Gönderen Konu: ÖNCE MÜSLÜMANIM %51 ÖNCE TÜRKÜM %19  (Okunma sayısı 22121 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: ÖNCE MÜSLÜMANIM %51 ÖNCE TÜRKÜM %19
« Yanıtla #10 : 14 Temmuz 2006 »
olsun 70 küsür milyonun da yüzde 19 u az bir rakam değil.iyi bir teşkilatlanma olursa çok büyük işler yapılabilir.

Çevrimdışı 38asa

• Türkçü-Turancı
  • **
    • http://www.sinanoglu.net
« Yanıtla #11 : 15 Temmuz 2006 »
3-4 yıl önce de bu rakamlara benzer sonuçlar çıkmıştı. Ancak şunu unutmayalım. yapılan anketler Anadoluyu kapsamıyor. Genelde büyük şehirleri kapsıyor. Yani genele vuramayız bu sonuçları.

Bence Anadoluda bu rakamlar dahada yükselecektir.
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...

Çevrimdışı 38asa

• Türkçü-Turancı
  • **
    • http://www.sinanoglu.net
« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2006 »
Anadoluda da durum pek farklı değil.Tokat,Sivas,Konya,Kayseri,Afyon illerinde de önce din diyor herkes.

Kandaş herkes diyerek bizide arada götürme.Ben Kayseri'de yaşıyorum.Benim için önce Türklüğüm gelir.Kayseride de ben tek değilim.
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2006 »
Konya'da ''Müslümanım'' denmesi normaldir.Çünkü şehir erbakancı kelek softaların elinde.
Bir misal vereyim;bizim mahalle bakkalı yapıştırmış dükkanın üstüne ''filistin'e ...'' bilmem ne diye...
Adamdan mavi çakmak istedim elime sıkıştırıverdi:yeşil çakmağı..Sebebi de şuymuş;şeriatın rengi yeşil imiş...
Ne dersen de şimdi bu adama...

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2006 »
Ayrıca bu konuda diyecek hiçbirşey bulamıyorum.

Kişi önce Türktür sonra müslümandır.

Gel de bizim millete anlat bunu...

Anlar mı anlamaz mı bizi;sıvazlar sakalı şööle biir, sonra çakar lafı;''elhamdülillah müslümanım...tööbe tööbe''

Esenlikler, saygılar.
TTK

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 15 Temmuz 2006 »
zaten bütün sorunlar da buradan kaynaklanıyor.milletin genel olarak fikri bu olduğu için Doğu Türkistanda ırzına geçilen Türk gelinler içim,Tebrizde kurşuna dizilen Türk için kimse sesini çıkarmaz ama lübnan dağlarında geberen hizbullah militanı için Türkiyenin en büyük illeri ağıt yakar ah şehidim diye.

Çevrimdışı blsahin2005

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #16 : 16 Temmuz 2006 »
Değerli arkadaşlar,
Saçma anketlere bakarak kendi milletimizi eleştirmeyi doğru bulmuyorum, çünkü
bazı anketler de istediğimiz gibi sonuç almak için ona göre soru sorulur.
Eğer insanlara ırkı sorulsaydı: Türk'müsün, Laz'mısın, Çerkez'misin, kürt'müsün?
Yada dini inancı sorulsaydı:Müslüman,Ortadoks, Katolik, Musevi, Budist veya ateist misin v.s. gibi sorular sorulsaydı doğru cevaplar alınırdı.
Yüzyıllardır insanlarımızın günlük hayatında ve okullarda Türklükle ilgili sadece tarih kitaplarında bir kaç sayfadan ibaret bilgiler verilirken, bunun karşılığında Türklerin İslamiyeti kabulünden beri yoğun şekilde İslami bilgilerle donatılan, kurslar, dersler alan insanlarımıza Türk'müsün, Müslüman'mısın gibi saçma bir anket sorusu sorulursa başka ne cevap alınabilir ki, burada TeknikTürk ve AttilaHun'un tespitleri çok doğrudur, 10 yıl sonra aynı anket yapılsa daha farklı sonuç alınacağına eminim, daha çok çalışmak gerekir, umutsuzluk Türk'e yakışmaz, unutulmamalı ki, önderimiz M.Kemal ATATÜRK tükenmişliğin içerisinden genç ve dinamik bir Türkiye Cumhuriyeti çıkarmıştır. Türkler önce Türk olduklarının farkına varacaklardır elbette.  Esenkalın.  TTK
ÖZGÜRLÜK TÜRKÜN RUHUNDA VARDIR

Çevrimdışı efekız

• Yeni Üye
  • *
Ynt:
« Yanıtla #17 : 16 Temmuz 2006 »
elhamdülillah Türküm
 :-D :-D :-D :-D:)
bu istatistik hiçte güven vermiyo gelip niye bize sormuyorlarda buldukları 3-5 çapulcuyu kriter kabul ediyorlar

Çevrimdışı Yavuz Han

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #18 : 17 Temmuz 2006 »
Tuzak bir soru bu ..İnsanlara direk bu soruyu sormak kafalarını karıştırır...
Bu soru  ''Dünyada yaşayan tüm Müslümanlarmı senin için önemlidir,yoksa kendi kanında,kendi Irkından Türk'ler mi  önemlidir'' şeklinde sorulsa yüzdeler değişir.
Gerçi bu çeşit anketlere itibar etmiyorum.
Hem sordukları 100 kişi öz be öz Türk mü yoksa ''Türkiyeli'' mi?!
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

Çevrimdışı blsahin2005

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #19 : 19 Temmuz 2006 »
Tuzak bir soru bu ..İnsanlara direk bu soruyu sormak kafalarını karıştırır...

Evet çok tuzak bir soru, hiç bir Alman'a sen Alman mısın, Hıristiyan mısın?
Hiç bir İtalyan'a sen İtalyan mısın, Katolik misin?
Hiç bir Rus'a Sen Rus musun Ortadoks musun diye soranı gördünüz mü?
adama gülerler...

ÖZGÜRLÜK TÜRKÜN RUHUNDA VARDIR