Gönderen Konu: Türk Soykırımı  (Okunma sayısı 16111 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CaviTürk

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #20 : 03 Haziran 2008 »
Evlat, sende hatlar iyice karıştı. Fazla ısrar iyi bir şey değil. Bu kadar yeterli...  :lol: 


Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #21 : 03 Haziran 2008 »
Haritalarda ırkımızın yaşadığı yerlere baktık, milletimize fenalık edenleri tarihte okuduk ve milli kini ateşten damgalar gibi kalbimize yazdık.

                                                                                                        N. Atsız

  Deli kandaşım; Atsız Atanın bu güzel sözünü yerinde kullanmışsın.Teşekkürler.ilteriş9 ırkdaşım,senin de ellerine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.Bizlere Türk'ün Türk'ten başka dostunun olmadığını yazısal olarak anlatmışsın.Umarım ümmetçilik başlığı altındaki beyinleri devre dışı bırakılan ırkdaşlarımız bunu anladıklarında çok geç olmaz.

Esen kalmanız dileğiyle...

TTK !!!
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #22 : 07 Haziran 2008 »
Sağolun kandaşım.

Çevrimdışı CaviTürk

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2008 »
Bu sözüm sünnileşen ve Arap Milliyetçiliğine doğru İslamiyet adında gidenlereherkez bunu çok iyi hatırlamalı dünya'da Türk'ler bir kaç kere soykırıma uğradılaryani soykırım demeyelimde soykırım nitelikli saldırılara uğradılar.Bunların en büyüklerinden biri 1815'den bu tarafa Balkanlarda,Güney Rusya'da ve Kafkasya'larda olan 8 milyon civarındaki ölüm yolu yani bir Amerika'lı profesörün dediği ölüm yolundaki uğradıkları şeydir.Bir taneside bunu hiç kimse bahsetmiyor yada çok az insan bahsediyor genel olarak hep bizi yanlış yönlendiriyorlar 751'de olan bir hareket var 751 yılında Çin bize karşı Türklere karşı şu bölgeye doğru( Haritada kazakistanı gösteriyor tabi)çok büyük harekette bulundu burdaki amacı hem Afganistan'ıele geçirmek hem şurdaki(Haritada gösteriyor tabi)Türk bölgelerini ele geçirmek İran'a doğru uzanmak istiyordu(Haritada Ceyhun nehrini gösteriyor)burda Ceyhun nehri bölgesine hücum ettiler Tarih 751 o devirlerde büyük Hakanlıkları vardı yıkılmak üzereydi ama Doğusunu almışlardı Batısı kalmıştı oda Göktürk Hakanlığıydı bu devirde Araplar islam ordusu İran'ı ele geçirmiş 600 küsürde 680'de filan Afganistan'ı ele geçirmiş bu bölgelere doğru Horosan bölgesine doğru Türk bölgelerine doğru geliyorlar nitekin 751'de burdan kaçanlar burda savaşıyoruz(Haritada gösteriyor Kazakistanı Doğusunu)ve durduruyoruz.Türk'ler Çinlilerin bu büyük hareketini durduruyor ama arkadan bu zayıf zamanda Araplar geliyor ve bizi perişan ediyor.Bunu bir Arap Tarihçi yazmış İbni Batuta'da çok meşhur bir seyyahatçidir.İbni Batuta'da Arap Tarihçiden almış.
 
Kitap'da yazanı okuyorum;
 
İbni Hak bölgede 2 ateş arasında kalan halkın durumunu şöyle anlatır.Katledirmeyen çocuk,Irzına geçirmeyen Kadın kalmamıştı Türk'ler yakılmış,kılıçtan geçirilmiştir.  Kuteybe Bin Müslim (Ebu Müslim Horasani, Arap'lara karşı savaşmış bir Türk yiğididir) vahşetine yakalanmayan genç kızlar kendilerini öldürdüler bir çoğuda kendilerini yardan attılar.
 
İsteyen İbni Batuta'nın kitabını alır okur.


*** 1825'te Çinliler ile savaştığımızı Arap'ların bizi o savaşta arkadan vurduğunu iddia ediyorsun, hatanı düzeltiyoruz. Sonra aktardığın yeni metinde de yanlışlar yapıyorsun. Eğer bir daha aynı tarz hatalı iletiler ekler, iddialarda bulunursan üyeliğini iptal ederiz. Kimse, buradaki üyeleri ve otağı takip edenleri yanlış bilgilendirme hakkına sahip değil.



