Gönderen Konu: Şiir Dışındaki İlk PAYLAŞIMIM.Lütfen Her KANDAŞIM OKUSUN ve YORUM BIRAKSIN.  (Okunma sayısı 7965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...



  Merhaba kandaşlarım.
  Yıl 1985. Elazığ ilinin Baskil ilçesine bağlı, merkeze uzak ücra bir köyünde çalışıyorum. Çalıştığım köy bir kürt köyü.Bana komşu olan sadece dört aile var. Bu köye sınır biraz aşağıda da (mezhep ve dini sözcükler kullanmak site kuralına aykırı ama durumu netleştirmek için yazmak zorundayım) alevi bir Türk köyü var.Ben devamlı Türk olan köyle irtibat içindeyim ve köyü tanıyorum. Bu köyün ilçe ile irtibatı çalıştığım köyden yapılmak zorunda.
   Bir gün bu Türk köyünden bir arkadaş annesiyle beraber ilçeden dönerken yolun üzerinde oynayan kalabalık bir çocukla karşılaşıyor.Annesine: Bak anne ,bu çocuklar hepsi Ali’nin,diyor. Kadıncağız hayretle bakıyor….Çünkü onların nüfusları kalabalık değil.
    Ali benim komşum.Yaş olarak benden birkaç yaş büyük.Tek hanımı var ve kalabalık bir çocuk sayısı var.Benim nüfusum beş kişi.Bu gün itibariyle;birisi dört yıl önce kahpe bir kurşunla hakkın rahmetine kavuştu,bugün bir torunum oldu.Bu yeni doğan yavrunun yarısını benden yarısını dünür dediğimiz aileden sayarsam,nüfusum dört buçuk kişi.Yirmi iki yıldaki nüfus artış oranım aile bazında, hesabım yanlış değilse yüzde on gerilemiş oluyor. Ali’nin nüfus artışını tahmin bile etmek istemiyorum.
     Tabi ki bu örnek bir ölçüt oluşturmaz. Ama yurt genelinde durum buna yakındır.Denile bilir ki;Türkiye’nin nüfusu hızla artıyor.Bu doğru.Ama nasıl artıyor?!
     Ben kırk sekiz yaşındayım.Bizim çocukluk dönemimizde köyümüze sağlıkçılar gelirdi.Annelerimizle babalarımızla köy odalarında veya okulda toplantılar yapar ve avrupanın istediği veya bizim onlara özentimiz gereği nüfus planlaması uygulaması sağlanırdı. Bizler ve bizden sonraki gençler nüfus planlamasını kendiliğimizden yaptık ve yapıyoruz.Bu planlamaya alevi doğu Türkleri de dahil oldular.Eee bu hızlı nüfus artışı nerden geliyor? Kürt Ali’nin çocuklarından…
     Siz gelecek için bir sorun hissediyor musunuz? Ben hissediyorum.Çözüm Türk gençlerinde.Eğer nüfus açısından gelecekle ilgili bir sorun hissediyorsanız buyurun hissettiğiniz sorunun çözümünü kandaşlarınızla paylaşın.Esen kalın.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Tardu Kagan

  • Ziyaretçi
                Türkiye'deki nüfus artışının kürt  etnik kökenli insanların lehine  her yıl yüzde üçyüz arttığı malesef tesbit ettiğiniz gibi acı bir gerçek.İnternet ortamında ve bir çok forumda bu konuya ilişkin, kürtlere ,kasıtlı olarak çocuk yapmaları,nüfus artışı sayesinde ülkemizde otoriter bir güç olabilecekleri gibi telkinlerde bulunulduğu artık gün gibi ortada.İşin enteresan boyutu ise kürt ler dediğimiz etnik gurubun anormal dercede nüfus artışının sebebi  bu telkin ve tavsiyelerden dolayı değil,cehaletten dolayı oluşudur.Ancak, cehaletten kaynaklansa bile,çocuklarının geleceğini çağdaş bir insan gibi düşünemeyip,çocukları kafasında tasarladığı bir koyun sürüsü ve bu sürünün her doğan yeni koyunla dahada büyüyeceği mantığıyla tasarlamalarıdır.Bu tip insanlar aileden ve yetişme tarzından(tabi öyle bir tarz var varsayarsak..)Hiç bir ideali olmayan,hayata dair hiçbir hedef belirlemeyen,hayatı sadece karın doyurmaktan ibaret sayan sığ bir anlayıştan yetiştikleri için toplum ve uygarlığa bu derece uzakltırlar.Hal böyle iken,kendilerinden sosyal olarak bir kaç gömlek üstün her insan ve toplumun etkisinde ve boyunduruğunda olabiliyorlar.Aralarında en okumuş ,en yetişmiş diye tabir edeceğimiz insanların bile ne kadar kıt,fikir üretemeyen,tamamen ithal fikirlerle kolayca yönlendirilebilen kişilikler olduğunu söylememize sanırım lüzum yok.Canlı örneklerini kahraman! Medyamızda her geçen gün doya doya izliyoruz.Bu şekilde yetişen insanlardan bir toplum ,bir devlet,bir imparatorluk olsa ne olur ki?Şu an milletvekili seçilen kürtlere şöyle dikkatlice bir bakın...yüzlerindeki o soğuk,salak,ne yaptığının farkında bile olmayan,çirkin ve itici ifadeyi farkedersiniz.Sanıyorum bu ifade tamamının yüzüne genetik bir miras olarak aksetmekte.Çıkın sokaklara, yollarda yürüyüşü genelde bozuk ritmlerle süren,yürürken yada birşey ifade ederken el ve kol gibi organları tamamen birbiriyle alakasız ve uyumsuz bir ritimle hareket eden insanları gözleyin.Emin olun ki bu tanıma uyan insanlar tamamen bir kürde özgü genetik mirasla yaşam süren  canlılardır.Ortadaki ciddi sorunun (bu anormal artışın ve toplumun bozulan fotoğrafının) Tek bir çözümü var.Tamamen Türkçü Turancı ideolojiyle yönetilen bir Türkiye'de biyolojik ve etnik temizlik.

