Gönderen Konu: İstanbul'da PKK dehşeti  (Okunma sayısı 8944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2400
  • TTK
İstanbul'da PKK dehşeti
« : 03 Nisan 2006 »
Esenler'de, İETT otobüsüne molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Kontrolden çıkan otobüsün çarptığı 3 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Oruç Reis Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan 34 AYM 03 plakalı İETT otobüsüne kimliği belirsiz kişi veya kişiler molotofkokteyli attı.

Seyir halinde alev alan otobüste bulunan yolcular dışarı atladı. Bu sırada kayan otobüs, yoldan geçen Ayşe Gökkuş (57) ve Zulbiye Karasu'ya (62) çarptı.

Saldırının ardından yanmaya başlanan ve freni boşalan otobüsün kontrolünü kaybederek yol kenarında bekleyenlere çarpması sonucu hastaneye kaldırılanlardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.

Oruç Reis Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan 34 AYM 03 plakalı İETT otobüsüne, kimliği belirsiz kişiler molotof kokteyli attı. Yanmaya başlayan otobüsün freni boşaldı. Alevler içinde kalan ve freni boşaldığı için geri geri kayan otobüs, 34 R 9335 plakalı kamyona çarptı. Kamyon da çarpmanın ardından tutuştu.

Otobüsün içindeki vatandaşlar panik içinde geri geri kayan otobüsten atladı. Ancak otobüsün yol kenarında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu ağır yaralanan 3 kişi hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybedenlerin, Özel Hayat Hastanesi, Vakıf Gureba ve Adli Tıp morgunda tutulduğu belirtildi.

Bu arada, olayın ardından toplanan vatandaşlar, saldırıya tepki gösterdi. Tekbir getiren vatandaşlar, terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı.
Polis ve güvenlik güçleri ise saldırının faillerinin yakalayabilmek için soruşturma başlattı.



Hala nasıl bunlara kardeş diyobiliyorsunuz anlam veremiyoruz. 7sinden 70'ine kadar heryerde bu insanlıktan nasibini almamış,toplumun ahlakını bozan , daha iki gün önceye kadar inlerde yaşayan,temziliği hakaret olarak algılayan bu yönden çingenelerle akraba olan, aklınıza gelebilecek hertürlü illegal işi yapan, görsel zenginliklerimiz yok eden, bilim dünyasını bile şaşkına çeviren Darwinin teorisini nerdeyse ispatlayacak bu maymunlara devlet bu kadar hoş görülü yaklaşırsa Türk milleti bunun acısını hem bu insan dışı yaratıklardan alır hem bu duruma düşüren yöneticilerden alır.

TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR..
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2006 »
ONLAR BİZİM HİÇBİR ZAMAN KARDEŞİMİZ OLMADI VE HİÇBİR ZAMANDA KARDEŞİMİZ OLMAYACAKLAR!
DEVLET NE KADAR SEYİRCİ KALIRSA KALSIN ARTIK BİZ MİLLET OLARAK BU YÖNETİCİLERİ,BU SİSTEMİ VE BU KÜRTLERİ ORTADAN KALDIRMALIYIZ.ANCAK BU ŞEKİLDE RAHAT BİR NEFES ALABİLİR VE TURANI KURABİLİRİZ.
BAŞKA ÇIKAR YOL YOK!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2006 »
YETER ARTIK! BÖYLE SEYLERI OKUMAKTAN USANDIM!!!! BU I..E KOPUK KÜRDOLARI BASIMIZA TAM BIR BELA YAPTILAR! YOK KARDESMIS, YOK NEYMIS!!!! HEPSININ CANI CEHENNEME!  ANCAK TÜRKIYE`YI BU ITLERDEN TEMIZLERSEK RAHATA KAVUSURUZ!

TANRI TÜRK HALKINI KORUSUN VE YÜCELTSIN!!
DÜSMANLARIMIZI AFFETMEYECEGIZ!

