Aşağılık Arap, eşcinsel İngiliz Lawrens'ten aldığı altınları herhalde Allah'ın inayeti(!!!) sayıyor...
Aynı Mısır'da ki aptalların İngiliz Komutanı Allenby'i Al-nebi diye, Mussolini'yi Musa Nili zannetikler gibi...
Tabii geçmişte İngiliz'in parası ile ''hayali peygamber'' üreten Araplar bugün o peygamberlerin(!!!) Irakta yedikleri naneyi umarım unutmazlar.
Ama yok yok bu çöl maymunları adam olmazlar, yine bize ihanet etmenin yolunu ararlar.
Tanrı Türkü Korusun.
Sahte peygamberderken kimi kastettin...
Zannedersem Hz. Muhammet den sonra çıkan sözde peygamberleri kastettin...
Evet yanılmıyorsam bu ya Arpaların ne kadar aşalık bir kavim olduğunun ispatırıdır...
Tanrı onlara kucakların tam ortasında bir peygamber gönderiyor ama bu gerzekler buna inamadıkları gibi sözde peygamber çıkartarak ne kadar aciz ve hyasiyetsiz oldujları ortaya çıkıyor...
lakın Tanrı islamı onlara teslim etmeyip Türklere teslim etmiştir...
TTK....
Bu ara Hz.Muhammedin Arap olmadığını Tüm değerli kandaşlarım biliyordur...
Hatta Hz.Muhammedin Türk olduğuna ilişkin bilgilerin olduğu duyumunu aldım...
Bunun için çook geniş bir çalışma yapıyorum
en kısa zaman da bunu siz değerli kandaşlaımla paylaşma heycanındayım...
TTK...
(Şahsi Fikrim
Tanrı Son din İslamı korumak için Sen Savaşçı Irk olan Türke orta asyadan göç etme emrini vermiş ve sebeb olarak dünyanın en verimli en sağlıklı toprakaları olan orta asyada kuraklık ve hastalıkları meydana getirerek Türkün orta asyadan göçünü sağlamış ve anadoluya toprak sınırlarına gelerek islamla tanışıtırmış ve islamın hem kalkanı hem kılıcı oldmuş (selçuklu-osmanlı) Şuan İslamı kabul den Anadaludaki Türkler olmasa idi islam dünyası avrupadan gelen baskılarla sürekli tacize uğrar ve büyüyemez şu günkü güne gelmezdi...
İskamın kitabı olan kurandada bir ayaet geçer...
''İslamanı arap olmayan bir kavim koruyacaktır'' bu ap açık Türk ün olduğu besbellidir...
Ben Tanrının islamı koruması için orta asyadan göç etmesi için emir verdiği düşünüyorum...
Ban göre ''Türkün Yüceliği Tanrıdan Gelir'' kelimesinin özü burdandır)