Gönderen Konu: PKK SIYASALLASIYOR  (Okunma sayısı 8619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
PKK SIYASALLASIYOR
« : 16 Kasım 2007 »
   
 Gündem
   Önceki Haber                 Sonraki Haber    
Katı defans dağa çıkartır
   16 Kasım 2007
Enis BERBEROĞLU / ANKARA-PRAG
Katı defans dağa çıkartır Başbakan Erdoğan, Prag yolunda DTP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda "Demokratik yollar denenmeli. Katı defans uygulanırsa, parlamento dışı kalırlarsa onları da dağa gönderirsiniz" dedi. Erdoğan, DTP’lilerin ’Anayasal düzende siyaset yapmalarını’ istedi.

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, DTP’li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması tartışmasında bir adım daha ileri gitti. "Parlamentoya seçimle gelmiş olan milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırmak, parlamento dışına atmak doğru olmaz" görüşünü yineleyen Başbakan, "Siyasallaşma sürecine girmelerini özellikle teşvik etmemiz gerekiyor. Anayasal düzende siyaset yapsınlar" önerisinde bulundu.

BAYKAL’LA SİYASET YAPIP DAĞA GİDEN VAR

Erdoğan, sözlerini bir riske işaret ederek sürdürdü: "Suç işlerlerse takip edecek olan ben değilim, yargı var, savcılar var. Demokratik parlamenter sistemde Meclis’i bu kavganın içine sokmamamız gerekir. Aksi halde yozlaşmaya yol açılır. Sayın Baykal 5 yıldır dokunulmazlıkların kaldırılmasını bize karşı kullanıyor. Şimdi Sayın Bahçeli farklı şekilde gündeme getiriyor. Yanlış gidiştir bu. Farklı yollar, demokratik yollar denenmeli. Katı defans uygulanırsa, parlamento dışı kalırlarsa onları da dağa gönderirsiniz."

Başbakan, "Dağa gönderirsiniz" sözlerine açıklık getirmesi amacıyla "Kürt siyasetçileri değil mi?" diye sorulması üzerine, "Dağa giden zaten var. Sayın Baykal’la aynı çatı altında siyaset yapıp da bugün dağda olan yok mu?" karşılığını verdi.

YA SİLAHLI EYLEM YA DEMOKRATİK YOL

Çek Cumhuriyeti yolunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, DTP’ye seçim yapması çağrısında bulunarak, şöyle dedi: "DTP samimi bir tercih yapmalı. Ya silahlı eylem türünü ya da silahsız eylem türünü. Yani demokratik yolu. Demokratik mücadele yolunu seçince silahlı mücadeleyi reddedeceksin. Silahla hemdem olursan samimi değilsin demek. Adın parti de olsa samimi olamazsın. Hükümet programı görüşülürken Meclis’te söyledim. Bu çatı altında terör örgütüne terör örgütü diyemiyorsan, ABD diyor, dünya diyor, onlarla bizim hukukumuz olamaz."

SİLAHI BIRAKANA KADAR MÜCADELE

Erdoğan terörle mücadele hedefini şöyle koydu: "Terör örgütü silah bırakana kadar mücadele devam edecek. Güvenlik güçlerinin duyarlılığı silah bırakılıncaya, terörist dağdan şehre ininceye kadar sürecek. İspanya, ETA’nın kökünü kazıyamadı. Siyasi hareketle örgüt ters düştü, sonunda siyasallaşma başlayınca örgüt zayıf düştü ve başka sıkıntı yaşandı."

CHP’DEN BABACAN’A GEÇ RANDEVU SİSTEMİ

Başbakan sık sık CHP Lideri Deniz Baykal’ı eleştirdi. Baykal’ı AKP’nin Güneydoğu’da yılardır uyguladığı politikaları yeni keşfetmekle suçlayan Başbakan sözlerini şöyle sürdürdü: "Güneydoğu’ya kaç defa gittin, kaç milletvekilin var? AK Parti bölgede birinciyse sosyolojisini iyi analiz ettiğindendir. AK Parti’nin kaç Kürt kökenli milletvekili var, kabinede kaç Kürt bakan var biliniyor. Bizde ayrımcılık olmadığı ortada. Bir yazar bana ’Kürtlere nasıl kardeşim dersin’ diye soruyor. Tabii derim. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil mi, dindaşımdır, kardeşimdir. Sadece Kürt değil, Boşnak, Çerkez de kardeşimdir."

