Gönderen Konu: Karayılan'dan müdahale tehdidi!  (Okunma sayısı 3231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« : 23 Mart 2012 »
Karayılan'dan müdahale tehdidi!
PKK yöneticisi Karayılan, Türkiye'nin Suriye'ye müdahalesi durumunda bölgenin bir savaş alanına döneceğini söyledi
PKK üst yöneticilerinden Murat Karayılan, Türkiye'nin Suriye'ye müdahale ihtimali ve tampon bölge planı ile ilgili olarak "Açıkça belirteyim; eğer Türk devleti Batı Kürdistan'daki halkımıza bir müdahale yaparsa tüm Kürdistan bir savaş alanına dönecektir" dedi.

PKK'ya yakınlığı ile bilinen Fırat haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Murat Karayılan, Suriye'yle ilgili medyada yayınlanan haberleri, konteynır içinde silah bulunduğu iddiaları ve tampon bölge tartışmalarını değerlendirdi.

Karayılan'ın Fırat Haber Ajansı'nda yer alan açıklaması şöyle:

"Şimdi Türk devleti, Batılı devletlerin, özellikle ABD'nin ve bir kısım Avrupa devletinin, teşviki temelinde Suriye'ye müdahale için hazırlanmaktadır. Bir tampon bölgesi oluşturmak üzere Suriye'ye müdahale hazırlıkları söz konusudur. Geçtiğimiz hafta boyunca Suriye'de birçok kişinin Türkiye'ye sığınmakta olduğu haberleri ve Türkiye'de kurulan kampların oluşturduğu hava, aslında Türk devletinin Suriye'ye müdahale hazırlığının zeminini oluşturmaya dönük bir çabadır. Batılı devletler başka amaçlar için müdahaleyi öngörse de Türk devleti oradaki halkımız için müdahaleyi planlamaktadır. Açıkça belirteyim; eğer Türk devleti Batı Kürdistan'daki halkımıza bir müdahale yaparsa tüm Kürdistan bir savaş alanına dönecektir. Batı Kürdistan halkımıza dönük Türk ordusunun herhangi bir saldırısı Türk devletiyle Kürt halkının kapsamlı bir çatışmasına yol açacak büyük bir tehlikedir.

Ben burada şunu söyleyeyim; Öncelikle kendi içinde şiddet ve faşizm uygulayan, Kürt halkına en ufak bir hak tanımayan bir sömürgeci zihniyet nasıl Suriye'ye demokrasi ve özgürlük getirebilir? Türk devleti bununla kimi kandıracaktır. Bütün dünya halkları bu gerçeği bilmemekte midir? Evet, ABD, bilmem Avrupa'nın bazı devletleri kulaklarını buna tıkamakta, gözlerini buna kapatmaktadır. Kirli çıkarları için bunu yapmaktadırlar ama dünya kamuoyu bunu biliyor."
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2012 »
 Bu haberide vatan yayinliyor . Zaten nerde ne kadar ihanet haberi varsa kaynagi vatan. Sahi durup dururken nerden cikti bu haber ? 5 bin tane capulcu köpegemi güvenerek böyle konusuyor ? Hayir arkadaslar . Kuskunuz olmasin bu haberin metnini MIT baskani Hakan Fidan hazirlayip Karayilana vermistir  . Maksat Suriyeye yapilacak müdahaleye haklilik kazandirmak. Müdahaleye karsi olanlari pkk saflarinda göstermek icin. Yani bu milletin yarisi Suriyeye müdahaleye karsi oldugu icin dogal olarak pkk li!! . Yiyene afiyet olsun.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2012 »
Yine bizim için hayati önem arzeden konuları gündeme getirmişsin   Motun Anda! danışıklı döğüş tiyatrosuna kaç kişi inanır bilemeyiz :%50 lerde dolaştıklarına göre Milletimiz herşeyden memnun olumsuzluklarada bir kılıf buluyor hükümeti savunuyorlar, akşam bir parti gurup başkan vekili idda ediyordu Meclis kulisindeki odada bdp li vekile bir Bakan:neden istediğimiz cümleleri sarfetmedin diye sitem etmiş, bundanda açıkca anlaşılıyorki meclis içinde ve dışarda bu çakalları azdıran hükümettir sağ ve sol kroşeleri iyi kullanıyor.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Ynt: Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« Yanıtla #3 : 23 Mart 2012 »
Ortadoğu'da, son aylarda, büyük bir şii-kürt-komünist ittifakı var. Aynı telden çalıyorlar.
Suriye'nin bu aralar vurulmamasının sebebi, Baas'ın orada bölünerek bir Nusayri devleti kurmaması (akdeniz kenarında).
Ama her halükarda, iplik inceldi ve kopacak.
Küresel anlamda çin ve rusya bunlardan yana. Dünya Suriye'de ikiye bölünmüş durumda.
Özgür Suriye Ordusu'na tank, top, mühimmat verilir diyorum ben. Hizbullah hariç Lübnan, Türkiye ve Ürdün Esad'a karşı.
Hava saldırısınıda Nato yapar.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2012 »
Cin Rusya Suriyeden destegini cektigini acikladi . Rusya destegini kismen sürdürüyor ,oda cok sinirli bir destek . Surriyenin düsmesi Türkiyenin parcalanmasini hizlandirmaktan baska ise yaramaz . Irakin kuzeyinde köpekistan federasyonunu ABD degil Türkiye kurdu . Aynisini Suriyedede yapmak istiyorlar . Bu adamlar iskilipli atif hainine itibarini iade eden adamlar . Bu bile tek basina bu adamlar hakkinda bir fikir yürütmeye yeterde artar ,üstü kalsin .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Karayılan'dan müdahale tehdidi!
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2012 »
Daha önce  çin ve rusyanın açık'dan fiili destek vermeyecek,veremeyecekleri tahmininde bulunmuştuk çin ekonomi liderliği hesaplıyor  milliyetçi, kurnazlar her taşın altına ellerini koymazlar. rusya abd,israil ikilisi ile baş edecek kapasitede değil,yapacakları iş gizliden destek vermek olur. suriye iranın düşmesi Türkiyeyi tek hedef olarak meydana çıkaracaktır Ülkemiz için  kurulan tuzaklar hazır bekliyor.