinin neler olabileceğini, en azından Türkçüleri iyi tanıdığımdan, az çok tahmin edebilmekteyim.

Aşağı-yukararı, bu işin çözümüne dair gereken tebdirlerin neler olduğunu hemen hepimiz bilmekteyiz.

Birbirini anlayan ve tanıyan insanların, sükut ve bakışmaları bile, binlece sayfalık yazılardan daha çok şey anlatmaktadır.

Heyecanlarımızın galeyanı ile ortaya koyacağımız yazıların, bize ciddi sıkıntılar doğuracak olduğunu ,yazdıklarını belgeye dayandıran ve hukuk çerçevesinden milim bile sapmayan Ergün POYRAZ beğe yapılan zulümle de görüyor, şahit oluyoruz.

Otağımızı ziyaretçi olarak izleyenler arasında; düşmanlarımızın, açığımızı arayan bir takım odakların ve hatta yabancı servis mensuplarına kadar bir bir sürü kişi ve kurumun, var olduğunu hatırlatmakta fayda görmekteyim.

Bu otağ bir forumdan ibaret olmayıp, İlteriş Türkçülük hareketiyle özdeşleşmiş durumdaır.
Huntürk Türk Otağı = İlteriş Türkçüler Teşkilatı olarak bilinmekte ve algılanmaktadır.

Tüm kandaşlarımızın dikkatine!!!
Saygılarımla.

TTK.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
evet haklısın igdirhan kandaş.istersen konuyu kaldırabilirsin.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325

evet haklısın igdirhan kandaş.istersen konuyu kaldırabilirsin.


Önceki iletimi, sadece, temkin amacıyla ekledim.
Usulü dairesinde yazıldıktan sonra, konuyu kaldırmaya, gerek yok diye düşünüyorum.

TTK