Çevrimdışı KILIÇARSLAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2008 »
Bu sözüm sünnileşen ve Arap Milliyetçiliğine doğru İslamiyet adında gidenlereherkez.[/color][/b]



 Birde şu sünileşen gibi ya da dini boyutlarda tartışmaya açık olan başka kişilerin başka sitelerde kullandığı cümleleri kullanmasak herşey çok güzel olacak.Zaten parça parçayız birde yok sünnileşen yok İslamlaşan diye böldük mü geriye senin gibi birkaç kişi kalıyor.
 Şimdi ben sünniyim ne olacak.Bir toplantıda yüz yüze geldiğimizde beni sünni olduğum için toplantıya almayacakmısın.Eğer evet almayacağım ben sünni Türkü istemiyorum dersen yüzüme baka baka o zaman seni alkışlarım.Hayır sadece klavye başında miğde bulandırmak için bunları yazıyorsan çok üzücü.
 Bırak herkes inancını içinde yaşasın.Sen ne olmak istiyorsan onu ol sana kimse karışmaz sende kimsenin inançlarına karışma.

Çevrimdışı KILIÇARSLAN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2008 »
 Ayrıca yazdığın metini okudum emin ol kopyala yapıştır yapmayı bile becerememişsin.Kendi savını ispatlamak için hep yanlış yerlere yapıştırmışsın.
 Sen 751 Talas Savaşı nı anlatmışsın ki o savaşta biz Araplarla değil Çinlilerle savaştık.Araplarla beraber Çine karşı ittifak yaptık.
 Sana daha öncede demiştim illa Araplarla ilgili birşeyler yazmak istiyorsan Birinci Dünya Savaşında ki Arap yarımadasında ki Cepheleri bir incele derim.Ya da Emevilerin Türkistan ve Kafkasya seferlerine bir göz atmanı öneririm.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2008 »
Bu sözüm sünnileşen ve Arap Milliyetçiliğine doğru İslamiyet adında gidenlere
Türkler arasında ayrılık yaşatan, yaşatma ihtimali olan bir konu , mezhep meselesidir. Kimseyi sünni-alevi-caferi vs... diye ayırmak kimsenin haddine değil. O yüzden, yazında ki ilk cümleyi kaldır.
Türkçü bırak mezhebi, dini ayırt etmez, etmemelidir. Edende cahillik eder, bilgisizliğini gösterir.
Ben sünni bir Müslümanım. Ne yapacağız şimdi? Herkes lafını bilipte konuşacak.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2008 »
ÖzerBozkurt kandaş , tartışma yaratmak gereksiz.Ben şu dindenim şu mezheptenim demek de çok gereksiz.Sunni olmak övünülecek bir şey değil.Övünülecek bir şey olmadığı gibi bu Otağda yazılması da gereksiz.Arap'a ait olan her şey çöp tenekesine atılmaya layıktır.
Din konularını kaşımayın lütfen.Kaşındıkça laik çizgimizi bozmak zorunda kalıyorum çünkü.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2008 »
Andam;
Yönetici olarak dini-mezhebi ilk konuya karıştırana uyarı yapmanızı beklerdim.
Ben hiçbir şekilde dini-mezhebi tartışma konusu yapmam (hayatımda), ancak birisi kalkıpta benim inandığım değerleri aşağılamaya kalkarsa tepkimi veririm.
Fitili ateşleyen ben değilim.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: Türk Soykırımı
« Yanıtla #29 : 08 Haziran 2008 »
Andam;
Yönetici olarak dini-mezhebi ilk konuya karıştırana uyarı yapmanızı beklerdim.
Ben hiçbir şekilde dini-mezhebi tartışma konusu yapmam (hayatımda), ancak birisi kalkıpta benim inandığım değerleri aşağılamaya kalkarsa tepkimi veririm.
Fitili ateşleyen ben değilim.

Rahatsızlık duyduğun iletinin altına kırmızıyla bir uyarı yazılmış.Onu okuyup yorum yapsaydın keşke.
Biz burada Türkçülük Turancılık yapıyoruz.Bütün değerlerimiz bu yönde olmalıdır.Putperest arapların mezhepleri bizi alâkadar etmemelidir.
Esenlikler.