Andaslarim,ben sahsen ortada bir sorunun oldugunun altini cizmek istiyorum, bu dün Ermeni sorunuydu, ASALA' yi susturduk ( gerci susturan Komutanlar su anda iceride
) bugün ise Kürt sorunu olarak gündemde, yarin da Allah bilir memleketimizde yüzyillardir yasayan hangi etnik köken malzeme olacaktir...
Asil sorun aslinda iceride degil, disaridir ki bunu bu forumda defalarca konustuk, belirttik.Ben sahsen cözümler önermeden, tartismadan ve uygun olanini uygulamaya gecirilmesinden yanayim.Benim önerdigim sadece bir baslangic idi, isterdim ki daha cesitli öneriler ortaya atilsin, tartisilsin.
Sayet dediginiz gibi soykirimin cözüm olacagina kesin inaniyorsak, durmayalim öyleyse baslayalim, niye bekliyoruz hatta direkt Israil ve Amerikaya da savas acalim hic olmazsa isi kökünden cözmüs oluruz.
Ancak bizim burada bildiklerimizin ve degerli paylasimlarimizda konustuklarimizin hicbirini dünya kamuoyu bilmiyor ( dünya kamuoyu derken iktidarlar haricinde ülkede yasayan halklar ) ve iktidarlarin kölesindeki medyalar tarafindan aldatiliyor, zaman zaman da kiskirtiliyor.Kendimizi saglikli anlatabilmemiz ve savunabilmemiz icin iktidarlari yerinden degistirebilecek güce sahip olan ülkelerin halklarina bir sekilde ulasabilmemiz gerekiyor diye düsünüyorum ve bunun yollarini aramamiz gerekir.
Dünyada hic bir terör, savas ile kazanilmamis ya da en azindan ben hatirlamiyorum kaldi ki bizdeki terörün arkasindaki gücleri anlatmama herhalde gerek yoktur.