Gönderen Konu: Yalçın Küçük, küçüldükçe küçülüyor...  (Okunma sayısı 5086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ATASAGUN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 168
  • Öğreniyor...
Alıntı
Sabetaycı komplocusu işbirlikçi çocuğu çıktı

Son yıllarda kişilerin aile şecerelerini araştırarak ’Sabetaycı’ komploları üreten Prof. Dr. Yalçın Küçük’ün babası Abdullah Sabuni’nin Hatay’ın Türkiye’ye bağlanması sırasında Fransızlarla işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

CHRONİCLE Dergisi’nin piyasaya çıkacak 5’nci sayısında, Ada Bayazıt imzasıyla yer alan haberde "Önceleri ’Türk oğlu Türküm, hatta Türkmenim’ demesine karşın, zamanla baba tarafında Türk, anne tarafından Kafkasya kökenli olduğunu ve ana tarafında İbrani kökenli kimselerin bulunduğunu itiraf etti" denildi. Üstelik de dergide çıkan habere göre "Fransız işbirlikçisi Ahmet Sabuni, Yalçın Küçük’ün dedesi ya da babasıdır. 1930’lu yılların ortasında, Hatay’ın Türkiye’ye katılmasını engellemek için Fransız istihbaratının Çerkez Ethem’e kurdurduğu Cenup Vilayetleri Yıldırım Komitesi’nin yöneticilerinden biriydi."

Küçük, Aksiyon Dergisi’nin 14 Temmuz 2003 tarihli sayısında verdiği röportajda "Anne tarafım ihtilalci, baba tarafım işbirlikçi idi" demişti.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4934128.asp?m=1&gid=69&srid=3048&oid=1

Alıntı
Yahudi sermayeli ve malum bazı dış istihbaratlar tarafından fonlanan ve finansa edilen cnn kanalında çalışan S. Yalçın, destabilizasyon uzmanı Maocu Perinçek’in tilmizlerindendir.

Yazdığı kuzuratlar dezenformasyon ve kara propagandanın mahsullerinden başka bir şey değildir.

Bu tür kara çalmaların üstadı olan meşhur müfteri ve paranoyak Y. Küçük, S. Yalçın’ın hezeyanlarının referansıdır.

Aynı Y. Küçük kendi ifadesi ile babasının Fransız işgali döneminde Antakya'da Fransız işbirlikçisi olduğunu itiraf etmişti.

Ceviz Kabuğuna konuk olarak iştirak eden Y. Küçük, oğlunu Şişli Terakki Lisesi’nde okuttuğundan dolayı N. Yalçıntaş’ın da kripto-Yahudi olduğunu iddia etmişti.

Programa telefonla bağlanan N. Yalçıntaş ailesinin Türkmen olduğunu açıklamış,sırf ikamet ettiği evinin söz konusu liseye çok yakın olduğu ve bu lisenin iyi öğretim verdiği için oğlunu buraya gönderdiğini söylemiştir.

Bunun üzerine Y. Küçük iddialarından vazgeçmiş teşbihte hata olmasın tükürdüğünü yalamak zorunda kalmış ve özür üstüne özür dilemiştir.

Aynı Y. Küçük yıllar önce apo ile görüşmüş ve kendisine ’’başkanım’’ diye hitap etmiştir.

S. Yalçın’a gelince…

Yıllar önce kendisinin yazmış olduğu ’’Teşkilatın iki silahşoru’’ adlı kitabını okumuştum.

Sonradan ortaya çıktı ki; röportajını yaptığı kişi kendisini kolpadan Yakup Cemil’in torunu olarak tanıtmış ve ahmak S. Yalçın’ı tongaya getirmek sureti ile madara etmiştir.Yani Yalçın şapa oturmuş ve işletildiğini itiraf etmekten imtina etmiş okuyucularından özür dilememiştir.

Bende kitabı okurken geviş getirmek sureti ile zamanımı heba etmiştim.Keriz durumuna getirildiğimle kalmamış bu hakikati öğrendikten sonra kendisine küfür antolojisinde ne kadar gün yüzü görmemiş sinkaflı küfür varsa itina ile düzmüş ve İstanbul-Ankara otobanına gişesiz çift taraflı üç şeritli yol yapmıştım.

S. Yalçın’ın eski hocası Perinçek’in son zamanlarda sentezci parti ile içli dışlı olması gözden kaçmamalıdır.Örneğin sentezci parti Yozgat eski senatörü S. Bora İşçi Partisi saflarına katılmış, Açık Gazete Yazı İşleri Müdürü B. Altıner’in Perinçek ile yapmış olduğu bir röportajda Perinçek ’’ partisi dışında bir sol olmadığını öne sürerek sentezci partiyi dışlayarak solculuk yapılamayacağını’’ söylemiştir.

Türkçülüğün gittikçe ivme kazandığı şu dönemde Türk soyluların gözündeki perdenin açılmasını istemeyen güruhlar satılık muhannes kalemler vasıtası ile hedef saptırma işini ihaleye vermiştir.
 
