Gönderen Konu: Türk Ocakları  (Okunma sayısı 11660 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Türk Ocakları
« Yanıtla #10 : 15 Temmuz 2006 »
Teşkilatlanma ve faaliyet konusunda Türkçüler zayıftır doğru ama bu Fethullahın kim olduğu gerçeğini değiştirmez.Fethullah doğuştan kabiliyetli bir sahtekardır.

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2006 »
ata1bey!
İlteriş Türkçüler Derneği çok güzel ve çok net girişimler'de bulunuyor. Büyük harflerle ahkam keseceğine önce bu siteyi bir gözden geçir ve Türkçeyi biraz daha tertipli kullan!

Üyeliğimi iptal edebilirsiniz diye haykıracağına, Türkçülükle alakalı öneriler'de bulun ki, biz de senin zekandan faydalanalım!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2006 »
Sayın Albay Kandaşım!

fettoşçuya tam cevabı vermişsin! Eline, yüreğine sağlık! fettoş denilen turp, tam bir Türk düşmanı! Bunu böyle bilmek lazım! Böyle yaramaz tipleri halen savunanlar var ya, ben ona yanıyorum! İnsan kendi kanına, kendi Irkına asla ihanet etmez! Bunu yapanlar utansın!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #13 : 19 Temmuz 2006 »
Türk ocaklarının fettulahostopolosa ödüller vermesi pekçok şeyi izah ediyor.Demekki sığ kafalı,kolay kanan,iki yüzlülüğün ve riyanın farkına varamıyan saf bir yapıları var.Hayal kırıklığına uğradım.Derinlemesine analiz yapamayan hiç bir siyasi örgütün Türkiyede kullanılmama,saptırılmama ihtimali yoktur.

Çevrimdışı oguzturan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2006 »
    Değerli Bozkurtlar, çakallarla vakit geçirmeyelim. Artık Genetik yapısı bozulmamış yüzde yüz Türk olan güçler olarak, en büyük tehlike olarak "dün dündür, bugün bugündür" deyip, dünü farklı, bugünü farklı ve sözde kendilerini Büyük Türk Milleti'nin temsilcileri olarak gösteren devşirme, dönme ve melezlerle işbirliği yapan MHP, BBP ve uzantılarıdır.
    YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR.   H.Nihal ATSIZ
NE MUTLU TÜRK BABADAN VE TÜRK ANADAN, YÜZDE YÜZ TÜRK DOĞANA !

ilteber

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 25 Temmuz 2006 »
DEGERLİ Irkdaşlarım benim oturdugum mahallenin bi arka sokagında da Türk ocakları vardı şu anda bir halk oyunları dernegii ...Yani Türk ocaklarının hiçbir faaliyeti ve etkinligi kalmamaıştır!!!!

Saygılarımla!!!

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #16 : 06 Ağustos 2006 »
Üst düzey komutanlarımız İnebolu'daki tarihi Türk Ocağı binasının düzenlemeden sonraki açılışını yapmışlar.
Başbuğumuz Atatürk, 27 Ağustos 1925'te Şapka ve Kıyafet Devrimi'ni burada açıklamıştı.

http://www.milliyet.com.tr/2006/08/06/guncel/gun03.html

Çevrimdışı zeybek39

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 07 Ağustos 2006 »
GÖRDÜĞÜM KADARAIYLA BURADA ÜYE OLAN ARKADAŞLAR TÜRKÇÜLÜĞÜ BEŞ TAŞ OYNAMAK GİBİ BİR TAKINTI İÇİNDELER. SOKAKTA YADA LAFTA TÜRKÇÜLÜK OLMAZ. TÜRK OCAĞININ ÖNÜNDEN DAHİ GEÇMEMİŞ, MERAK EDİPTE EŞİĞİNDEN GİRMEMİŞ ARKADAŞLAR NE HİKMETSE BOL BOL AHKAM KESİYORLAR.BU ARKADAŞLARA TAVSİYEM TÜRKÇÜLÜĞÜ ÖNCE KAFADA KEŞFETMEK GEREK..BUNUNDA TEK YOLU OKUMAKTAN GEÇER..KİMLER OKUNUR?? AKÇURA LAR OKUNUR, GÖKALP LER OKUNUR, ATSIZ LAR OKUNUR,TÜRKEŞLER OKUNUR, ORHUN KİTABELERİ OKUNUR, BUNLAR SADECE BİRER ÖRNEKTİR. KÜRT E KIZIP TÜRKÇÜ OLUNMAZ, ERMENİYE KIZIP TÜRKÇÜ OLUNMAZ, YUKARIDA OKUDUKLARIMIN ÇOĞUNDA GENEL OLARAK ÇOK HATALAR VAR.BUDA TAMAMEN BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.ÖRNEK OLARAK ALMAN DİYE BİR IRK YOKTUR, GERMAN DİYE BİR IRK VARDIR.BU SADECE KISA BİR ÖRNEK.SERBEST BÖLÜMÜNDE ELİMDEKİ ARŞİVLERDEN OLUŞAN DEĞİŞİK KONULARI İŞLEYEN YAZILAR YAZDIM ARASINA ÖZELLİKLE RESİMLER BAŞLIKLI BİR KONU AÇTIM. NE HİKMETSE DİĞER KONULARI 5-6 KİŞİ ZİYARET ETMİŞKEN, RESİMLER BÖLÜMÜNÜN ZİYARETÇİLERİ BUNUN KAT KAT ÜZERİNDEYDİ,BU DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR İSTATİSTİKTİR.
BU DAVA 80 YILI ÖNCESİ 5000 CİVARINDA ŞEHİT VERMİŞTİR.BU TAZECİK FİDANLAR YÜREKLERİNE TÜRK - İSLAM ÜLKÜSÜ SEVDASIYLA KAHPECE ALINLARI YERE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. KİMLER TARAFINDANMI?....
- 1 MAYIS GÜNLERİNDE BAŞBUĞ ATATÜRK ÜN DIŞINDA BİNA BOYUNDA HER TÜRLÜ RESMİ ASAN ( MARKS,LENİN,CHE,TROÇKİ vs) KABELERİ ÇÖKÜNCE BİR ANDA ATATÜRKÇÜ VE MİLLİYETÇİ OLABİLEN,BUGÜN BİLE KIRMIZININ ÜZERİNDEKİ SARI YILDIZA BİR HİLALİ EKLİYEMİYEN KOLPALAR TARAFINDAN........

-ATATÜRK HEYKELLERİ ÜZERİNE KIZIL BAYRAKLARI SARIP ÖNÜNDE NUTUK ATANLAR,KOMÜNİST SİSTEM ÇÖKTÜKTEN SONRA SERSERİ MAYIN ORTADA KALIP,BİR ANDA ATATÜRKÇÜ OLUP ŞİMDİ AHKAM KESENLER TARAFINDAN...

-MİLLET DEĞİL, ÜMMET DİYEN ARAP HAYRANI YOBAZLAR TARAFINDAN....

-SAİDİ NURSU GİBİ BİR KÜRDÜ, BAŞLATTIĞI KÜRT HAREKETİNİ İSLAMİ BİR BAŞKALDIRI MASKESİ ALTINA SOKANLAR TARAFINDAN....

- TÜRK ASKERİNE,POLİSİNE KURŞUN SIKAN ÇAYANLARI,İNANLARI GÜNÜMÜZDE KAHRAMAN YAPMAK İSTEYENLER TARAFINDAN..

BU ÖRNEKLER O KADAR ÇOĞALTILABİLİR Kİ...VATANLARINI VE CUMHURİYETLERİ SAVUNMAK UĞRUNA ALNI TOPRAĞI DEĞMİŞ BİNLERCE ŞEHİDİMİZİN HATIRASINA BU KISIR TARTIŞMALARDAN VAZGEÇİP BİRLİK OLALIM....

BU FORMA ÜYE OLURKEN TEK DÜŞÜNCEM FİKİR PAYLAŞIMI İDİ..DARILMAYIN, GÜCENMEYİN AMA BURADA TEK GÖRDÜĞÜM TÜRKÇÜLÜK FİKRİYATI DEĞİL SADECE TÜRKÇÜLÜK OYNAMAK......AMA TÜRKÇÜLÜK ASLA VE ASLA BİR OYUN DEĞİLDİR...BİLİYORUM Kİ BU YAZIMDAN SONRA BANLANACAĞIM..BU SEBEPLE BANLANMADAN ÖNCE BEN AYRILMAK ZORUNDAYIM.......HOŞÇAKALIN..

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN........

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #18 : 07 Ağustos 2006 »
GÖRDÜĞÜM KADARAIYLA BURADA ÜYE OLAN ARKADAŞLAR TÜRKÇÜLÜĞÜ BEŞ TAŞ OYNAMAK GİBİ BİR TAKINTI İÇİNDELER. SOKAKTA YADA LAFTA TÜRKÇÜLÜK OLMAZ. TÜRK OCAĞININ ÖNÜNDEN DAHİ GEÇMEMİŞ, MERAK EDİPTE EŞİĞİNDEN GİRMEMİŞ ARKADAŞLAR NE HİKMETSE BOL BOL AHKAM KESİYORLAR.BU ARKADAŞLARA TAVSİYEM TÜRKÇÜLÜĞÜ ÖNCE KAFADA KEŞFETMEK GEREK..BUNUNDA TEK YOLU OKUMAKTAN GEÇER..KİMLER OKUNUR?? AKÇURA LAR OKUNUR, GÖKALP LER OKUNUR, ATSIZ LAR OKUNUR,TÜRKEŞLER OKUNUR, ORHUN KİTABELERİ OKUNUR, BUNLAR SADECE BİRER ÖRNEKTİR. KÜRT E KIZIP TÜRKÇÜ OLUNMAZ, ERMENİYE KIZIP TÜRKÇÜ OLUNMAZ, YUKARIDA OKUDUKLARIMIN ÇOĞUNDA GENEL OLARAK ÇOK HATALAR VAR.BUDA TAMAMEN BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.ÖRNEK OLARAK ALMAN DİYE BİR IRK YOKTUR, GERMAN DİYE BİR IRK VARDIR.BU SADECE KISA BİR ÖRNEK.SERBEST BÖLÜMÜNDE ELİMDEKİ ARŞİVLERDEN OLUŞAN DEĞİŞİK KONULARI İŞLEYEN YAZILAR YAZDIM ARASINA ÖZELLİKLE RESİMLER BAŞLIKLI BİR KONU AÇTIM. NE HİKMETSE DİĞER KONULARI 5-6 KİŞİ ZİYARET ETMİŞKEN, RESİMLER BÖLÜMÜNÜN ZİYARETÇİLERİ BUNUN KAT KAT ÜZERİNDEYDİ,BU DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR İSTATİSTİKTİR.
BU DAVA 80 YILI ÖNCESİ 5000 CİVARINDA ŞEHİT VERMİŞTİR.BU TAZECİK FİDANLAR YÜREKLERİNE TÜRK - İSLAM ÜLKÜSÜ SEVDASIYLA KAHPECE ALINLARI YERE DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. KİMLER TARAFINDANMI?....
- 1 MAYIS GÜNLERİNDE BAŞBUĞ ATATÜRK ÜN DIŞINDA BİNA BOYUNDA HER TÜRLÜ RESMİ ASAN ( MARKS,LENİN,CHE,TROÇKİ vs) KABELERİ ÇÖKÜNCE BİR ANDA ATATÜRKÇÜ VE MİLLİYETÇİ OLABİLEN,BUGÜN BİLE KIRMIZININ ÜZERİNDEKİ SARI YILDIZA BİR HİLALİ EKLİYEMİYEN KOLPALAR TARAFINDAN........

-ATATÜRK HEYKELLERİ ÜZERİNE KIZIL BAYRAKLARI SARIP ÖNÜNDE NUTUK ATANLAR,KOMÜNİST SİSTEM ÇÖKTÜKTEN SONRA SERSERİ MAYIN ORTADA KALIP,BİR ANDA ATATÜRKÇÜ OLUP ŞİMDİ AHKAM KESENLER TARAFINDAN...

-MİLLET DEĞİL, ÜMMET DİYEN ARAP HAYRANI YOBAZLAR TARAFINDAN....

-SAİDİ NURSU GİBİ BİR KÜRDÜ, BAŞLATTIĞI KÜRT HAREKETİNİ İSLAMİ BİR BAŞKALDIRI MASKESİ ALTINA SOKANLAR TARAFINDAN....

- TÜRK ASKERİNE,POLİSİNE KURŞUN SIKAN ÇAYANLARI,İNANLARI GÜNÜMÜZDE KAHRAMAN YAPMAK İSTEYENLER TARAFINDAN..

BU ÖRNEKLER O KADAR ÇOĞALTILABİLİR Kİ...VATANLARINI VE CUMHURİYETLERİ SAVUNMAK UĞRUNA ALNI TOPRAĞI DEĞMİŞ BİNLERCE ŞEHİDİMİZİN HATIRASINA BU KISIR TARTIŞMALARDAN VAZGEÇİP BİRLİK OLALIM....

BU FORMA ÜYE OLURKEN TEK DÜŞÜNCEM FİKİR PAYLAŞIMI İDİ..DARILMAYIN, GÜCENMEYİN AMA BURADA TEK GÖRDÜĞÜM TÜRKÇÜLÜK FİKRİYATI DEĞİL SADECE TÜRKÇÜLÜK OYNAMAK......AMA TÜRKÇÜLÜK ASLA VE ASLA BİR OYUN DEĞİLDİR...BİLİYORUM Kİ BU YAZIMDAN SONRA BANLANACAĞIM..BU SEBEPLE BANLANMADAN ÖNCE BEN AYRILMAK ZORUNDAYIM.......HOŞÇAKALIN..

EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN........

TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

Yazından da anlaşılıyor zaten böyle bir otağa yakışmadığın.
Türk-İslamcılık yapacağın yer burası değil.

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #19 : 07 Ağustos 2006 »
Türkçülüğü öğrenemişsen bu bizim suçumuz değil. Türk-İslam sentesi ile karıştırma..! Merak etmeyin biz İlteriş Türkçüleri Derneğiz.. Gerçek alemdede işlerimiz var.. Sizin dediğiniz gibi vakit geçirmek ya da hevesimizi alamak gibi bi durum olsaydı sabahlara kadar oturup ne yapabiliriz demezdik..

Gecemizi gündüzümüze katıp bu siteleri ayakta tutuyoruz..

Demegoji yapmışınız başka bi şey yok..!

Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !