Gönderen Konu: Keyf suresi 94.  (Okunma sayısı 1987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Keyf suresi 94.
« : 07 Haziran 2016 »
Bozkurt ve Ergenekon destan'ını bilmeyen Türk !  Türk milliyetçisi olamaz.Türk milliyetçiligi vatan , bayrak kutsiyeti ile sınırlandırıp  tanımlanamaz. Milliyetçilik köklere dayalı ongundur.Ele alacagım Makale Okuyu'cuları okurken düşünmesini , düşünür iken kök'lere dönmesini sağlayagı kanaatindeyim.. Türkler hep bir agızdan Tengri Biz Menen sloganları ile Tanrı Dağlarına Tuğ dikecegine inanıyorum.

Orta-dogudan doğma insan idrak-ı içinde olan Siz'ler ve Onlar için kutsal  , Türk soycusu ben , benim gibiler  için toynak bag'ı , din'i kitaplarda yazılı olan Yecüc , Mecüc konusunu ele alacagım.

Keyf sure'si 94 !  Bir süre sonra, güneşin doğduğu yere varınca, onu kendilerine ondan başka bir örtü yapmadığımız bir topluluğun üzerine doğar buldu. İşte böyle! Biz, onun yanında olan her şeyi hubr olarak kuşatmıştık. Sonra yine bir sebebi izledi. Nihayet iki sedd arasına ulaştı. (Orada) iki sedden başka bir de kavim buldu ki, neredeyse söylenen tek bir sözü bile anlamıyorlardı. Dediler: Ey Zülkarneyn! Ye'cüc-Me'cüc bu yerde bozgunculuk yapıyorlar. Onlarla bizim aramızda bir sedd yapman şartıyla sana vergi verelim mi? Dedi: 'Rabbim'in beni içinde bulundurduğu şey daha üstündür. Siz bana bedensel gücünüzle destek verin de, onlarla sizin aranıza kat kat engel açayım. Bana demir kütleleri getirin (dedi). İki sedefin arası eşit olunca 'körükleyin' dedi. Onu ateş haline koyunca da 'Getirin bana, üzerine erimiş bakır dökeyim' diye seslendi. Artık onu ne aşabildiler ve ne de geçebildiler. Dedi: Bu, rabbimden bir rahmettir. Rabbimin vaadi gelince onu yerle bir eder. Ve rabbimin vaadi haktır. O gün onları bırakmışısızdır, birbirleri içinde dalgalanırlar. Sura da üflenmiştir; hepsini bir araya toplamışızdır.'

Yukarıda paylaştıgım Zulkarney ayeti süphe götürmeden Biz Türklerden bahsedilir.Arap emperyalizminin kölesi olan Türkler  için Çin'lilerden .Oysa Türkler gibi iki dağın arasına sıkışmış , çogalmış 70 deriden 70 körük yapmış , demir dağları eritmiş bir destan ve o destana ait bir millet  yoktur.Çin seddi Hun imparatoru Teoman zamanında yapılmaya başlamış , Mete han zamanında işlemesi bitmiştir ki Çin seddi Taş  harç için yumurta ağı kullanılmıştır.Bu da çin'lilerin  Yecüc mecüc olma şüphesini çürütüyor ki Zülkarney ayeti ile bagdaşmıyor.

Kutsal metinler incelendiğinde Ye'cüc-Me'cüc kavramları Semavi kitaplarda Arapça,ibranice, aramice geçer. Din'i kitaplarda  Ye'cüc-Me'cüc ismi Barbar  , Bozguncu, Savaşçı olarak geçer.Tarihte hiç bir millet yoktur ki savaşarak ölmeyi  , ŞEREF bilsin.Türk destan'larına göz attıgımız zaman Ural-Altaylardan türe'yip Dogu'ya Batı'ya At sürmüş Milletiz.Tengri Betiginde doğu'gudan batı'ya  , batı'dan kuzeyde baş üstünde baş taş üstünde taş bırakmamışız ki Tarih Savaş dehası, barbar  olarak hep Türklerden bahseder.Yecüc mecüc kutsal metin'lere göre Sami ırkından olmadıgı,yarı hayvan yarı insan oldugu  söylenmektedir .Tarihte  Türkler haricinde hiç bir millet yoktur ki kurttan türedigine inansın.

Brakisefal, Fenotip  yapılarıda islami kaynaklarda açıklanmaktadır.Küçük gözlü, kırmızı yüzlü ve suratları kalın deriden yapılmış kalkanlara benzeyen vahşi yaratıklar gibidir.Yine biz Türklerden bahsederler.


Kam'lar gele , Kösler vurula , Yay gerile ; Ok salına !Cenk'e Tutula , Toprak istila edile , Zafer kazanıla ,Tanrı dağları eteklerinde Toy kurulup kımız içile.Huzur kök'lerdedir.

Tengri Biz Menen.
 :asker: :prbay :asker:
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..