Dışişleri Bakanı Ali Babacan’ın muhalefeti bilgilendirmek amacıyla siyasi partileri dolaşacağını hatırlatan Erdoğan, "İlk randevu talebini CHP’den saat 4 gibi istedi. Biz yola çıkana kadar (TSİ 22.00) cevap gelmemişti. Ali Bey’e ’CHP’yi bekleme, diğerlerini ara’ dedim. Kim randevu verirse oradan başla. Protokol takip etme" diye konuştu.

MEDYAYLA BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKLİ

Erdoğan uçak sohbetinde terörle mücadele konusunda medyadan beklentilerini de dile getirdi:

"Terör örgütü propaganda yapmanın gayreti içinde. Bu imkánı bulamayınca kendi içine kapanıyor. Terör örgütü görsel, yazılı medya ve internette etkili olmaya çalışıyor. Bir de buna ulusal ve yerel medya eklenince terör örgütü propaganda imkánına ulaşıyor. Mücadeleyi birlikte yürütmemiz lazım."

Başbakan, Turgut Özal’ın 1990’da Çankaya’daki liderler ve medya zirvelerinin hatırlatılması üzerine, "O güne göre koşullar değişti" diyor ve ekliyor: "Abdullah Bey muhalefet liderlerini davet etti. Ama, yanından çıkan Cumhurbaşkanı’nı eleştirdi. Medya da o günlerde birlikte hareket edebiliyordu."

TÜRKİYE ARTIK DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU

Başbakan bu sorunlara rağmen Türkiye’nin yakın tarihte belki de ilk kez terörle mücadele konusunda uluslararası destek gördüğünün farkında: "Gerek Cumhurbaşkanı, gerek Dışişleri Bakanı telefon diplomasisi, ziyaretlerle sürekli gündemde tutmaya çalışıyoruz. Türkiye dünya gündemine oturmuş durumda. Ayın sonunda Barosso’nun Türkiye’ye gelmesi durumu var. Teröre karşı Rehn’in açıklamaları var. Hava olumlu."
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2007 »
DTP’ye kapatma davası açıldı

Yargıtay Başsavcısı, DTP’nin PKK’yı desteklediği gerekçesiyle kapatılması için Anayasa Mahkemesi’nde dava açtı. Şimdi gözler yüksek mahkemede. Mahkeme davayı kabul ederse DTP’den savunma isteyecek. Kapatma için 11 üyenin enaz 7’sinin oyu gerekiyor.

ANKARA - Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, Demokratik Toplum Partisi’nin (DTP), kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi’nde dava açtı.DTP milletvekillerinin PKK’ya “terörist” dememesini ve bu konudaki açıklamalarını dikkate alarak “terörü destekledikleri” iddiasında bulunan Başsavcılık, DTP milletvekillerinin de Meclis üyeliklerinin düşmesini ve yargılanmalarını talep ediyor.

Başsavcılık, DTP’nin kuruluşundan bu yana, partililerin, belediye başkanları ve milletvekillerinin basına yansıyan konuşmalarını dosyalıyordu. Dosyaya son olarak partinin 8 Kasım’da yapılan 2. Olağan Genel Kurulu’ndaki konuşmalar eklendi.

Başsavcı, bu konuşmaları dikkate alarak, DTP’nin PKK’ya yardım ve destek sağlayarak, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne aykırı nitelikteki fiillerin işlendiği bir odak haline geldiği gerekçesiyle kapatılması talebiyle, hazırladığı iddianameyi Anayasa Mahkemesi’ne gönderdi.

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞVURUYU İNCELEYECEK

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, bir siyasi partinin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne açılan davalarda, “ceza davası” prosedürü izleniyor.Bu aşamadan sonra Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, raportör görevlendirecek.

Anayasa Mahkemesi Heyeti, raportörün ilk inceleme raporundan sonra başvuruda bir eksiklik olup olmadığına bakacak. Herhangi bir eksiklik bulunmazsa “tensip tutanağı’ hazırlanacak. Bu tutanakta kapatma davası sürecinde izlenecek yöntem belirlenecek. Bu yöntem ile birlikte iddianame ön savunmanın verilmesi için DTP’ye gönderilecek.

