slm arkadaslar, ben fransadan sitenize yine bir uyeyim, oncelikle boyle bir guzel ve enteresan site yaptiginiz icin tesekur ederim, ve turkçem kotu ise ozur dilerim.
Bizi yonetenler, ne yapsinlar kurt - PKK sorununu onlar icin arka planda bunlar, once COK onemli olan Avrupa Birligi konusu var, Diyerbakir gibi sehirlerimizde 100 lerce 1000 lerce PKK'li olay cikartmis sorun deyil...
Tabiki anladiginiz gibi, bunu ironik bir sekilde soyluyorum, ama bu bir gerçek. Bizim politikacilar ilk basta kendi iç sorunlarimizi çozecegene, avrupalilarin arkasini yalamaya calisiyorlar. Sanki simdiye kadar, biz buraya avrupalilarin sayesinde geldik. Adamlar az kalsin, utanmasalar, KKTC'den vaz geçiyorlardi...! Ondan sonra, avrupalilar ermini santajini ortaya koydu, ve ben fransa da oturuyorum, burada her buyuk seyirde, ermini soykirimi icin bir anit var, ve bizim politikacilar, halen bu adamlarin ayaklarini opuyor AB'ye gire bilmek için.
Simdi AB kurt problemini ortaya koydu, ve Turkiye onlara daha fazla ozgurluk versin dedi, ve bizim basta olan politikacilar aynen su an onu uyguliyorlar, sanki onceden Turkiye'deki kurt'ler inanilmaz bir baski altinda yasiyorlarmis gibi. O yuzden simdi kurtler istedikleri gibi sokaklara dokule biliyorlar, yakinda tepemize cikacaklar, bizim basimizda olan politakicilar ise, avrupa birligine iyi ogrenci gibi gorunmek için, bunlara seyirci kaliyor.
Bizim ulkemizi malesef biz deyil, bizim basimzda olan politikacilarin sayensinde, avrupalilar yonetiyor....!!!