Niye cevap gelmedi sayın otağ yöneticim
Tek işimiz bu değil/olmamalı değil mi ÖGEDAY KAĞAN kandaşım. Başkaca işlerimiz (mesala ev geçindirmek, bir mesleğin gereklerini yerine getirmek gibi) var ve 7/24 klavye başında ömür tüketen sanal Don Kişotlar değiliz. Bu nedenle de sorulan sorulara yanıtlar uygun zaman bulunduğunda ancak verilebilmektedir.
Bu benim beşinci iletim .Herhalde burası atsızcı fikirlere sahip bir otağ . Ben tam Atsızcı sayılmam Atatürkçülükten islamcılığa osmanlıcılıktan ülkücülüğe kadar çok geniş bir fikir yelpazem var . Sizin için bir sakıncası varmı. eğer sakıncası varsa bir daha ileti göndermeyeyim sizi rahatsız etmeyeyim. Otağ sorumlumuz bilgi verebilir mi
Sayın ÖGEDAY KAĞAN,
Burası yani bu otağ Türkçü bir otağdır. Türkçülük fikrinin temel taşlarından ve en yüksek burçlarından olan Uluğ Bilge Atsız Ata'nın düşünce sistemimiz içerisindeki yeri tartışılmazdır.
Biz kendimizi kişilere hasredilmiş isimlerle, şucu, bucu vs., değilde bütün tanımlardan daha anlamlı ve kuşatıcı olan TÜRKÇÜ olarak tanımlamayı daha doğru buluyoruz.
Yukarıda da dediğim gibi burası Türkçü bir otağdır ve kan olarak sadece Türk soyundan gelenleri kabul ederiz. Bu birinci şarttır.
Yalnız burada sadece kan olarak Türk olmak yetmez, ilaveten Türkçü bir düşünüş ve yaşayışında sergilenmesi gerekir.
Sizin burayı tanımadan önce başka bazı yerlere gidip-gelmeniz, bizim için, sizin suçunuz değildir. Yeter ki bundan böyle osmanlıcılık, ümmetçilik, vs. gibi sapkın ve Türkçülüğe aykırı işler yapmayın.
Şayet Türkçü olma karar ve azminiz var ve bunu bize hissettirirseniz biz sizin sağlam bir Türkçü olmanız için elimizden gelen her yardımı yaparız. Zaten bizim burada bulunma nedenimiz de budur.
Bu sözlerimden sonra kararınızı siz verin.
Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla
Çağrıbey