Gönderen Konu: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!  (Okunma sayısı 18393 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
Pek çok Bozkurt'un artık Misak-ı Milli'yi hatırlamadığına eminim. Size hatırlatmayı borç bilirim. Türksen, Türkçü isen Misak-ı Milli'yi savunmak zorundasın. Sloganın da BOP değil, MİSAK-I MİLLİ olmak zorundadır.

Masallardan ve vatansız bayraksızları ciddiye almaktan vazgeçenlere işte Başbuğ'un vasiyeti:

“Hep kabul ettiğimiz esaslardan birisi ve belki birincisi olan hudut meselesi tayin ve tespit edilirken, hudud-u millîmiz, İskenderun’un cenubundan (güneyinden) geçer, şarka doğru uzanarak Musul’u, Süleymaniye’yi, Kerkük’ü ihtiva eder.
İşte hudud-u millîmiz budur dedik!”  M. Kemal ATATÜRK  (4 Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri; Cilt I, s.74)

Gazını aldırmak yerine öfkesini bilemek isteyenlere hatılatırım.

Afşar Beyi
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2007 »
Emeğinize Yüreğinize sağlık...

Ağabeğ..

Kutlu Kal..

Çevrimdışı ALPTUĞ

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2007 »
Mustafa Kemal ATATÜRK, bir sözünde de hatırladığım kadarıyla "Eğer ömrün yeterse Musul ve Kerkük'ü tekrar topraklarımıza katacağım.' demişti. Ama ömrü yetmedi ve ondan sonra gelenler Musul ve Kerkük'ü çok rahat gözden çıkardılar. Hatırlatma için teşekkürler zaten soydaşlarımız ve Misak-ı milli aklımızdan çıkmıyor.
"Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister büyük devlet kurmak için büyük kan ister." Hüseyin Nihal ATSIZ

Çevrimdışı gurturk

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2007 »
Gaz  maz aldıramayız çünkü gaz alma civatamız çalışmıyor.Başbuğ ATATÜRK'ün dudaklarından dökülen her tümce bizim için emirdir.

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2007 »
Gaz  maz aldıramayız çünkü gaz alma civatamız çalışmıyor.Başbuğ ATATÜRK'ün dudaklarından dökülen her tümce bizim için emirdir.
başka diyecek bişey yok
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

• Türkçü-Turancı
  • **
HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2007 »

HARİTA, ÖYLE DEĞİL, BÖYLE ÇİZİLİR !

BEN BİR TÜRK'ÜM

Ben;

Orta Asya'dan Türeyen, Anadolu'da Büyüyen, Avrupa İçlerine Yürüyen TÜRK'üm !

Ben;

Dağlarda Gemi Gezdiren, Taşlara Destanlar Kazdıran, Tarihi Baştan Yazdıran, TÜRK'üm !

Ben;

Adalete, Ben Mertliğe Örnekler Veren, Ölüm - Kalım Savaşına Gülerek Giden, Yeryüzünde Her Murada Eren TÜRK'üm !

Ben;

Sancaklara, Tuğlara Baş Eğdiren, Beylere, Paşalara Hil'at Giydiren, Kılıcını Üç Kıt'ada Gezdiren TÜRK'üm !

Ben;

Atilla'yı, Yavuz'u, Fatih'i Var Eden, Kralları, İmparatorları Kendisine Yar Eden, Düşmanına Dünyasını Dar Eden TÜRK'üm !

Ben;

Şahları, Sultanları Kul Edinen, Altınları, Elmasları Pul Edinen, İncili Kaftanları Çul Edinen TÜRK'üm !

Ben;

Zafer Rüyasını Görenlere Saç Yolduran, Hezimete Uğratıp, Ümitleri Solduran, Müzelerde Baş köşeleri Dolduran TÜRK'üm !

Ben;

Damarlarında Asil Kanın Aktığı Irkım, Benden Bahseder Destanım, Ağıtım, TÜRK'üm, Ben TÜRK'üm, Taa İliklerime Kadar

MUSTAFA KEMAL  ATATÜRK'üm !..   

Ya Siz Kimsiniz ?

(Yukarıda görmüş olduğunuz yazı ve harita hoşunuza gitti değil mi? Peki bu nereden çıktı diyeceksiniz. Bizim TÜRK hacker lar hacklemiş ve bu yazıyı ve haritayı koymuşlar. kürtler sitelerine girdiklerinde bu yazıyla karşı karşıyalar. Bende bunu sizinle payşamak istedim....)

Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin ...

Çevrimdışı SALİM_ÇAVUŞ

• Yeni Üye
  • *
Ynt: HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2007 »
Irkdaşım bu haritada nüfusunun çoğunluğu Türk olan bulgaristandaki Kırcaali ve hasköy eksik

Çevrimdışı GoNCaKaTuN

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: HARİTA ÖYLE DEĞİL BÖYLE ÇİZİLİR
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2007 »
Değerli salim_çavuş,

İçin raht olsun oralar da haritamızda olacak inşallah ..

oguz33

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2007 »
Düzceliler'in sabrı taştı: "Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük"
Düzce Üniversitesi ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın organize ettiği ve tüm sivil toplum kuruluşlarının da desteklediği 'Şehitlere Saygı ve Terörü Kınama' mitingi düzenlendi.

Mitinge katılanların ellerinde taşıdıkları pankartlardan en dikkat çekici olan ise "Bir gece ansızın 81 Düzce, 82 Musul ve 83 Kerkük" yazılı olan pankarttı.

Budur işte...
TTK.

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2007 »
Misak-ı Milli'yi bilmesek burada işimiz olmaz.Kalbimizden dolanıp geçen her damla kan Misak-ı Milli diye inler vücudumuzda.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı