Gönderen Konu: Koministlere çağrı.  (Okunma sayısı 1721 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Koministlere çağrı.
« : 05 Haziran 2016 »
Elin koministleri , sosyalistleri kendi ülkelerinin Milliyetçiligini yapar iken, Türkiye'deki  küpeli, kıçı kırık kominist ve sosyalistler başka Milletlerin lajyonlugunu  yapıyor.Biz Türk Milliyetçileri olarak bu gidişata dur diyecegiz. :police: :trbayrak

Marksizm-Leninizm, adını Karl Marx ve Vladimir Lenin'den alan, 1920'li yıllarda komünist partiler arasında popülerlik kazanan ideolojik akım. Marksizm-Leninizm; Marx, Engels ve Lenin'in ortaya koyduğu temel öğretilere bağlı kalarak, değişen koşullara ve çağın gereklerine uygun bir biçimde sosyalist sistemde yeniden uygulanmasıdır.

Komintern'in de kuruluş ideolojisi olarak benimsenen bu görüş, en yaygın benimsenen komünist ideolojidir. Özelinde kapitalizme, faşizme ve emperyalizme karşıdır ve sınıfsız bir toplum yaratmak için özel mülkiyete dayalı üretim biçimlerinin tamamen ortadan kaldırılması gerektiğini savunur.

Küpeli , kıçı kırık koministler !! Moskova'ya  :twisted:

İslamcıların günlük sloganı (gerçek islam bu degil) sözleri gibi, bir tane kıçı kırık Kominist (sosyalist) çıkar (gerçek kominizim bu degil !!!) der ise kızılçık sopa'sı ile dövecegim.

Diger açmış bulundugum konular gibi pratik şekilde özetliyorum.Umarım faydası oluyor kişi'de araştırma ilhamı uyandırıyorumdur.

Marksisizm-Lenininzm Türk koministlerine göre sosyal ağ ! Sovyet birligine göre Devlet Milliyetçiligidir.Öz Benliginde sömürgecilik , katliam vardır.Bunun en açık yolu Çarlık Rusya'sı ve Lenin kanlı Tehçir politikasından ve pkk kürt ideolojilerinden görebilmekteyiz.Türkler Toplumcu , yenilikçi ve geliştirici bir Millettir.Tarihte böyleydik , gelecektede'de böyle olacaktır.

Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..