Farkındaysan 11 eylül olaylarından sonra ve AB'nin gelişmesıyle birlikte tüm avrupada yeni bir düşmanlık esiyor! Artık 'yabancılar dışarı' değil 'Islam dışarı' demeye başladılar!
Tam tersine Anda,
bugün Almanlara olan dostlugunu kanitlaman için "ben Müslüman degilim" diyeceksin. Yarin, 2. bir 11/09 sonrasinda, Türklüge saldiracaklar, ondanda ödün vereceksin.
Hayir. Dizginleri elinden düsürdünmü, bir daha geri alamazsin; isin biter.
Ümmetçi hiç degilim, onlar kürde kiz veriyorlar, bedevi gibi giyiniyorlar.
Lakin, "sen Müslüman misin ?" diye sorduklarinda, "evet", diyorum. Aksi takdirde ödün vermis olurum.
Sorun, bir ilk'in olmasidir.
Sen nasil takilirsan takil Anda; onlar, Almanya'da, herkesin "tek tip" olmasini isteyeceklerdir.
Irkçiliklari kalmamistir, kültürel asimilasyon tek hedefleridir.
Alman domuz'dur. Yahudi'leri niçin kestiklerini saniyorsun ?
Slav-çingene, ne varsa asimile ettiler, Yahudilerdende asimile olmalarini istediler. Yahudiler, "bizim dinimiz ve kültürümüz sizlere karismamizi engelliyor" dediler. Sonra ne oldu ? Adamlari asagi ilan edip yaktilar, karismak istememelerinden dolayi.
Çoğu ümmetçi soydaşlarımız içine kapanık ızole ediyorlar kendilerini! Almanlarla diyalog kurmayı benimsemiyorlar. O nedenle sorun yaşıyorlar. Almanyada kendinden ödün vermeden başarılı olmak istiyorsan almanlarla diyalog kurupta kendini kanıtlaman şart!
Saygılarımla andam!
Yerli'lerle bende, Belçika'da, mümkün oldugunca az diyalog kurmaya çalisiyorum. üzüm üzüme baka baka kararir; bunu yaptigim içinde Arapçi olmus olmam (Kuzey Afrikali Araplarla hiç takilmiyorum).
Içki içiyor olmam, veyahut .... bunu degistirmez, ben Türk'üm. Kendimi elin gavuruna begendirmek gibi bir istegim ve arzum'da yok.
Içlerine kapanik olmalari dahi iyi; tersi olunca ne olacak? Alman yasam tarzina kapilip, gün gelip, kizlarini Alman'lara kendi elliriyle teslim edecekler.
Ümmetçiligi tutan Türk dili'dir. Eger gençler Türkçe'yi unuturlarsa, Ümmetçilikleride kalmaz.
O'nun için, sansölye Angela Merkel, "Türk'ler çok fazla TV'de Türk kanallarini izliyor"
Anda,
bence Getto'larimizda yasamamiz çok önemli. Yasadigim Mahallenin yarisi Türk (Giresun, Yozgat, Gümüshane, Aydin, Trabzon, ..). Eger aralarina dagilirsak, bizleri eritirler.
Önemli olan evlenmemek, çocuk yapmamak bunlarla. Eger "getto'larimizdan" ayrilirsak, bugün birlikte gezdigimiz s*rtükleri yarin "hanim" olarak alacak duruma geliriz. Biz, bunlari asagi görüyoruz, çünkü tavrimiz bunu gösterir; varsin içe kapanik desin, elin Hans domuzu.
TENGRI TÜRK'Ü BÖYLE DURUMLARDAN KORUSUN.