Gönderen Konu: bir ekmek 70 kuruş  (Okunma sayısı 5985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: bir ekmek 70 kuruş
« Yanıtla #10 : 28 Mayıs 2008 »
 Amerikan´in bozuk teyyibi dediki! Pirinc´in fiyatini,stokcular artiriyor,sizde bulgur yeyin.Ben sahsen,AKP secmenin´in,gecim darligi cektigine,ihtimal vermiyorum,iki torba nevaleye,oyunu satan,namusunu serefinide satar,yani bulurlar nasil gecinecekleri´nin yolunu.Bu zamana kadar hayatindan memnun olmayan,bir AKP hainine rastlamadim.Önce su soru´nun,cevabini bulmak zorundayiz,Bu millet,neden bu hale geldi,bu millet,neden allahi kitabi,dini,imani,istismar eden partileri,tercih ediyor? Bu sorularin,cevabini bulmadan,bize ne rahat,nede kurtulus yok.Dünyanin, hicbir ülkesinde,herhangi bir millet,sirf kiliseye gidip,ibadet ettigi icin,bir parti baskanina,oy vermez.T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: bir ekmek 70 kuruş
« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2008 »
Her şeyden önce pirinç için su olmazsa olmazlardan.Sulak alan azalınca özellikle Trakya'da pirinç ekim alanları daraldı ama  hükümetin görevi bu sıkıntıdan nemalanmak değil  sorunu çözmektir.Artık ülkemizde tarımı ABD yönetiyor,ekeceklerimize ve tohumuna kadar karışıyor,şeker pancarı ekmemizi kısıtlayıp kendi adi mısır şekerini bize satıyor,Tayip iktidarı ile her alanda dışa bağımlı hale geldik, buna tarımda dahil.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: bir ekmek 70 kuruş
« Yanıtla #12 : 29 Mayıs 2008 »
   motun yabgu kansaşım haklısın akp seçmeninin hiç sıkıntı çektiğini görmedik.Pişman olanlar var gibi ama yine de huylu huyundan vazgeçmiyor.Sanırım milletimiz deneme yanılma sürecini uzun bir süreye yaymış durumda.Bu parti ilk başa geldiğinde en çok duyduğum şeydi; "-Bunu da bir deneyelim." Deneme uzun sürdü.Yakın bir zaman da milletimiz bu süreyi bitirip gözlerini açar dileğindeyim.gurturk kandaşım bütün yediklerimiz,içtiklerimiz ikinci sınıfa düştü.Herşeyin kötüsünü bizlerler almak zorunda kalıyoruz.Neden?Çünkü; ucuz...Alacak paramız çok az, temel ihtiyçlata yetmiyor.Alım gücümüz daha da düşerse aç kalacak gibiyiz.

Mustafa Kemal ATATÜRK diyor ki;
"Milli ekonominin temeli tarımdır. Bunun içindir ki tarımda kalkınmaya büyük önem vermekteyiz. Köylere kadar yayılacak programlı ve pratik çalışmalar bu amaca yayılmayı kolaylaştıracaktır."

  Atamız zamanın da söylemiş.Tarım önemli.Sofradaki katık için tarım önemli...
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!