Gönderen Konu: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!  (Okunma sayısı 18396 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #20 : 27 Ekim 2007 »
Onu bilmiyorum da benim bildiğim İtalyanlar çoçuklarını korkutmak için,  ...yoksa seni Türkler'e veririm. derlermiş. Bir de yine İtalyanlar'ın meşhur sözü 'anneciğim Türkler'...

Orijinalli " Mamma li Turchi"

Şimdi Amerikalılarda bizim Irak harekatının gerçekleşmesi durumunda aynısını kendi dillerinde söyleyeceklerdir. "Mummy, TURKS are coming" :)

TTK

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 27 Ekim 2007 »
Onu bilmiyorum da benim bildiğim İtalyanlar çoçuklarını korkutmak için,  ...yoksa seni Türkler'e veririm. derlermiş. Bir de yine İtalyanlar'ın meşhur sözü 'anneciğim Türkler'...

Şimdi Amerikalılarda bizim Irak harekatının gerçekleşmesi durumunda aynısını kendi dillerinde söyleyeceklerdir. "Mummy, TURKS are coming" :)

TTK

TTK

İşte Bu Güzel..

Çevrimdışı ATİLLA-TORUNU

• Türkçü-Turancı
  • тєηgяi_кυят || α∂šız ||
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2007 »
  İnşallah bir gün göreceğiz ''82 MUSUL,83 KERKÜK 'ü.''

TANRI TÜRK'ü KORUSUN ve YÜCELTSİN.

Tanrı Türk'ü Korusun....O zaten Yüce....Esenlikler.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

• Türkçü-Turancı
  • TÜRK IRKÇISI
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2007 »
Misak-ı Milli''  her Türk'ün içinde yatan bir olgu. Zamanında mecburiyetten bıraktığımız bu vatan topraklarını tekrar  yurt sınırları içine katmak hepimizin vazifesidir. Türk askerinin operasyonunun Misak-ı Milli'' gerçekleşene kadar devam etmesi gerekmektedir  bedeli  can ve kanlarımızın karşılığında olsa bile.    TTK.

Çevrimdışı topuz

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #24 : 28 Ekim 2007 »

TTK

Kızıl Elmada Buluşalım!..

Çevrimdışı topuz

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #25 : 28 Ekim 2007 »
hayır kandaşlarım;

Bunu söyleyemeyecekler. çünki tepelerine yıldırım gibi ineceğiz. geldiğimizi bile anlayamayacaklar. işte o zaman cehennemin ne olduğunu anlayacaklar...
Kızıl Elmada Buluşalım!..

Çevrimdışı TiginNoyan

• Türkçü-Turancı
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2007 »
Bulgaristan'ın tamâmı ne zaman Mîsâk-ı Millî'ye katıldı?

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı İnançu Apa Yargan Tarkan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2007 »
Bulgaristanın tamamı biraz abartı olmuş.Türklerin yoğun olduğu Karadeniz kıyılarını göstersek yeterli.Romanya daki ve Moldova(Besarabya) daki Türk bölgeleri Misak-ı Milli içinde gösterilmelidir.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2007 »

Türklerin yaşadıkları her yer, misak-ı milli hudutları içindedir.
Başbuğ Atatürk

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #29 : 01 Kasım 2007 »

Ben size soruyu başka türlü sorayım. Bulgaristan ne zaman Misak-ı Milli'nin dışına çıkarıldı?

Bulgaristanın tamamı biraz abartı olmuş.Türklerin yoğun olduğu Karadeniz kıyılarını göstersek yeterli.Romanya daki ve Moldova(Besarabya) daki Türk bölgeleri Misak-ı Milli içinde gösterilmelidir.

--"Tanrı nasip eder, ömrüm vefa ederse; Musul, Kerkük ve Adaları geri alacağım. Selanik de dahil Batı Trakya'yı Türkiye hudutları içine katacağım ! Atatürk

Size de Başbuğumuzun bu sözleri yeter umarım.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)