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
Yaşamınızdan gerçek bir kesitin ifadesi olan; bu içten ve bir o kadarda hüzün verici, öykünüzden etkilenmemek mümkün değil.
Bu vesileyle dört yıl önce kaybettiniz çocuğunuza da Tanrı'dan rahmet ve size de, başsağlığı dilerim.

Türkiyedeki nüfus artışının gidişatına verdiğiniz örnekleme ise fevkalade çarpıcı.
Maalesef kürt Ali'nin nüfusu dört misli artmakta ,buna karşın ,Türk Mehmet'in ki % 10 düşmekte...

Nüfus kontrolü adıyla; Türk Milletine dayatılan, beynelmilel oyunun sonuçlarını, gözle görülür şekilde hissetmeye ve hatta yaşamaya, başladık bile.
Ülkemizde fareler üremekte, İnsanlar eksilmekte, ne yazık ki!!!
Eğer gerekli önlemlerin alınmasında geç kalınırsa, çok yakın bir gelecekte, Türkiye farelerin çoğunlukta olduğu bir ülke olacaktır.

Esenlikler dilerim.
TTK:

BASKURT

  • Ziyaretçi
Aynen öle kandaşım,Türk nufusu azalmakta Kürt ve diğer etniklerin Nüfusları giderek artmakta,Çünki geçmişte ve şimdi Tüm Türk bölgeleri Nufus kontrolüne alındı eskiden 4 5 çocuklu dedelerimiz babanneelerimiz,şimdi en fazla 1 2 Torun sahibi olabiliyor..
Size şu makaleyi yollamak istiyorum gerçekten çok aydınlatıcı !!


Devlet Bakanı Beşir Atalay'a bağlı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (Fak - Fuk - Fon) başta Muş olmak üzere nüfusun %95'inin kürtlerden oluştuğu bazı doğu illerinde çocuk başına para kampanyası başlatmıştır. Bu durum zaten çok hızlı üreyen kürtlerin daha da fazla üremesi demektir.

Yapılan yardımların miktarları :

İlköğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 20 YTL
İlköğretime devam eden kız öğrencilere ayda 23 YTL
Ortaöğretime devam eden erkek öğrencilere ayda 28 YTL
Ortaöğretime devam eden kız öğrencilere ayda 39 YTL
Sağlık yardımı olarak her çocuğa ayda 15 YTL
Her anne adayı için gebeliğin ilk 7 ayında ayda 18 YTL
Her anne adayı için doğumda 50 YTL

Çocuk yardımı çok hızlı üreyen kürtlerin ağırlıklı olduğu şehirlere değil, üreme hızı sıfır olan Türklerin yaşadığı şehirlere yapılmalıydı. Fakat AKP (Arap Kürt Partisi) bu şekilde uygun görmüş. Neden acaba?

Kürtler ne kadar çok çocuk yaparlarsa, o kadar çok para kazanıyorlar. 10 çocuğa sahip bir aile, çocuk başına ayda 15 YTL'den toplam 150 YTL para alıyor. Doğum ve okul için yardımlarıda eklersek 10 çocuklu bir ailenin devletten aldığı para ayda 500 YTL'yi geçiyor.

Birkaç ay önce gazete ve televizyonlarda şahane bir haber vardı. Diyarbakır'da bir Kürt dişisi 8 yavrusundan sonra, 9.sunu ikiz olarak peydahlarken, çocuklar ölüm tehlikesine giriyor ve Türk askeri doktorları gelip bebeleri kurtarıyor, hastanede kuvöze koyuyor.

Bu sefer Van'dan, yine süper bir haber var. 68 yaşında bir Kürt, 26 yaşındaki ikinci karısından 13. yavrusunu peydahlamış. Toplam 13 çocuğu, 100 kadar torunu varmış, artık başka çocuk istemiyormuş, yorulmuş. Gazeteci, "bu kadar çocuğa bu fakirlikle nasıl bakıyorsunuz?" dediğinde, Kürdün cevabı harikaydı. "Kaymakamlık gerekli her tür yardımı yapıyor, hiç bir sorunumuz olmuyor" !!!

Çevrimdışı gokturkhan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Saidi kürdi nin tüm kürd eniklerine şöyle bir hitabı var' ey küdler üreyin,çoğalın '.Tüm doğum kontrol yöntemlerini red ediyorlar,ürüyorlar,çoğalıyorlar.Bir kere saydım bir evden 22 tane fare çıktı.Biz TÜRKLER ise az, doyurabilecek,geleceğini garanti edebilecek kadar çocuk sahibi oluyoruz.

BASKURT

  • Ziyaretçi
Türk Nüfusunun Kontrol altına alınma sebebi ise Var olunan ekonomik kaynakların yetmeyeceği düşüncesi Ancak Türkiyedeki ekonomik kaynak 200 milyon insan'a bile rahatlıkla yeticek kadar Doğal kaynak'a sahip,Ülkemizin doğal kaynaklarından biz Değil Kürtler Faydalanıyor..!!Makalenin devamı;

Sakın kimse bunu insanlıkla, hümanizmle, devletin vatandaşının hayatını koruma ilkeleri ile falan açıklamaya kalkışmasın. Benim ülkeme göz dikmiş bir halkın, benim vergilerimle beslenip daha çok üremelerini sağlayıp on milyonlarca asalak yaratmanın hiç bir ilke ile ilgisi yoktur. Bu rejimin kendisinin kurucusu olan asli unsura, yani Türklere ihanet etmek açısından devşirme Osmanlı'dan hiçbir farkı kalmamıştır. Gayet açıkça Türkler özendirilip en sıkı şekilde nüfus planlaması uygulanırken, Kürtlerden elektrik, su parası bile alınmayıp, nüfuslarını iyice arttırıp Türkleri geçebilmelerine çanak tutulmaktadır....

Çevrimdışı gokturkhan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
BASKURT andanın iletisinde belirtdiği yardımların hepsi kürd kökenli bakanların eseri.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Sayın o.öcal,

5 yıl Van'da bulundum. Doğuda ki bir çok ilimiz gezdim, dolaştım.Şuan ki durum eskisinden de dah kötü. Devlet eliyle bu itleri besliyoruz. Hayvani duygularla çoğaldıklarından, nerdeyse bunların bütün masraflarını devlet öder durumda. Benim sadece bir kardeşim var, ama bunların 20şer tane itleri bulunmakta. BASKURT andamız bir iki sayısal veri vermiş, ancak bu verilerin de üstünde yardım almaktalar. Daha da kötüsü bunlar birer pkklı olarak yetiştiklerinden, her geçen gün, her yoldan verdikleri zarar da büyük.
 Şuan ellerindeki o bez parçalarını sallayacak kadar da özgür davranıyorlar.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

fatihhan

  • Ziyaretçi
...............................................................................

Çevrimdışı KIRSEHIR_ILTERIS

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
...ÇÖZÜM GAYET BASİT...
« Yanıtla #9 : 03 Ağustos 2007 »
   Sevgili kandaşım güzel bir soru eminimki bu soruyu sokaktaki Mehmet Amcayada sorsan en bürokratınada sorsan aynı cevabı verir...
   Benim düşüncem şuki doğudaki özellikle maymunların yaşadığı bölgedeki mahlukları kısırlaştırmak gerek sağlık bahanesiyle incelemelerle ilaçlar, aşılar ve yedikleri yemekten içtikleri şuya kadar kimyasallar kullanılarak bu başarılabilir...Ayrıca bütün kardeşlerimizin evlenirken dikkat etmeleri gerekir erkekse Türk bir hanımla bayansa yiğit Türk erkeği ile evlenerek hem soyunu korumuş olacaktır hemde bu insanlar bilinçlenirse bir kampanya ile kendi aramızda en az 5 çocuk bu durum düzelir onların nufüsları yerinde sayar ve verdikleri meftalar sayesinde azalır bizimki kaldığı yerden devam eder....
   BU ARADA MAYMUNLARI ABARTMAYA GEREK YOK UNUTMAYALIMKİ BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR..BİRDE KİM BİLİR O MAYMUNLAR O ÇOCUKLARI NERDEN PEYDAHLADILAR BUNLARIN DİŞİLERİ UNUTMAYINKİ KOCA BOZUNTULARINI ZATEN ALDATIYOR:))Türkiyenin en fazla %10u maymun diyelim daha fazlası yok...                              
                        EY!!TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN...
                                                                                                      ...SEZGİN AŞKIN...