Bu iftiraları yazanların kriptoloğundan ciddi ciddi şüphe duymaktayım.

pusatlı çeri
http://turkcu.net/forum/viewthread.php?tid=15290#pid123377

Çevrimdışı ATASAGUN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 168
  • Öğreniyor...
Yalçın Küçük'ü küçültmeye devam...
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2006 »
Alıntı
Evet, muhtemelen ben de İbraniyim

Türkiye’de pek çok kişiyi "Sabetaycı" olmakla niteleyen Prof. Dr. Yalçın Küçük, Chronicle Dergisi’nde yer alan kendisinin de "İbrani kökenli" olduğuna dair iddiaları "İbrani olma ihtimalini yüksek tutuyorum. Bundan da hiç rahatsız olmam" dedi.

TÜRKİYE’de birçok kişinin ve ünlü ismin "Sabetaycı" olduğunu öne süren Prof. Dr. Yalçın Küçük, Chronicle Dergisi’nde yer alan "Ailesinde İbrani kökenliler var" iddiasına cevap verdi. Ada Beyazıt tarafından kaleme alınan yazıda bazı yanlışlıklar olduğunu söyleyen Yalçın Küçük, "Fransız işbirlikçisi olmakla suçlanan Abdullah Sabuni değil, Ahmet Sabuni. Benim dedem değil annemin dedesi. Sabuniler, Halep’in en geniş ailesi. İskenderun Halep’in limanıydı. Annemin dedesi de İskenderun Belediye Başkanıydı. Benim dedem Osman Yanış’tır. Ahmet Sabuni’nin damadıdır, ihtilalcidir, İstiklal Madalyası sahibidir" dedi.

Kendisiyle ilgili araştırmaların sonuçlarını kendisinin de açıkladığını söyleyen Prof. Küçük, şunları söyledi:

"Eniştelerimin İbrani olduğunu söyledim. Bunda hiçbir sakınca görmüyorum. Küçükefendi dedem çok zengindi ama ailemizde bize anlatılanlara göre işbirlikçiydi dedim. Ama anne tarafından dedem İstiklal Madalyası sahibidir. Sabuniler muhtemelen Çerkez Gürcü’ydü. İlerki kitaplarımda Çerkez Yahudileri açıklayacağım. Her kavmin İbranisi vardır. Sabuniler Arjantin’de bile var. İbrani olma ihtimalini yüksek tutuyorum."

Bundan hiç rahatsız olmayacağını söyleyen Prof. Küçük, "Sol eğilimli insan için en güzel yan melez olmaktır. En güzel kadınlar, erkekler melez erkeklerdir. Yahudiler tarihlerine sadıktır ama biz o kadar sadık değiliz. Bizden de sadık olmayan Kürtlerdir" dedi. Sabetayistlerle ilgili çalışmalara başladığında, "İyi ki varlardı. Büyük yazarlarımız İbrani asıllıdır. Büyük şairlerimiz İbrani asıllıdır" dediğini söyleyen Yalçın Küçük, "Bu bir tekzip değil teyittir. Ben millici olmayan hiç kimseyi teşhir etmedim. Ben hak etmeyen kimseyi teşhir etmedim. Burayı yurt olarak olarak kurtardılar. Çoğunluğunun kalbi İsrail için çarpmasa, suyun başında bulunup diğerlerine kapatmasalar bunlara hiçbir itirazım yok" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4939357.asp?gid=48

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Yalçın Küçük, küçüldükçe küçülüyor...
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2006 »
yalçın küçük adlı şahıs pkk lideri apo'nun önünde ceketini ilikleyerek, ona başkanım diye etmiş bir vatan haini soysuzdur.

Bu haberlerle de soysuzluğu, hainliği tescillenmiştir.

umarım kitaplarıda yasaklanır; piyasadan toplatılarak Türk Milleti'ni iğrenç propagandalarıyla zehirlemesi önlenir.

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı oguzturan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 31
Ynt: Yalçın Küçük, küçüldükçe küçülüyor...
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2006 »
      Türk Irkı, kız alıp verirken dikkatli olmalıdır. Soyu ve zürriyetini melezleştirmemeli ve soysuzlaşmamalıdır.
       Göktengri! Türk Irkını kırmalaştırma, yücelt ve koru!
       
NE MUTLU TÜRK BABADAN VE TÜRK ANADAN, YÜZDE YÜZ TÜRK DOĞANA !

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Bu adam tuhaf; ikili oynuyor. Ve sürekli. Biraz Banu Avar gibi. Bunlar kendileri gibi düşünmeyenleri "Sabetay, Yahudi" ilan ediyorlar. Ama öte yandan Marx, Lenin, Troçki, Kamenev, Zinoviev, Yagodah gibi alenen Yahudi adamlardan konuşurken hiç etnik kökenlerini anarak bahsetmiyorlar. Yani hep bana, hep bana; hep bana göre en iyisi.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Bu zürriyetsiz,pkk davasından nemalanamayınca ulusalcı oldu çıktı.Bu gereksiz fikir akımı bile onun pis bir sefil olduğu gerçeğini değiştirmeye yetmedi.İki karış boyuyla çok bilmişlik yapan bir emperyalist uaşğıdır kendisi.