Andaslarim, tekrar belirtmek isterim ki dün Ermeni idi, bugün kürt sorunu, yarin da belki Laz ya da cerkez sorunu olacak, ama ülkemizde hep sorun olacak ki gelismeyelim, güclenmeyelim ve dünyaya sahiplenmeyelim diye.Sorunun temeline inelim ve bu sorunlari cikaranlari ve destekleyenleri temizleyelim ki artik sorun morun cikmasin güzel Irkimizin arasinda derim.
Yillar önce daha uzaya, aya falan gidilmemisken, o zamanin aydinlari ileride Türklerinde uzaya gidebilecegini öngörmüsler, araba yaptik (devrim), ucak yaptik, satilmislarin yüzünden önünü kestiler, dogu daki ne defter ne de kitap görmüs kandasimiz, yokluk icerisinde kendi evinin elektirigini kendi üretiyor, yoktan var edebilen bir milletiz ama ne hikmetse halen mileet gitti aya biz kaldik yaya espirisine gülüyoruz.Tüm komsularimizda, sinirin birkac kilometre yakininda petrol, dogal gaz cikiyor, biz de sözde hava
Neden oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz, konusuyoruz da bi de birseyler yapsak.Ne yapacagimiz sorusuna gelince de, bu forumda Güncel bölümünde Tolga Han kandasimin önerilerine ben de katiliyor ve sizlerinde tartismanizi rica ediyorum.
Türk Irki icin, güzel yarinlarimiz icin önerilerinizi bekliyorum.