DTP BİR AY İÇİNDE SAVUNMA YAPACAK

DTP, yasal bir aylık süre içinde ön savunmasını vermesi gerekiyor. Bu sürenin uzatılması için yapılabilecek başvuruyu Anayasa Mahkemesi karara bağlayacak. Ön savunmanın ardından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, esas hakkındaki görüşünü sunacak. Bu görüş DTP’ye gönderilecek. Daha sonra belirlenecek bir tarihte Yalçınkaya sözlü açıklama, DTP yetkilileri de sözlü savunma yapacaklar. Bütün bu sürecin ardından, davaya ilişkin bilgi, belgeleri toplayacak raportör esas hakkındaki raporunu hazırlayacak. Bu işlemler sürerken, gerek Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı gerekse davalı DTP ek delil veya yazılı ek savunma verebilecek.

Raporun Anayasa Mahkemesi’nin 11 üyesine dağıtılmasının ardından, Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç bir toplantı günü belirleyecek, üyeler belirlenen günde biraya gelerek kapatma istemini esastan görüşmeye başlayacaklar.

KAPATMA İÇİN EN AZ 7 OY GEREKİYOR

DTP hakkındaki kapatma davasını, 11 kişiden oluşan Anayasa Mahkemesi heyeti karara bağlayacak. Asıl üyelerden herhangi birinin bulunmaması veya emekliye ayrılması halinde 4 yedek üyeden en kıdemlileri heyete katılacak. Anayasa’da son yapılan değişiklikle bir siyasi partinin kapatılmasına karar verilebilmesi için nitelikli çoğunluğun oyu aranacak. Buna göre, kapatma kararı için Anayasa Mahkemesi’nin 11 asıl üyesinin en az 7’sinin oyu gerekecek.

DEHAP DAVASI SÜRÜYOR

HADEP de 2003 yılında PKK’ya destek verdiği gerekçesiyle kapatılmış; bu dava açılırken HADEP’in kapatılması ihtimaline karşı “yedek parti” olarak kurulan DEHAP’ın kapatılması davası da açılmıştı. Dava sürerken DEHAP kendini feshetmiş, DTP kurulmuştu. DEHAP kendini feshettiği halde, hakkında açılan kapatma davası halen Anayasa Mahkemesi’nde sürüyor.

DTP’NİN YEDEĞİ “ÖZGÜR TOPLUM PARTİSİ”

DTP kurulurken de, “Özgür Toplum Partisi” yedek parti olarak kurulmuştu. Ancak DTP yöneticileri ve milletvekillerinin, dava açılmadan önce istifa edip ÖTP’ye geçmeleri halinde de, DTP davasında sorumlulukları sürecek.

BAHÇELİ “DOKUNULMAZLIKLARINI KALDIRALIM” DEMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, önceki gün DTP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için, Anayasa’da “devlete karşı işlenen suçlarda dokunulmazlık derhal kaldırılır” şeklinde bir değişiklik yapılmasını önermiş; parti daha sonra bu yönde değişikliği imzaya açmıştı. MHP’nin milletvekili sayısı, anayasa değişiklik teklifi vermeye yetmediği için, AK Parti ya da CHP’lilerin desteklemesi gerekiyor.

ERDOĞAN: ONLARI DAĞA GÖNDERİRSİNİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, “TBMM linç vasıtası olamaz” diyerek bu teklife karşı çıktıklarını bildirdi. Başbakan Tayyip Erdoğan da, demokrasilerde seçimle gelenlerin seçimle gidebileceğine vurgu yaparak, “Parlamento dışına atarsanız, onları da dağa gönderirsiniz” demişti.

CHP lideri Deniz Baykal ise, tüm dokunulmazlıkların kaldırılması halinde destek vereceklerini söylemiş, “Ayrım yapmak bizim işimiz değil, doğru da değil” demişti.


http://www.ntvmsnbc.com/news/426502.asp
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2007 »
Sayin Yüksek Türk irkcisi,degerli büyügüm,Türk Kan kandasim,anayasa mahkemesi,zaten akp nin,güdümündeki,hasim kilicin,baskanliginda,siyasallasti,isabetli bir karar cikacagindan,emin degilim. TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2007 »
Yeni bir isim hazırlanmıştır bile ,kapatılır kapatılmaz hepsi yeni kurulmuş partilerinde yuvalanırlar.Tüm milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması yargı yolunu açacaktır ama oda diğerlerinin işine gelmiyor. Verdiği cevaba bakın ''linç vasıtası olamaz bu meclis'' ,aynı kaba ............. demiyorda.