HATUNOGLU

  • Ziyaretçi
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2006 »
selam arkadaslar! ben baska fıkırle aslında karsı bı yorumla bıseyı ogrenmek ıstıyorum sımdı bıldıgım kadarı ıle tum uyelerımız turk yaradana sukurler olsun bende oyleyım... Fakat Allah bıze kardesce yasamayı emretmıs ve en fazla sevgıyı mujdeleyen dınımız ıslamda kısasa kısas vardır ama bız burda bır soykırımdan bahsedıyoruz. Belkı bazılarınız tuzumun  kuru oldugunu dusunucek ama emın olun cok sehıt vermıs bır aıleden gelıyorum. Yanı acısınıda onurunuda cok ıyı bılıyorum Fakat burda pkk ya yada baska serefsız orgutlerden degıl azınlık olmasına ragmen bır halktan bahsedıyoruz ve anadoluların kapısı bıze acılırken malazgırt destanında 20000 kurt akıncı oldugu da o zmankı ordumuzda belgelrle sabıttır. Yanı ben sunu solemek ıstıyorum benımm  kurt olupda turkıye mıllıyetcısı arkadaslarım var ve bu 1 2 yılda ogrendım degıl onların dedelerının dahıl turk bayragı ıcın yaptıkları vatanperverlıklerı ogrendıkten sonra karar verdım Yanı demek ıstedıgım tabıkı mudafa edıcez tabıkı koruyucaz tabıkı olumune sevıcez mılletımızı ama yataktakı cocuktan koylusunden doktoruna aramızda yasayan bu ınsanlarada bole zulum yapmamıza yanı yasam haklarını ellerınden almamız dınımız ve allaha ınancımızla hatta atalarımızın davranısları ıle bagdasıyomu... Tabıkı bagdasmıyo eger sozlerımı yanlıs anlamaz ve dıkkate alırsanız bence bızım dusmanımız bıze ıhanet eden halk degıl bunları kullanan orgutler ve bagımsızlıgımızı bozmak ısteyen haın kesımdır. Yanı bence dusmanımızı ıyı bılmelıyız bence. Bıze Turk un verdıgı ekmege ıhanet edenın kanı lazımdır masumun mazlumun kanı degıl. Bu ne bıze nede gecmısımıze layık bır davranıs bıcımıdır bence... Ama acılen cıddı onlemler alınması gerktıgı konusunda sızlerle hem fıkırım saygıalrımla!

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2400
  • TTK
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2006 »
Yüzkere yazdık. Cahilce kardeşlik masalından bahseden bir sürü siteler var. Okadar yazdık çizdik butür üyeler istemiyoruz.

Utanmadan bide kürdolar için tarihten örnek vermiş.. Üyeliğiniz İptal edilmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2006 »
HALA KARDESLİK MARTAVALLARI OKUYANLAR VAR DEMEK HA?!
VALLA SİZE İNANAMIYORUM!
38.000ŞEHİT BOŞUNA CAN VERMİŞ SİZİN İÇİN!
YAZIKLAR OLSUN!...

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı NARTKAN

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #6 : 05 Nisan 2006 »
KANDAŞLARIM BU HÜKÜMETİN BUNLARA FERMAN YAZACAGI YOK.O ZAMAN YAZILACAKSA TARİH BİZLER YAZALIM.ASALA FRANSADA PATLAYAN BOMBALARLARLA NASIL KESİLDİYSE BU ŞEREFSİZLERİNDE  ABİLERİNİNDE YİNE SESİNİ KESME ZAMANI GELDİ.ARTIK YAZMAK DEGİL ÇİZMEK ZAMANIDIR.HER İLDE BİZE 4 KİŞİ YETER  HAVA KARARDIMI BAŞLAR AYDINLANDINMI SELAM YOLLARIZ ERGENOKONA

kerim

  • Ziyaretçi
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #7 : 05 Nisan 2006 »
ya  soydaslarim   kim burda muslman lik tan bahsediyo   musman lik  mis  soyle bi  bakin  musliman likta elbettekardeslik musulman lar kardes diyo  allah oyle dedi  hepiniz kardesiniz  dedi   simdi soyle bir  baka lim   hangi musulman hangi musulmana yardim ediyor   kardes  kardese yardim etmiyor   misal verelim  arap birlesik devletleri  hepsi kendi manfatini dusunur   baska  kardes arap ulkeleri hic  dusun mez   irak ne durumda  filstin ne durum da  hic onlara yardim etmesler   olzaman biz   icimizdeki  musulman lik turk kardesa ligi  saglama alalim  sonra onlarlada vakti gelirse  belkim kardes olma firsati ola bilir    MUSULMANMIS KENDISI MUSULMAN LIGIN  CEYREGINI BILE YAPMAZ  BURAYA GELMIS MUSULMAN LIKTAN BAHSEDER

Çevrimdışı panturan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #8 : 05 Nisan 2006 »
Hatırlayacağınız gibi 1915 te aynı sorunu Ermenilerle yaşamıştık.Bizi arkadan vurup ekmeğini yedikleri vatana ihanet etmişlerdi.Dönemin cesur devlet adamları çok doğru bir karar alarak ermeni köpeklerini bu ülkeden kovmuşlardı.Eğer kovmasalardı bugün belki sayıları 2-3 milyonu bulan ermeniler içimizde kürtler gibi sorun çıkarmaya devam edeceklerdi.

Tarihten ders almak lazım gidişat bellidir.İleride çocuklarımızın huzur dolu bir ortamda yaşamasını istiyorsak Türkiye sınırları içinde kalan bütün kürtleri çok geç olmadan bu ülkeden atmalıyız.Bir zamanların moda olan sloganı "ya sev yada terket" lafı bile artık tarih olmuştur.Bu ülkeyi sevselerde sevmeselerde bütün kürtler defolsun.

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
İstanbul'da PKK dehşeti
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2006 »
HANIM VE BEYEFENDILER!!! GECEN ISTANBULDAKI,ACI AMA GERCEK YASANAN OLAYLARA ELLI KOLU BAGLI SEKIL YURTDISINDA OLDUGUM ICIN  TV KARSISINDA ETKISIZ SEKILDE KALIP RESMEN SINIRDEN GÖZYASI DÖKDÜM!!!

 SINIR VE MORAL BOZUKLUGUNDAN ISE BILE GIDEMEYIP RAPOR ALARAKBUNU HAZIM ETMEK ZORUNDA KALDIM!!!



EGER SOKAKLARIMIZDA BU EVRENSEL CAGI,SANKI DAHA DÜN YENIATLAMISA BENZER BICIMSIZ YARATIKLAR ,ISTANBULLUN GÖBEGINDE SAATLERCE HERTARAFA SALLDIRIP,YAKIP,YIKIP,ZARRAR VEREREK VE BU DEVLETE SIMDIYE KADAR HER TÜRLÜ BULLUNDUKLARI ISTER ISTEMEZ EKONOMIK KATKININ,1001 KATINI BIR GÜNDE,BIR AVUC PISLIKLE  GERI ALABILLIYORSA YAZIKLAR OLSUN HAYLA BÖLÜNÜLMEZ BIR MILLETE INANIR GIBI GÖZÜKENLERE!!!!


OKADAR POLISIMIZIN;ASKERIMIZIN;ZIVILÖRGÜTLERIMIZIN ICINDE; SAATLERCE SÜREN SEREFSIZLIGE KENDI DAYANAMAYIP ELLI SOPALI TEK BIR  TÜRK ANNASI OLARAK CIKIP HAYKIRARAK  "ASKERDE POLISDE IS YOKSA BIZDEDEMI YOK BE HAYDI MILLET, BIZ KOVALIM SUNLARI!" DIYEREKDEN ÜZERLERINE YÜRÜMESINE GERCEKDEN INANILMAZ DERECEDE YIKILDIM BEYLER!!!

 O BELEDIYE OTOBÜSÜNÜ BILLE YOL ORTASINDA BOSALTDIKLARINDA O YASLI NINNEMIN "HAYIR CIKMIYACAGIM!" DEMESI ÜZERE HAYLA ACIMADAN MOLOTOFLARI ATIP VE NINNEM BUNUN ÜZERINE GINE ZORLA OTOBÜS SOFÖRÜ TARAFINDAN CIKARTILMASINA HANGI SINIR SISTEMI DAYANIR KARDESLERIM!!!

SU DEMECIMDE !!! EH AMA BIZ NEYDIYIK BIZE NIYE KIZISENIZ DÜSMANLIK EDISENIZ,HEC MÜSLÜMANA YAKISIRMI BI BASKA MÜSLÜMANII AYIRMACH DEYIP SAGDA SOLDA KENARDA HIC BIR YERDE AGZINI ACMAYIP BUNA DUR BILLE DEMEYEN HAYLA TEK BIR FAHLIYET GÖSTERMEYIP BELKIDE AMACIMIZA VARDIK OLDUK DIYEN SAHTE INSANLARA!!!

BIZ`DE EVELALLAH MÜSLÜMANIZ VE BUNA OLAN INANCIMIZIDA BIZE ASLA NE ENGEL NEDE AYAKBAGI OLARAK HATDA ARK VE TERS FIKIRLERLERLE IYI KALBLI,MERHAMETLI HALKIMIZA YUTDURULARAK  "NAFILE!" MÜSLÜMANLIK HEDIYESI OLARAK PAKETLENMIYECEKDIR, ARTIK RAHAT DURMAYANI BIZE HER INSANLIGIMIZA RAHMEN BUNLARI YAPANLARI,AYAGINI "ILK!" YERDEN KESEN DALDA SALLANDIRMAK ICIN
AKSINE
EN BÜYÜK "GÜCKAYNAKLARIMIZDAN!"  BIRI GERCEK "HAK DINIMIZ!" OLACAKDIR!!!


GÜNAHI VE AHINI KENDI SIRTIMA ÜSTLENEREKDEN,BU KONUYLA ILGILI BIR DÜSÜNCEMEMI VE KANATIMI DAHA DILLE GETIRMEK ISTERIM!!!


TEK TÜRKLÜGÜMÜZÜN BIZE  VERDIGI UZUNYILLARIN  KÜLTÜRENE,BILLINCINE  DEGINEREK`DEN !!! CENABI HAKIN DÜNYAYA GÖNDERDIGI HER TÜRLÜ DINE VE INANCA  IHMALIK,ILGISIZLIK VEYAHUTDA BELLIRSIZ HERANGIBI BIR BASKA  SEBEBTEN DOLAYI MAGRUM BIRAKMIS BILLE OLSAYDIK,GINE CENABI HAKKIN EMRINDE VE 4 KUTSAL KITAPLARIN BUYRUGUNA HEMEN,HEMEN YAKISAN VE BAGDASAN BIR DEGER VE "HAK !!!" ANLAYISIMIZ VARDIKI,BUNUN  "HAK KAPISINA!" GIDEN YOLUN YANINDA,ESIT  BIR YOL OLARAK DEGERLENDIRILDIGINDEN`DE ASLA SÜPEM  OLMAMAKDA`DIR!!!

DEMEK ISTEDIGIM "INSAN OLUP FAYDASI OLMASA BILLE ZARAR VERMEDIKDEN!""" ISTERSE YANIMIZDA,ISTERSE YEDI CIHAN ÖTEDE OLSUN!!!

HER TÜRLÜ  IRKA,MILLETE,DEVLETE,DINE,MESEBE,INSANA VE HATDA  HER YASAYAN VE SOLUYAN FAYDALI,FAYDASIZ YARATIGINDAN TUT,EN ISE YARAR,YARAMAZ BITKISININ,YESILINDEN TUT ENKURU YAPRAGINA  KADAR,MEYVE VERENINDEN VE TEK TIKEN BILLE VERENINE KADAR  OLSUN !!!  
 

"ATAYADIGARI!"

KAYITSIZ SARTSIZ, SONSUZ  HOSGÖRÜMÜZ SEVGIMIZ VE BIRDE ÜSTÜN "SAYGIMIZ!" VARDIR.


HAK,HAK,HAK