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2007 »
onları dağdan getirmedimi rte denen bey hazretleri şimdi üzülüyor kankaları tekrar dağlarda çakallar gibi dolaşmalarına. Yazıklar olsun bizi bu hallere getirenlere, analarından emdikleri süt zehir zekkım olsun Vatanıma düşman kesilenlere, Ulu Tanrımın gazabına uğrasın cümlesi. Bu sorunların tek çözümü İSTİKLAL MAHKEMELERİN tekrar devreye girmesidir. NE MUTLU TÜRKÜM KAVRAMINI ŞEREF VE NAMUSLA DİYEBİLENLERE.  :turan:
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2007 »
Sayin Yüksek Türk irkcisi,degerli büyügüm,Türk Kan kandasim,anayasa mahkemesi,zaten akp nin,güdümündeki,hasim kilicin,baskanliginda,siyasallasti,isabetli bir karar cikacagindan,emin degilim. TTK

 Zaten haberde dikkat ettiyseniz, kapatılacak olan partinin yedeğini bile farklı adla çok önceden kurmuşlar.

 Karar alınsa bile ki bu sizinde söylediğiniz gibi imkansız gözüküyor. Adamlar topluca bu partiye geçecekler.

 En temizi; Ergenekon Torunu Andamızında belirttiği üzere, İstiklal Mahkemelerinin tekrar kurulup bu soysuz itlerin tamamının şeyh sait'in yanına gönderilmeleridir.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2007 »
PKK zaten siyasallaştı.
DTP denen parti dağdaki PKK nın, meclisteki temsilcisidir.
Son seçilen genel başkanları PKK davasından cezaevinde yatmış olan birisi olup, önceki yöneticileri pasif ve yumuşak gören apo nun direktifiyle, parti tabanının istememesine rağmen, partinin başına geçirtilmiştir.

DTP’nin yeni yönetim kadrosu "demokratik özgürlük" adıyla kürtlerin özerkliğini ve bilahare de bağımsız bir devlet olmasını hedefleyen bir programı da, geçen hafta içinde, deklare etmişlerdi.

DTP’nin şu anki milletvekillerinin büyük çoğunluğu önceki dönemde dağda silahlı eylemlere karışmış kişilerdir.
Fatma Kurtulan namlı kadının basına yansıyan fotoğrafı bunun delilidir.

DTP içerisinde ılımlı(!) kanadı oluşturanlar bile PKK yı terör örgütü olarak tanımlamayı "kendilerin inkarı olacağı" şeklinde sözlerle reddetmeleri DTP nin PKK güdümünde ve apo nun direktifleriyle yönetildiğinin bir başka kanıtıdır.

Öte yandan DTP dışında kalan kürt yazarlar da PKK ile DTP nin akrabalığını, dağdaki PKK’lıların kürtlerin çocukları olduğunu, DTP nin de dağdaki çocukların anne-babaları olduğunu ve bu nedenle aralarında hem siyasi ve hem de kan bağı bulunduğunu ifade ederek PKK’nın DTP adıyla siyasallaşmış olduğunu ortaya koymaktadırlar.

DTP yöneticilerinin, bazı şartlarının kabul edilmesi şartıyla, PKK’ya silah bıraktırabiliriz demeleri de PKK’nın görüşlerini dile getirmekten başka bir şey değildir.

Özetle kürt ayrımcı ve faşist terörü, Türkiye’de iktidarları işgal eden mankurt yöneticilerin aczi sebebiyle, siyasallaşmış; BM, ABD, AB ve diğer uluslararası platformlarda yarı resmi bir statüde tanınır olmuştur.

PKK’nın bu başarısı kendi gayretleri ile olmamış; daha ziyade, emperyalist batının Türkiye üzerindeki emelleri nedeniyle verdikleri desteğe, Türkiye’deki iktidarların aczi, daha doğrusu işbirlikçilik ve ihanetleri, eklenince durum bu raddeye gelmiştir.

Daha önceki bir yazımda, Türkiye’nin zor bir "dönüm noktası"nda olduğunu, bu zor dönüm noktasının iyi geçiremezsek çok yakın bir gelecekte "kader noktasına" geleceğimizi, ifade etmiştim.

Yine tekrar ediyorum; Türkiye bu dönüm noktasını iyi değerlendiremezse yarın kader noktasına gelecektir ki, o kader noktasının ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bu, Sevr şartlarına dönüş olup, yeni baştan bir milli mücadele vermek zorunda kalacağımız demektir.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2007 »
   
 Gündem
   Önceki Haber                 Sonraki Haber    
Şahin: DTP davasından mutluluk duymadım
   16 Kasım 2007
A.A
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, DTP'nin kapatılmasıyla ilgili açtığı davaya ilişkin olarak, “Yeni Bir Anayasa konulu tartışma platformunda böyle bir haberi almış olmaktan dolayı pek mutluluk duymadım” dedi.

Mehmet Ali Şahin, Abant Platformu'nca Kartepe'deki bir otelde düzenlenen “Yeni Bir Anayasa” toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, DTP'nin kapatılmasıyla ilgili açtığı davanın sorulaması üzerine, yargıya intikal etmiş bir konuda Adalet Bakanı olarak değerlendirme yapmasının uygun olmayacağını söyledi.

Ancak, “Yeni Bir Anayasa konulu tartışma platformunda böyle bir haberi almış olmaktan dolayı pek mutluluk duymadım” diyen Şahin, “Çünkü yeni bir anayasa demek, daha demokratik, daha özgürlükçü bir anayasa demektir. Türkiye'nin geleceğiyle ilgili burada Türk aydınlarıyla birlikte değerlendirme yaparken, bir siyasi parti hakkında dava açılmış olması tabii hoşuma giden bir şey değil. Ancak, şu tabloyla ilgili önce siyasiler kendilerini bir çek etmeliler” şeklinde konuştu.
“Parti yöneticilerini mi kastediyorsunuz?” sorusuna karşılık Şahin, “Hayır, tüm siyasileri kast ediyorum” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, “parlamento dışı kalırlarsa, onları da dağa gönderirsiniz” şeklindeki sözlerinin anımsatılması üzerine, Şahin, “Türkiye'nin siyasi parti mezarlığı görüntüsünden kendisini kurtarması gerektiğini” söyledi. Şahin, “Bu konudaki en büyük sorumluluk da siyasetle meşgul olanlara aittir” dedi.

             Adalet bakaninin yaptigi yargiya müdahale degilse nedir? Nerde kaldi yargi bagimsizligi?TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #8 : 16 Kasım 2007 »
Maalesef basiretsiz siyasetçilerimiz DTP nin kapatılmaması gerektiğini açık bir dille beyan etmektedirler. Resmen, PKK hareketinin  aleni temsilcisi olan itsoylu   Hainlerin barınağı DTP nin kapatılmaması halinde  ülkemizin başına  çok iş açacakları mutlaktır. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının aldığı karar yerindedir, ve mutlaka gereğini yapacaktır. Ancak AB ve Samamca yanlısı İdarecilerimiz Yargıtayın aldığı kararı beğenmediklerini söyleyip açık ihanetlerini ortaya koymuşlardır. Türk Milletinin, bu tip siyasetçileri Tarihin kara sayfalarına Hain olarak yazdığını birgün mutlaka hesap soracaklarınıda asla unutmasınlar.    TTK

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: PKK SIYASALLASIYOR
« Yanıtla #9 : 16 Kasım 2007 »
   
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının, DTP'nin kapatılmasıyla ilgili açtığı davaya ilişkin olarak, “Yeni Bir Anayasa konulu tartışma platformunda böyle bir haberi almış olmaktan dolayı pek mutluluk duymadım” dedi.


Bu Mehmet Ali'nin de neye sevinip, neye üzüldüğünü anlamak oldukça zor.
Geçtiğimiz günlerde, pkk ya gönüllü olarak rehin olan, sekiz kürt piçinin teslim alınmasına sevinemediğini söyleyince, içimden, "afferin lan memoş" demiştim.
Anlaşılan boşuna aferim çekmişiz memoş'a.
Geri alıyorum..!